Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennyi. Quaresma annyit mutatott,hogy egy eléggé középszintű Portugál bajnokságban villogott néha. Elment nagy csapathoz, jó ligába és egy 0.depth írta:lehet, h nem a "sportos fórumokkal" van baj, hanem azzal, h hülyeséget írkálsz bele. furcsa ez a világ, nem? aki 2008ban is Quaresmanál van leragadva, miközben a csapatunk szinte tökéletesen teljesít, az ne várjon sok jót. ez a keret bőven elég.bali 15 írta:Tök mind1 mit írsz ide valami túlbuzgó szuperpocok úgyis belédköt![]()
Ez a jó a sportos fórumokban
lehet, h nem a "sportos fórumokkal" van baj, hanem azzal, h hülyeséget írkálsz bele. furcsa ez a világ, nem? aki 2008ban is Quaresmanál van leragadva, miközben a csapatunk szinte tökéletesen teljesít, az ne várjon sok jót. ez a keret bőven elég.bali 15 írta:Tök mind1 mit írsz ide valami túlbuzgó szuperpocok úgyis belédköt![]()
Ez a jó a sportos fórumokban
Hogy fellendítsék az ekkor leapadó újságvevőket,és azért,hogy kattintsanak rájuk a neten...Gyurinho írta:Mondjuk akik ezeket írják halomszámra azoktól megkérdezném hogy szerintük mi értelme egy bajnokságban listavezető csapatnak további igazolásokra mikor jó a csapat összhang, egységes a keret .
Hát igenpalesz77 írta:bali 15, a szívemből szólsz, de aláírtad a végrendeletedkb huszan fognak hülyének hívni ezért a hszért, pedig nem vagy az, sőt sz.tem igazad van
A téli átigazolási szezonban nem szoktak igazolni csak nagyon ritka esetben. Amu meg minek belenyúlni a csapatba???bali 15 írta:Igazad van tényleg nincs szükség újra csak úgy elképzeljük. Amúgy miaz hogy nincs szezonja? "Téli átigazolás" rémlik valami?
Tényleg és mivan ha Quaresmát igazolnánk vissza. Csak jobb lenne visszajönni mint ott maradni ahol most van az Interben nagyon lement a színvonala Murinho tönkretette szegényt manapság már nem gyors cseleket látok tőle hanem csak lök becsúszik unalmas lett a stílusa.depth írta:aki napról-napra bizonyítja, h tényleg semmit sem ér. neve, az van, mármint a fórumokon és ennyi is.palesz77 írta:( bár az én kedvenc portugálom Quaresma)
Látom megint elkezdődött a tipikus "kitigazoljaklepedigneméndöntök" jellegű hsz hadjárat....Aminek semmi értelme melesleg szezonja sincs.Mondjuk akik ezeket írják halomszámra azoktól megkérdezném hogy szerintük mi értelme egy bajnokságban listavezető csapatnak további igazolásokra mikor jó a csapat összhang, egységes a keret .Capon írta:Bár nem tom hogy jön ez ide de azért az elmúlt évi rossz szereplését nem csak ennek a 4-esnek a nyakába írnám. Messi akkor is jó volt ahogy Eto'o is. Szerintem úgy is fog igazolni egy nagyobb nevet nyáron a csapat és akkor már inkább egy Kun legyen az mintsem Benzema, vagy az elmúlt átigazólási szezon "sztárja" Adebayor azt hittem lerugom a monitort mikor őt akartuk leigazolni. Valaki úgy is jönni fog és akkor ez a valaki legalább a bal oldalra jöjön és Kun legyen a neve ha már válatsztani lehetne.danko94 írta:Azért a:Capon írta:Kun, Eto'o, Messi támadósor jól hangzik.
Messi-------------------R10
-------Eto'o----Henry------
Sem hangzott rosszul és látjuk h mi lett belőle szvsz jó ez a csapat így ahogy van
Bár nem tom hogy jön ez ide de azért az elmúlt évi rossz szereplését nem csak ennek a 4-esnek a nyakába írnám. Messi akkor is jó volt ahogy Eto'o is. Szerintem úgy is fog igazolni egy nagyobb nevet nyáron a csapat és akkor már inkább egy Kun legyen az mintsem Benzema, vagy az elmúlt átigazólási szezon "sztárja" Adebayor azt hittem lerugom a monitort mikor őt akartuk leigazolni. Valaki úgy is jönni fog és akkor ez a valaki legalább a bal oldalra jöjön és Kun legyen a neve ha már válatsztani lehetne.danko94 írta:Azért a:Capon írta:Kun, Eto'o, Messi támadósor jól hangzik.
Messi-------------------R10
-------Eto'o----Henry------
Sem hangzott rosszul és látjuk h mi lett belőle szvsz jó ez a csapat így ahogy van
egy szóval se mondtam, hogy idejöjjön, nem tehetetk róla, hogy ő a kedvencem. amúgy ilyen kedves edző mellett, aki ilyen szép dolgokat mond róla, csoda, hogy nincs túlfűtve önbizalommal? egy jobb bajnokságban, ami nem a védekezésről szól szerintem megállná a helyét(pl anglia, a bll-ben mindig alázta szinte az angol csapatokat)depth írta:aki napról-napra bizonyítja, h tényleg semmit sem ér. neve, az van, mármint a fórumokon és ennyi is.palesz77 írta:( bár az én kedvenc portugálom Quaresma)
Azért a:Capon írta:Kun, Eto'o, Messi támadósor jól hangzik.
aki napról-napra bizonyítja, h tényleg semmit sem ér. neve, az van, mármint a fórumokon és ennyi is.palesz77 írta:( bár az én kedvenc portugálom Quaresma)