Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem a nyulunkat fogom utálni hanem megnézem a real meccseit is és szurkolok neki hogy jol jáccon majd annak ellenére hogy folyton kikapnakÁdám02 írta:Hát pedig ha csak ez a két válsztása van sajnos a madridba megy mert nem fog törökországba játszani!És akkor utálni fogom ha madridos lesz!
Nagyot csalódnék benne ha oda menne, egyszerűen nem tudnám felfogni hogy ő fehér mezbe rohangál.noname írta:Egy elég rossz hírem van. Ha minden igaz, akkor Oliveira a Zaragozáé(goal.com),tehát még nagyobb az esély arra h Saviola a Realhoz menjen.Ha a hírek igazak, akkor már csak a Galatasaray és a Real jön szóba mint a Nyúl kérője,közülük pedig attól tartok nem a törököket válsztaná.
Azt hiszem igazat kell hogy adjak neked, de mit fogok ezért én kapni?Guardiola írta:Amiket irtok én mind megértem de szerintem ha elmegy Madridba nem azért megy oda hogy bosszut áljon a Barcelonán vagy a vezetőségen hanem mert az elönyösebb neki.noname írta:Azt én megértem h haragszik a vezetőségre, de azért ezt nem azzal kéne megbosszulni h a madridba megy.Legjobban azoknak a szurkolóknak fog fájni, akik szerették nálunk.Nagyon remélem h végül a Zarában köt ki.
Azt nyilatkozta többször is hogy szeretné Barcelonában kitölteni a szerződését a legjobbját nyujtani és beverekedni magát a biztos kezdők közé. Ez mint látjuk nem sikerült a klubbal nem sikerült ujabb egyezségre jutni evel nincs semmi baj. Most kell keressen magánek egy klubbot. Nem bosszubol fog választani szerintem, és szerintem ha elmegy a Madridba evel nem követ el semmi vétséget azon Barca szurkolok ellen akik szerették őt iáig. Evel sem a Barcat sem szurkolóit nem árulja el mert lejárt a szerződése.
Ha nállunk is továbra is igényt tartanának rá és ugy menne el a Realba akkor lenne árulás.
Így van!!! De őt nagyon!barca99 írta:Saviola egy nagyon nagyon jó csatár, aki igencsak bizonyított már. A Real Madrid-nak nincs megfelelő csatára, jóhogy meg akarják szerezni. Nem a Real-t kell hibáztatni, hogy ha odamegy, hanem Saviolát.
Amiket irtok én mind megértem de szerintem ha elmegy Madridba nem azért megy oda hogy bosszut áljon a Barcelonán vagy a vezetőségen hanem mert az elönyösebb neki.noname írta:Azt én megértem h haragszik a vezetőségre, de azért ezt nem azzal kéne megbosszulni h a madridba megy.Legjobban azoknak a szurkolóknak fog fájni, akik szerették nálunk.Nagyon remélem h végül a Zarában köt ki.
sztem meg saviola pont egy ilyen klubba való, mint a zaragoza. lásd riquelme-t! itt nem ment neki, aztán a villában jól tolta! szal savinak ha nem is a zarában, de mondjuk az atleticoban lenne a helye... tavaly a sevillában kellett volna maradnia! a legroszabb döntés volt a részéről, h visszajött!!!fcbarcelonazsombi írta:Én is eszt magyaráztam mindig. Saviola többet érdemel egy Zaragozanal. Ő egy nagy csapatba való amely a bajnokok ligájába szerepel és ilyesmi. Ezen kivül nagyon nem szeretném ha Realba menne de nem tudnék soha meg haragudni rá. Amit ez a klub tett vele...
Viszont nem értem hogy minek a ködösítés........Zsolti írta:Guardiolanál a pont!
Egyáltalán nem haragudnék meg rá,ha a Madrida igazol..szíve joga.
Mért cseszne ki a szurkolokkal? Ö most egy szabadon igazolható profi játékos aki elött még sok van. Ha oda megy ahol ugy érzi legjobban tud fejlődni és kamatoztani képességeit akkor evel semmi baj nincs szerintem.ozsimiki írta:Nem LEhet megérteni!!! PONTSzúrkolokkal cseszne ki,nem vezetőséggel,essen már le nektek....
![]()
Gazdag lenne???????Nem elég gazdag már így is?Rita írta:Menjen a Zaragozába!Ott jól érezné magát 1csöppet kevesebb pénzzel.A madrid rossz lenne neki,de legalább gazdag lenne..Most kiderül h mi foglalkoztatja a nyuszikát.