Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Középen azért jó lesz sztem, nagy a rutinja, és piszok jó védő, 2-3 év múlva sem lesz sztem lényegesen lassabb, padra odafér még. Emellett azért tud küzdeni-hajtani is, ezzel sincs gond.shutterisland írta:szerintem 2-3 év múlva bőven nem fog beférni, a jövőév még oké...Capon írta:http://www.barcelonista.hu/index.php/hi ... hosszabbit
Na akkor ez is megvan.
Mondjuk kétlem, hogy 2 évnél hosszabb szerződést kiváltak volna neki. Esetleg 2+1 év. Mondjuk ha játszik egy bizonyos számú meccsen akkor automatikusan +1 évvel meghosszabbodik a szerződése, ezt tudom még elképzelni.
viszont ha vennénk majd valakit (pl alba) és maradna a padon még 1-2 szezont, az úgy nem lenne rossz.
Említeni is akartam hogy valaki erről valamit!Ilúvatar írta:
szerintem 2-3 év múlva bőven nem fog beférni, a jövőév még oké...Capon írta:http://www.barcelonista.hu/index.php/hi ... hosszabbit
Na akkor ez is megvan.
Mondjuk kétlem, hogy 2 évnél hosszabb szerződést kiváltak volna neki. Esetleg 2+1 év. Mondjuk ha játszik egy bizonyos számú meccsen akkor automatikusan +1 évvel meghosszabbodik a szerződése, ezt tudom még elképzelni.
Sztem meg semmi sem múlik azon, hogy most hogyan játszik. Jól tolja, magabiztos, megbízható, tud játszani balon és középen is. Ha rúgna 4 öngólt akkor is meg kéne tartani. 2 évnél több sztem nincs benne, legalábbis ezen a szinten, aztán ki tudja.ziipp írta:Abidal tavaly hatalmasat játszott, idén viszont nem megy neki annyira. Ha képes visszahozni az előző évi formáját, nagyon nagy szükség van rá - így csak simán szükség van rá. Semmiképpen nem szabad elengedni, de sok múlhat azon, hogy milyen teljesítményt nyújt az őszi szezon végéig.
kanty írta:Hatalmasat változik a világ.![]()
![]()
Nem is olyan régen még sokan Abidalt a világ egyik legjobb védőjének tartották, aki két poszton is képes extra klasszis teljesítményre és stb.
Érdekes.
Válogatottban klasszis teljesítményt nyújtott, érzi a játékot, megy a kispassz, az indítás-indulás, a beadás, esetleg a csel is. Kellshutterisland írta:mondjuk azért albát is a helyén kell kezelni, mert a balhátvéd poszton a valenciában mathieu az alapkezdő, ha jól tudom.
szóval nem tudom, hol szokott játszani...lehet egy sorral feljebb.
viszont ő a jövő embere lehet, ez tény s való.
Hujj, a számból vetted ki a szót/mondatotMikaos írta:Mint játékos, számomra ő évekig egy átlagos, de inkább gyenge pont volt az együttesben (amellett, hogy egy abszolút szerethető fazon), ám az utóbbi évben mintha ráérzett volna a Barca-focira, és már-már 100%-os értékű Barca-játékossá vált. Ezért sajnálnám, ha lelépne...de abban biztos vagyok, hogy tudjuk őt pótolni. Fillérekért (Jordi Alba), vagy sem (Bale, Lahm), de lesz megoldás a balhátvéd posztra.
jordi srác barca nevelés ? nem is tudtam.Chino írta:Abidalnak szvsz valami olyasmi járhat a fejében, hogy ha most elmegy valahová még 2 évig simán stabil kezdő lehet, sok játéklehetőséget kap, de itt szerintem max 1 év. 2 év múlva már csak beugró lehetne, baloson legalábbis is biztos. Ha középen számol vele Pep és nem igazolunk oda senkit akkor talán. Nem véletlen az az 1+1 év.
Én 100%-osan Alba mellett tenném le a voksomat. Még csak 22 éves, szépen végigjárta már a válogatottakat és nagyon univerzális, ráadásul haza jönne.