CFirpo3 írta:Egy Ribery-Hleb csere?
Bár én nekem nincs bajom Hlebbel, örülnék ha maradna, de egy ilyen üzlet jó lenne.
Nekem Ribery-csere nélkül is a távozás az egyetlen elfogadható lépés vele kapcsolatban. Ahogy tegnap a meccs után kifejtettem: elég volt az alibizésből, elfogyott a türelem. Sokadjára mutatott totálisan nulla játékot. Hónapok óta itt van, nem mentség sem az Arsenalos teljesítménye, sem a posztja, sem a játékidő, sem az, hogy itt, vagy ott kellene játszania. Egyszerűen képtelen volt minimálisan is bizonyítani. Harmatgyenge a teljesítménye és egy Barcelonánál nincs arra idő, hogy mindenki kávézgasson mire formába lendül. Ahhoz drága volt és túl sokan várnak a helyére.
Henry-Cáceres-Hleb párhuzam: Henry is nagyon rosszul kezdett, de legalább meglőtte a góljait. Azóta belendült és a csapatunk fontos tagja, amúgy sem említhető egy lapon a kenyeressel, mert világsztárként érkezett.
Cáceres nagyon tehetséges, de szintén gyenge. Annyi előnye van Hlebhez képest, hogy még pokoli fiatal és 1-2 kölcsönben eltöltött év után hasznos tagja lehet a keretnek. Addig átveheti a helyét Henrique, aki végigtolta a szezont a Bayerben.
Hleb ideje lejárt. Egyszerűen bármekkora tehetség, vannak olyanok, akiknek bizonyos ligák nem fekszenek. Ez rá is elmondható, annyi időt bőven kapott, hogy bizonyítson. Ha nagyon megeröltetem magam, az egyetlen emlékezetes mozdulata, hogy legurította Henrynek a Valencia ellen azt a lasztit, amit a francia bevert a hosszúba.
Összességében: szerintem egy ekkora klubnál a türelem véges. Vele kapcsolatban elfogyott. A Laporta-éra egyik legegyenbébb, ám annál drágább igazolása (Maxi Lopez, Ezquerro és társaival említhető egy lapon). Hozzá hasonló "féltehetség" meg már van a keretben: Gudjohnsen. Ő bőven elég ide és eddigi munkája megér annyi tiszteletet, hogy nem őt zavarjuk el. De Hleb mehet, ameddig kapunk még érte egyáltalán pénzt.