Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Haha ha nem gondolod hogy nem ezekhez az országokhoz kéne mérnünk magunkat, arról meg hogy bőven elhagyjuk őket csak akkor írj, ha majd el is hagytuk őket. Nem tom hány aranyérmet nyernek ezek az országok, nem szabad elfelejteni, hogy az atlétika versenyek még csak most kezdődtek el gondoltad volna, hogy a női marathont román nyeri?VIII.Henrik írta:Ők most vélhetően csak azért vannak előttünk, mert 1-2 aranyesélyes versenyzővel mentek ki. Nekünk több sportolónk is ilyen, akik főleg az olimpia végén szerzik meg aranyaikat, ne adj Isten ezüstjeiket. Kajakosaink, kenusaink, vizilabdásaink révén bőven feljövünk a listán és elhagyjuk a felsorolt országokat.
A dolognak egy szépséghibája van, területileg, lakosság számát véve kisebb, s gazdaságilag szegényebb országok is előttünk vannak. Ráadásul nem is egy vagy kettő. Ez is csak azt bizonyítja nem a pénzen, múlik... vagy legalább is nem elsősorban azonVIII.Henrik írta:Igen Aronba, nagy teljesítmény ez egy ilyen pöttöm országtól. Nem meglepetés valójában az amerikai vívók eredményei sem, ahogy több más ország, több más sportágban elért jobb eredményei, ahol mi éremesélyesek voltunk. Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
Igazad van, de azért hátha...miihii írta:Én az összes csoportmeccs alapján is igen borúlátó vagyok az egyenes kieséses szakaszra,nem csak az utsó 2 zakó miatt.Ez a játék naon halovány (a korábbi) önmagunkhoz és az ellenfelekhez képest is.A brazilokat is meg szoktuk verni általában,ehhez képest most alig x.Ez már más időszámítás,itt már nem lehet arra alapozni,h ki ellen mit játszottunk korábban.Természetesen a remény hal meg utoljára,de szvsz elég kicsi alapja van a bizakodásnakEl Payaso írta:Sztem erről a meccsről felesleges többet beszélni... Innentől tiszta lappal indulunk megint, és ha verjük a románokat, a kutya nem fog emlékezni az utolsó két csoportmeccsre. Őket általában megverjük, remélem most is így lesz!
Én az összes csoportmeccs alapján is igen borúlátó vagyok az egyenes kieséses szakaszra,nem csak az utsó 2 zakó miatt.Ez a játék naon halovány (a korábbi) önmagunkhoz és az ellenfelekhez képest is.A brazilokat is meg szoktuk verni általában,ehhez képest most alig x.Ez már más időszámítás,itt már nem lehet arra alapozni,h ki ellen mit játszottunk korábban.Természetesen a remény hal meg utoljára,de szvsz elég kicsi alapja van a bizakodásnakEl Payaso írta:Sztem erről a meccsről felesleges többet beszélni... Innentől tiszta lappal indulunk megint, és ha verjük a románokat, a kutya nem fog emlékezni az utolsó két csoportmeccsre. Őket általában megverjük, remélem most is így lesz!
Juszein Bolt,illetve kinyitod a szád majd utánna..előtte hülyén hangzikG-Jay írta:Helló srácok!
Bocs hogy nem teljesen a jelenlegi dolgokhoz szólok hozzá, egy kérdésem lenne!
Hogy kell kimondani Usain Bolt nevét??? Még nem hallottam TV-ben mindíg pont lemaradok...
G.
Én még azon csodálkozok, h az emlitett 2 ország még labdarúgásba nincs a legjobbak között, pedig annyi pénzből már lehetne épitkezni. Mind1, nekem nem hiányoznaksocio66 írta:lásd: KínaVIII.Henrik írta: Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.![]()
egyébként nekem nagyon nem tetszik ez a dolog.Amikor a kisebb szegényebb ámde mégis sportnagyhatalmakat megelőzi a nagyobb gazdagabb,múlt nélküli, külföldi edzőkkel dolgozó országok...
,sajnos amerika és kína szinte teljesen átveszi az uralmat minden sportban..
olyanokban is,ahol 5-6 éve még nem voltak sehol sem..
Ez a legnagyobb hátrányunk...sajnos amióta szegény Kulcsár meghalt-Isten Nyugosztalja- a beállós játékunk mintha nem is lenne. Pedig ilyen védekezésnél nagyon nagy szükség lenne rá.aronba írta: hogy kipróbálják a nyitott védelem elleni támadást.
Szánalmas az egész ahogy van
lásd: KínaVIII.Henrik írta: Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
aronba írta:Az éremtáblázaton jelenleg 40. vagyunk. Ha úgy vesszük hogy a sikertelenség ellenére még mindig megelőzünk 165 országot, akkor nem is állunk annyira rosszul.
Hát én már a brazil meccs után megmondtam hogy idén a kézisek kakik lesznek de itt még sokan bizakodtak bennük, de sajnos nekem lett igazamVIII.Henrik írta:Én is idő előtt befejeztem a meccs nézést, valami 8-9 gólós hátrányál, a 2. félidőben jöttem fel inkább, és kiporszívóztam. Ha nincs a [auto_cenzúra] kezdés, akkor is nagy különbséggel vernek minket a kóreaiak. Nagyon úgy néz ki, jó pár év vegetálás következik a női kézilabdában is ilyen amatőrizmus eredményeként. NB 3ban nem csináltunk 16-20 évesen ilyen hibákat, vagy legalábbis tized ennyit.
Szerk.: A románok talán még jobban megaláznak minket, kizuhanunk az egyeneságból nagyon csúnyán.
Románok ellen se lesz sétagalopp...Ilúvatar írta:ezt az alázást![]()
ultraciki...
nem tudom mivan velük, de nagyon amatőrök lettek valahogyan... védelem 0 alatt van, a támadói szellem meg nulla.