Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.17. 18:42:37

Azt azért te sem gondolod, hogy újra 10 között lesz az ország, mint néhány évtizede? Én sem Kubához képest nézem a helyzetünk, hanem a korábbi eredményeink alapján várok olimpiáról-olimpiára jó szereplést, de be kell látni, hogy a világ fejlődésével beérik, és elhagyják olimpiai eredményeinket, mert ahol a sportra fokozatosan kevesebb pénz jut, ahol elveszik területeit, megnyomorítják a sportolók életkörülményeit (öttusázók, atléták, Igali Diána, ...), ott aztán egyre lejjebb kevenni az igényeinkből, és be kell ismerni, hogy nem oda tartozunk ahova korábban, jogosan, hanem bizony a "kisebb" országok között a helyünk.

A felsorolt kudarcok levezethetők a nem megfelelő körülményekre, no meg persze pszchológiai, mentális gyengeség is eredményezhette az eredménytelenséget (ja, nem kell jönni a magyar szokással, a gyenge magyar mentalitással, ezt felejtsük el, nem kell ezt belemagyarázni egy nemzet fejébe, ez egy morálromboló szándék - ezt nem neked írom Aronba, hanem az általánosságnak, akik ezt is felhozzák esetenként).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.08.17. 18:50:01-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.17. 18:32:04

VIII.Henrik írta:Ők most vélhetően csak azért vannak előttünk, mert 1-2 aranyesélyes versenyzővel mentek ki. Nekünk több sportolónk is ilyen, akik főleg az olimpia végén szerzik meg aranyaikat, ne adj Isten ezüstjeiket. Kajakosaink, kenusaink, vizilabdásaink révén bőven feljövünk a listán és elhagyjuk a felsorolt országokat.
Haha ha nem gondolod hogy nem ezekhez az országokhoz kéne mérnünk magunkat, arról meg hogy bőven elhagyjuk őket csak akkor írj, ha majd el is hagytuk őket. Nem tom hány aranyérmet nyernek ezek az országok, nem szabad elfelejteni, hogy az atlétika versenyek még csak most kezdődtek el gondoltad volna, hogy a női marathont román nyeri?
Nem szabad őket lebecsülni főleg nekünk nem
Meg az ő aranyesélyeseik legalább hozták magukat, a mieink- éremsélyesek, nem arany - a tenisztől a cselgáncson át a vívásig kudarc
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.17. 18:29:50

Ők most vélhetően csak azért vannak előttünk, mert 1-2 aranyesélyes versenyzővel mentek ki. Nekünk több sportolónk is ilyen, akik főleg az olimpia végén szerzik meg aranyaikat, ne adj Isten ezüstjeiket. Kajakosaink, kenusaink, vizilabdásaink révén bőven feljövünk a listán és elhagyjuk a felsorolt országokat.
A szegények országok sportolóit szerintem egy-két helyen istenként imádják, és megadnak nekik mindent, hogy az országnak olimpiai aranyat hozzon. Feltehetően azért áldoznak ott a javukra a költségvetésükből.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.08.17. 18:32:46-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.17. 18:17:24

VIII.Henrik írta:Igen Aronba, nagy teljesítmény ez egy ilyen pöttöm országtól. Nem meglepetés valójában az amerikai vívók eredményei sem, ahogy több más ország, több más sportágban elért jobb eredményei, ahol mi éremesélyesek voltunk. Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
A dolognak egy szépséghibája van, területileg, lakosság számát véve kisebb, s gazdaságilag szegényebb országok is előttünk vannak. Ráadásul nem is egy vagy kettő. Ez is csak azt bizonyítja nem a pénzen, múlik... vagy legalább is nem elsősorban azon :(
Közben a 40. helyről lecsúsztunk a 41-re, több rosszhírem nincs :(
Az hogy a nagy európai, államok, Kína Usa előttünk vannak oké, de Mongólia Azerbajdzsán, Kuba Mongólia Bulgária, Horvátország, Szlovénia, Tunézia, Kazahsztán és a félelmetes Trinidad és Tobago is előttünk legyen már szégyen. A felsorolt országok mindegyikére igaz vagy kevesebb lakosa van vagy szegényebb mint Magyarország, némelyikre mindkettő igaz. Így a derék sportolóinknak nem a támogatás elmaradását kéne hibázttatniuk hanem egy kicsit decsak egy picit magukba szállniuk és válaszolniuk arra az egyszerű kérdésre, hogy valóban mindent megtettek-e a sikerért a felkészülésben vagy magán a játékokon. S ha valaki erre igennel tud válaszolni - a csalódást okozó sportolóink közül erre szerintem senki sem válaszolhat igennel - , csak akkor beszéljenek a támogatás hiányáról.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aronba 2008.08.17. 18:30:17-kor.
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.17. 18:04:16

miihii írta:
El Payaso írta:Sztem erről a meccsről felesleges többet beszélni... Innentől tiszta lappal indulunk megint, és ha verjük a románokat, a kutya nem fog emlékezni az utolsó két csoportmeccsre. Őket általában megverjük, remélem most is így lesz!
Én az összes csoportmeccs alapján is igen borúlátó vagyok az egyenes kieséses szakaszra,nem csak az utsó 2 zakó miatt.Ez a játék naon halovány (a korábbi) önmagunkhoz és az ellenfelekhez képest is.A brazilokat is meg szoktuk verni általában,ehhez képest most alig x.Ez már más időszámítás,itt már nem lehet arra alapozni,h ki ellen mit játszottunk korábban.Természetesen a remény hal meg utoljára,de szvsz elég kicsi alapja van a bizakodásnak :cry:
Igazad van, de azért hátha...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
miihii
KHAL

2008.08.17. 18:02:54

El Payaso írta:Sztem erről a meccsről felesleges többet beszélni... Innentől tiszta lappal indulunk megint, és ha verjük a románokat, a kutya nem fog emlékezni az utolsó két csoportmeccsre. Őket általában megverjük, remélem most is így lesz!
Én az összes csoportmeccs alapján is igen borúlátó vagyok az egyenes kieséses szakaszra,nem csak az utsó 2 zakó miatt.Ez a játék naon halovány (a korábbi) önmagunkhoz és az ellenfelekhez képest is.A brazilokat is meg szoktuk verni általában,ehhez képest most alig x.Ez már más időszámítás,itt már nem lehet arra alapozni,h ki ellen mit játszottunk korábban.Természetesen a remény hal meg utoljára,de szvsz elég kicsi alapja van a bizakodásnak :cry:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
El Payaso
Capitá del Barça

2008.08.17. 17:54:34

Sztem erről a meccsről felesleges többet beszélni... Innentől tiszta lappal indulunk megint, és ha verjük a románokat, a kutya nem fog emlékezni az utolsó két csoportmeccsre. Őket általában megverjük, remélem most is így lesz!

Off: sztem Juszin
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Monti
Jugador d'estrella

2008.08.17. 17:54:07

G-Jay írta:Helló srácok!

Bocs hogy nem teljesen a jelenlegi dolgokhoz szólok hozzá, egy kérdésem lenne!
Hogy kell kimondani Usain Bolt nevét??? Még nem hallottam TV-ben mindíg pont lemaradok...

G.
Juszein Bolt,illetve kinyitod a szád majd utánna..előtte hülyén hangzik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Monti 2008.08.17. 17:54:44-kor.
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.17. 17:53:26

Helló srácok!

Bocs hogy nem teljesen a jelenlegi dolgokhoz szólok hozzá, egy kérdésem lenne!
Hogy kell kimondani Usain Bolt nevét??? Még nem hallottam TV-ben mindíg pont lemaradok...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
PCsabi
aka Game90

2008.08.17. 17:52:12

Nem tudom eldönteni, hogy támadásban vagy védekezésben voltunk-e szrabbak... :idea: :roll:

Dél-Korea már x éve ezt a nyitott védekezést nyomja, de mi még mindig nem tudtunk belőle felkészülni. Támadásban meg egyedül Görbiczben van fantázia, a többiek kb. azért vannak a pályán, hogy meglegyen a létszám. Beállós játékról meg mindent elmond, hogy voltak olyan percek, amikor Szűcsnek kellett ott játszania. Régebben Radulovics 10 gólokat lőtt meccsenként, most meg kik játszanak 'jobb'átlövőt: Tomori, Hornyák...

Egyedül a helyszínen szurkoló magyar embereknek jár dicséret, akik az oroszok elleni hatalmas vereség után ill. ma, -8-nál is szorítottak a csapatnak!

A következő ellenfél Románia lesz!

(Lehet, hogy az utolsó 2 meccsünkön csak altattuk az ellenfeleket, aztán az egyenes kieséses szakaszban meg lealázzuk a világot... :lol: )
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.17. 17:28:52

socio66 írta:
VIII.Henrik írta: Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
lásd: Kína :wink:
egyébként nekem nagyon nem tetszik ez a dolog.Amikor a kisebb szegényebb ámde mégis sportnagyhatalmakat megelőzi a nagyobb gazdagabb,múlt nélküli, külföldi edzőkkel dolgozó országok...
,sajnos amerika és kína szinte teljesen átveszi az uralmat minden sportban..
olyanokban is,ahol 5-6 éve még nem voltak sehol sem.. :?
Én még azon csodálkozok, h az emlitett 2 ország még labdarúgásba nincs a legjobbak között, pedig annyi pénzből már lehetne épitkezni. Mind1, nekem nem hiányoznak :x
socio66

2008.08.17. 17:12:51

Számomra egyébként ez hihetetlen..
hogyhogy nem tudnak támadni nyitott védekezés ellen?!
nem vagyok egy nagy kézilabda szakértő,de ez amatőrizmus... egy olimpia előtt foglalkozni kéne ezzel.egész nyáron edzőtáborba voltak a lányok. videózni kell,ki kell dolgozni taktikákat,aztán gyakorolni akár az egymás közti játékban,akár egy edzőmeccsen. persze a egjobb lenne ilyen stílusban játszó ellenfelet hívni edzőpartnernek.(ja,hogy erre nincs pénz)
ez tényleg hihetetlen. ez olyan mintha vízilabdában valamelyik csapat nem tudna zóna ellen mit csinálni,vagy nem is tudom...
a meccsen egyedül Görbicz dícsérhető,ha ő nem lenne még itt sem tartanánk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.17. 17:03:46

aronba írta: hogy kipróbálják a nyitott védelem elleni támadást.
Szánalmas az egész ahogy van :(
Ez a legnagyobb hátrányunk...sajnos amióta szegény Kulcsár meghalt-Isten Nyugosztalja- a beállós játékunk mintha nem is lenne. Pedig ilyen védekezésnél nagyon nagy szükség lenne rá.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hau30
Capitá del Barça

2008.08.17. 16:52:54

Emberek el lett mondva a múltkori világesemény után,hogy a női kézilabda jó pár évig halott lesz.Higgyétek el, le fog menni a magyar foci szintjére.Pofázás ezerrel hogy így meg úgy...széthúzás és magyarázkodás MILLIÓVAL. Most bocsánotot kérek minden női fórumozótól előre,de a női csapatsportágakban is gyakran kijön a szokásos női habitus(itt az egymás elleni keresztbe tevésre gondolok).Kivételt képez talán a női vizilabda,de ott is volt rá prcedens.Azt hiszem egy igen csak megfelelő edző kellene a női kézilabda szövetségi kapitány helyére,aki kezében tartja a dolgokat.
socio66

2008.08.17. 16:52:43

VIII.Henrik írta: Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
lásd: Kína :wink:
egyébként nekem nagyon nem tetszik ez a dolog.Amikor a kisebb szegényebb ámde mégis sportnagyhatalmakat megelőzi a nagyobb gazdagabb,múlt nélküli, külföldi edzőkkel dolgozó országok...
,sajnos amerika és kína szinte teljesen átveszi az uralmat minden sportban..
olyanokban is,ahol 5-6 éve még nem voltak sehol sem.. :?
Deus
Boixos Nois

2008.08.17. 16:42:34

aronba írta:Az éremtáblázaton jelenleg 40. vagyunk. Ha úgy vesszük hogy a sikertelenség ellenére még mindig megelőzünk 165 országot, akkor nem is állunk annyira rosszul.

van benne valami... de akkoris ááá :x :evil:
KépKép
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.17. 16:40:59

Igen Aronba, nagy teljesítmény ez egy ilyen pöttöm országtól. Nem meglepetés valójában az amerikai vívók eredményei sem, ahogy több más ország, több más sportágban elért jobb eredményei, ahol mi éremesélyesek voltunk. Ahol nagy bázissal (sportolók száma) rendelkeznek egy sportágban adott országok, oda, ha elviszik az európai edzőket, akkor nincs min csodálkozni, és kiakadni. Törvényszerű, hogy több ember közül könnyebb kiválogatni a jó, jobb képességű sportolókat.
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.17. 16:32:38

Az éremtáblázaton jelenleg 40. vagyunk. Ha úgy vesszük hogy a sikertelenség ellenére még mindig megelőzünk 165 országot, akkor nem is állunk annyira rosszul.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.17. 16:26:04

VIII.Henrik írta:Én is idő előtt befejeztem a meccs nézést, valami 8-9 gólós hátrányál, a 2. félidőben jöttem fel inkább, és kiporszívóztam. Ha nincs a [auto_cenzúra] kezdés, akkor is nagy különbséggel vernek minket a kóreaiak. Nagyon úgy néz ki, jó pár év vegetálás következik a női kézilabdában is ilyen amatőrizmus eredményeként. NB 3ban nem csináltunk 16-20 évesen ilyen hibákat, vagy legalábbis tized ennyit.

Szerk.: A románok talán még jobban megaláznak minket, kizuhanunk az egyeneságból nagyon csúnyán.
Hát én már a brazil meccs után megmondtam hogy idén a kézisek kakik lesznek de itt még sokan bizakodtak bennük, de sajnos nekem lett igazam
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.17. 16:19:52

Én is idő előtt befejeztem a meccs nézést, valami 8-9 gólós hátrányál, a 2. félidőben jöttem fel inkább, és kiporszívóztam. Ha nincs a [auto_cenzúra] kezdés, akkor is nagy különbséggel vernek minket a kóreaiak. Nagyon úgy néz ki, jó pár év vegetálás következik a női kézilabdában is ilyen amatőrizmus eredményeként. NB 3ban nem csináltunk 16-20 évesen ilyen hibákat, vagy legalábbis tized ennyit.

Szerk.: A románok talán még jobban megaláznak minket, kizuhanunk az egyeneságból nagyon csúnyán.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.17. 16:15:09

Hát igen ez elég siralmas volt. Nem a bírók miatt kaptunk ki habár az első félidőbe ők is felhúztak.
Az a legnagyobb probléma, hogy tényleg nem tudunk semmit kezdeni a nyitót védekezés ellen. Már minden csapat tudja, hogy ezt kell védekezni ellenünk.
Kapjuk össze magunkat Hajrá Magyarok!!
aronba
Jugador d'estrella

2008.08.17. 16:13:18

Nekem van olyan érzésem, hogy tudat alatt Egri Viktor is nagyon unja már a lányok játékát, de ő nem mondhatja ki azt amit mindenki gondol, hogy ...-ra rosszul játszunk, igyekszik másra terelni a felelőséget, elvégre ő a riporter, neki még tartani kell a szurkolókban a lelket. ha megkérdeznénk, magánemberként osztaná ő is a véleményünket.
Én már várom a kézilabdaszövetség magyarázatát, hogy nem volt pénzük több edzőmeccset lekötni, hogy kipróbálják a nyitott védelem elleni támadást.
Szánalmas az egész ahogy van :(
Deus
Boixos Nois

2008.08.17. 16:11:33

Valbali írta:Románok ellen se lesz sétagalopp...

addigra remélem összeszedik magukat...
KépKép
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.17. 15:56:19

Ilúvatar írta:ezt az alázást :oops: :oops: ultraciki...

nem tudom mivan velük, de nagyon amatőrök lettek valahogyan... védelem 0 alatt van, a támadói szellem meg nulla.
Románok ellen se lesz sétagalopp...
Kép
Deus
Boixos Nois

2008.08.17. 15:52:43

ezt az alázást :oops: :oops: ultraciki...

nem tudom mivan velük, de nagyon amatőrök lettek valahogyan... védelem 0 alatt van, a támadói szellem meg nulla.
KépKép
Lezárt