2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Oh, hát nem csak én nézem a Sport TV-n a Zuhanyhíradótkapitány írta:most hallottam és nagyon tetszett:
miért játszik szombaton a real madrid?
mert a FUTBALL vasárnap lesz!
![]()
![]()
![]()
![]()
igen jogos ez így van!MQuC írta:Nem lesz sztem pihenő, maxx egy két embernek. Márpedig azért nem, mert a kupa a 2. akárki akármit mond. Nem nekem ,hanem a csapatoknak. Ott játszik majd, Hleb, Keita, Bojan.
én nem igazán értek egyet ezzel... sőt butaságnak tartom kicsit; már bocs h ezt mondom...lionelmessi19 írta:A hétvégén bajnokságot kőne nyerni, úgyhogy írok egy kísérleti kezdőt ami azért megverheti bőven a Villarealt..
-----------------------Valdes---------------------
---Puyol-------Touré-------Piqué-----Cáceres-
----------------------Busquets-------------------
------Alves-----------Iniesta-------Hleb--------
---------------Bojan----------Eto'o--------------
A védelemnél egyértelműen ezt kell játszatni szerintem, szokják egymást nagyon. Sylvinhoban egyszerűen nem bízok, Cáceres pedig már játszott ott balon idén, nem is rosszul. Bár így inkább 3 középső védős a rendszer.
Busquets otthon és bajnokin simán befér vkpnek, Keitát inkább komolyabb meccseken preferálom fizikum és tapasztalat miatt. Alvest egyértelműen használni kell, egyrészt hogy kijöjjön ebből a gödörből, másrészt úgyse tudjuk a bl-ben hasznát venni, játszon csak minden bajnokin. A nagyok közül Iniestát játszatnám, mert Xavi vagy ő mindenképp kell majd azért, és ünnepeljék csak. Majd pihen idegenbeliken. Hleb evidens kezdő szintén, Bojannal egyetemben. Eto'o meg amúgy is rossz, és kell neki a bajnoki gól.
A Madrid szombat este 10-től játszik a Valencia ellen idegenben, mi pedig majd vasárnap este 7-től. Ha a Madrid csak döntetlent játszik a Mestalla-ban és mi nyerünk otthon a Villarreal ellen, akkor indulhat a fieszta.ozsimiki írta: hát csak két esetben jöhet össze a szitu:
1. a madrid előbb lejátsza a meccsét,és már az eredmény (ami kedvez nekünk) tudatában lépünk pályára...
2. egyidőben kezdődik a két meccs, és akkor már rögtön lefújás után ünnepelhetnénk.
jó lenne
hát csak két esetben jöhet össze a szitu:gergo9 írta:Nah nem irigylem a villarealt. Király kupában döntőben vagyunk, BL-ben finalisták vagyunk huh de irigylem a hétvégén kilátogató szurkolókat. Teltház lesz az tuti. Akár bajnokok is lehetünk jó lenne egy olyan szitu hogy pölö tudnánk hogy kettővel megy a valencia a madrid ellen mi meg vezetnénk .
Mekkora celebration lenne...............