Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcaZsola
Barça C

2009.05.08. 15:00:20

most egy laza kezdő elég a kupadöntő előtt ...
V.V.-Puyol-Pique-Caceres-Abidal(silvinho)-Sergi B.-Keita-Gudjonsen-Eto'o-Bojan-Hleb
igaz ez se pite de legalább a fix kezdő "sztárok" pihenhetnek ettől a csapattól a Villareal ellen legalább az X el is várható sőt ...:D
a győzelemmel már szinte bajnokok is lennénk :D :lol: :!:
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.08. 14:43:32

Meg ne lássam a kezdőcsapat nagy részét a bajnokin ;)
Etoo játsszon, mert neki kell, hátha gólt lő. Mellette Krkic és remélem Pedro (a fakóban nagyon megy neki, és ha nem kell éppen, ott akkor jöhetne), ha nem, akkor is inkább Hleb mint Ini vagy Messi. Hagy pihenjenek. Középpályán detto. Guddy szája ugyis sír, Sergiora ráfér a rutin és Keita.
Avédelemben viszont próbálgatni kéne a dolgokat. Most elsőre a Cáceres,Puyi,Piqué,Abidal négyessel kezdenék (Danira fejben ráfér a pihenő) csereként meg jöhetne Botia és Syl megnézni mit tudnak.
Számomra az se lenne tragédia ha kikapnánk. A stadion tele lesz ugyis, ünneplés végig és ez a cserejátékosoknak is jó lenne. Ha ég a ház még mindig bemehet a Messi-Ini-Xavi hármas. SZerintem
Szabella
Jugador del Barça

2009.05.08. 13:36:05

Sziasztok,
többen tudjátok rólam,hogy kint élek Barcelónában.Fontos hirt kaptunk ma a bérleteseknek küldött belső levelezésből,miszerint egy szponzor jóvoltából a szokásos pártolótagi jegyigénylésen túl-melyet sorsoláson keresztül értékesitenek- vannak még eladó fix jegyek nekünk bérleteseknekl!!!! A cél a minnél több Barcás a döntőn!!!
A jegyek 1 kategóriásak és 890€ az ára!!! Rómában a kapu mögötti jegyek nagyon messze vannak gondolom ezért nem adta a nevét a szponzor a gyengébb kategóriás jegyekhez.Ez még mindig nem kevés pénz de néhány link az aktuális árakról:

http://fociutak.com/index.php?item=aktualis&id=67
http://www.alluktickets.com/prodView.asp?idProduct=9663
http://www.globalticketshop.com/event_d ... e=26#start

Ja és egy jótanács mert sokan kerestetek már Bl-jegy ügyben ime a szintén nekünk küldött hir!!!

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) közleményben kéri a szurkolókat, hogy az interneten ne vásároljanak jegyeket a Május 27 szerdai, római Bajnokok Ligája-döntőre.

A kontinentális futballszervezet tájékoztatása szerint a fináléra kiadott 82 500 jegy elkelt.10.000db maradt Olaszországban a többi a 2 résztvevő klubnál van.

"Aki az interneten vásárol belépőt, számítson arra, hogy esetleg hamis jegyhez jut, amellyel nem tekintheti meg a helyszínen a finálét" - figyelmeztet az UEFA.

A 27.-én szerdán 20.45-kor kezdődő fináléban az Manchester az FC Barcelonával találkozik.

Részletekért hivjatok a 0034972875773-on
Barcelona mellett élő magyar család fociutakat ,nyaralásokat szervez Spanyolországba.BÉRLETES RÉVÉN ÁLLANDÓ MECCSBELÉPŐK.Részletek: szabella67@gmail.com vagy Skype: szabellaek ill+34972875773 vagy +34693430301 illetve a szabella.hu weboldal
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.08. 10:30:43

Én is néztem. Elég nagy fa vicc szerintem, de türhető :lol:

Persze ,ha kikap a Madrid, mi meg nyerünk, akkor lehet bajnokot avatni :wink:
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.05.07. 21:22:39

kapitány írta:most hallottam és nagyon tetszett:

miért játszik szombaton a real madrid?
mert a FUTBALL vasárnap lesz!

:D :D :D :D :D
Oh, hát nem csak én nézem a Sport TV-n a Zuhanyhíradót :D :D
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kapitány
Jugador del Barça

2009.05.07. 21:11:55

most hallottam és nagyon tetszett:

miért játszik szombaton a real madrid?
mert a FUTBALL vasárnap lesz!

:D :D :D :D :D
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:23:46

mondjuk mire végig írtam ezeket már elbizonytalanodtam..... :D :S :D
egyszerűen az az igazság h felesleges ezen agyalni mert ugyse tudjuk kitalálni pep húzásait!
elég kiszámíthatatlan a csávó... :D

DE; azt akkor is fenntartom és mondjon akárki akármit is hogy tourét sokkal jobban megéri a középpályán játszatni mint a védelemben mert így egyértelműen stabilabb minden,
másik meg h elég nagy összegben mernék fogadni h a BL döntőben cáceres, puyi, piqué, syl fog pályára lépni!!!

azt h most addig mi lesz hát..... a legfontosabb sztem h mindenki egészséges maradjon és senki ne sérüljön le, valamint fittek legyenek 27dikére (jah és henry is visszatérjen...)
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:17:01

MQuC írta:Nem lesz sztem pihenő, maxx egy két embernek. Márpedig azért nem, mert a kupa a 2. akárki akármit mond. Nem nekem ,hanem a csapatoknak. Ott játszik majd, Hleb, Keita, Bojan.
igen jogos ez így van!
csak az a kérdés h msot ki milyen állapotban van és meg-e meri kockáztatni pep az alapcsapat játszatását tudván h azért sztem a kupát is be akarja húzni....

mert ott azért ilyen feles társaságot várok:
pinto - dani, puyol, cáceres, syl - touré, xavi, guddy - ini eto'o messi
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:13:41

xavinak, tourénak és még messinek is kell most a pihenő.
az h most a bl döntőben milyen lesz a védelem felállása nem feltétlen jelenti azt h addig a meccseket ugy kellene lejátszanunk szvsz.......

arra egyébként szinte biztos vagyok benne h cáceres, puyol, piqué, syl lesz a felállás aznap. az h addig pep h rakosgatja össze a védelmet nem tudni de nem hinném h csak a padon ücsörögne mostantól abidal ill. alves!!
kizártnak taartom
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2009.05.07. 19:10:22

Nem lesz sztem pihenő, maxx egy két embernek. Márpedig azért nem, mert a kupa a 2. akárki akármit mond. Nem nekem ,hanem a csapatoknak. Ott játszik majd, Hleb, Keita, Bojan.
Kép
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:09:40

v.v - dani, puyol, cáceres, abidal - sergi, keita, ini - hleb, eto'o, bojan

guddy-t mindenképp játszatnám még csereként és nem csak pár percet...és ha "ég a ház" jöhet messi
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:05:53

ugyanakkor azt sem gondolom h még most 7végére is a legerősebb kezdő kellene.... mert szerdán kupa-döntő!!! kell a pihenés egy két embernek mert nagyon nehéz perióduson vagyunk tul......
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 19:03:56

lionelmessi19 írta:A hétvégén bajnokságot kőne nyerni, úgyhogy írok egy kísérleti kezdőt ami azért megverheti bőven a Villarealt..

-----------------------Valdes---------------------
---Puyol-------Touré-------Piqué-----Cáceres-
----------------------Busquets-------------------
------Alves-----------Iniesta-------Hleb--------
---------------Bojan----------Eto'o--------------

A védelemnél egyértelműen ezt kell játszatni szerintem, szokják egymást nagyon. Sylvinhoban egyszerűen nem bízok, Cáceres pedig már játszott ott balon idén, nem is rosszul. Bár így inkább 3 középső védős a rendszer.
Busquets otthon és bajnokin simán befér vkpnek, Keitát inkább komolyabb meccseken preferálom fizikum és tapasztalat miatt. Alvest egyértelműen használni kell, egyrészt hogy kijöjjön ebből a gödörből, másrészt úgyse tudjuk a bl-ben hasznát venni, játszon csak minden bajnokin. A nagyok közül Iniestát játszatnám, mert Xavi vagy ő mindenképp kell majd azért, és ünnepeljék csak. Majd pihen idegenbeliken. Hleb evidens kezdő szintén, Bojannal egyetemben. Eto'o meg amúgy is rossz, és kell neki a bajnoki gól.
én nem igazán értek egyet ezzel... sőt butaságnak tartom kicsit; már bocs h ezt mondom...

tourét semmi értelme ott játszatni a védelemben mert az nem az ő posztja és nem igazán volt jo tegnap sem ott! sokkal biztosabb lenne a védekezés ha ő a védekező középpályás szerepét tudná betölteni mert egyszerűen nincs még egy olyan ember a keretben aki így tudna szűrni mint ő, ill. szívni az ellenfél támadóinak a vérét. --> ezáltal a védelemnek jóval könnyebb a dolga.

meg alapjában ez az egész felállás nem igazán jó sztem...
mindjárt kiteszem a "sajátom".
LM10
Director del Fútbol

2009.05.07. 18:55:26

-----------------------V.V.--------------------------

Alves----------Puyol--------Piqué----------Abidal-------

-----------------------Touré-------------------

------------------Xavi-----------Keita------------------

Messi-------------------Eto'o---------------Iniesta-------

A legerősebb kezdő kell még a Villarreal ellen! A kupa meccset sem szabad elfelejteni az is fontos lesz, én még erre a 2 meccsre a legjobb kezdővel játszanék. Majd a maradék 2 bajnoki meccsen próbálnám formába hozni Cacerest, Bojant, Hleb-et mert kitudja kik lesznek ott a BL döntőben. A BL döntő után meg lesz még 1 bajnokink az meg már tényleg mindegy lesz( max pihenhet majd Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué, Busquets és Alves is mert ők mennek majd a könföderációs kupára).
Andris
Adminisztrátor

2009.05.07. 18:47:13

A hétvégén bajnokságot kőne nyerni, úgyhogy írok egy kísérleti kezdőt ami azért megverheti bőven a Villarealt..

-----------------------Valdes---------------------
---Puyol-------Touré-------Piqué-----Cáceres-
----------------------Busquets-------------------
------Alves-----------Iniesta-------Hleb--------
---------------Bojan----------Eto'o--------------

A védelemnél egyértelműen ezt kell játszatni szerintem, szokják egymást nagyon. Sylvinhoban egyszerűen nem bízok, Cáceres pedig már játszott ott balon idén, nem is rosszul. Bár így inkább 3 középső védős a rendszer.
Busquets otthon és bajnokin simán befér vkpnek, Keitát inkább komolyabb meccseken preferálom fizikum és tapasztalat miatt. Alvest egyértelműen használni kell, egyrészt hogy kijöjjön ebből a gödörből, másrészt úgyse tudjuk a bl-ben hasznát venni, játszon csak minden bajnokin. A nagyok közül Iniestát játszatnám, mert Xavi vagy ő mindenképp kell majd azért, és ünnepeljék csak. Majd pihen idegenbeliken. Hleb evidens kezdő szintén, Bojannal egyetemben. Eto'o meg amúgy is rossz, és kell neki a bajnoki gól.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.07. 18:32:30

Két győzelemre vagyunk a bajnoki címtől, remélem, hogy legkésőbb május 17-én a Mallorca ellen meg is szerezzük azt. Persze a legjobb az lenne, ha már vasárnap ünnepelhetne a csapat, és akkor valóban lehetne teljes erővel a döntőkre koncentrálni. Mondjuk lehetne együtt játszatni addig az új védelmet...
Nem tudjátok, hogy Henry rendbejön-e vasárnapig? Remélem, mielőbb visszatér, mert hát tegnap láthattuk, hogy jóval hatékonyabbak vagyunk vele a csatársorban, és Iniestával a középpályán.
Titinho
Director del Fútbol

2009.05.07. 14:48:53

ozsimiki írta: hát csak két esetben jöhet össze a szitu:

1. a madrid előbb lejátsza a meccsét,és már az eredmény (ami kedvez nekünk) tudatában lépünk pályára...

2. egyidőben kezdődik a két meccs, és akkor már rögtön lefújás után ünnepelhetnénk.

jó lenne
A Madrid szombat este 10-től játszik a Valencia ellen idegenben, mi pedig majd vasárnap este 7-től. Ha a Madrid csak döntetlent játszik a Mestalla-ban és mi nyerünk otthon a Villarreal ellen, akkor indulhat a fieszta. :wink:

Remélem így lesz...
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.05.07. 14:40:26

gergo9 írta:Nah nem irigylem a villarealt. Király kupában döntőben vagyunk, BL-ben finalisták vagyunk huh de irigylem a hétvégén kilátogató szurkolókat. Teltház lesz az tuti. Akár bajnokok is lehetünk jó lenne egy olyan szitu hogy pölö tudnánk hogy kettővel megy a valencia a madrid ellen mi meg vezetnénk .
Mekkora celebration lenne............... :twisted:
hát csak két esetben jöhet össze a szitu:

1. a madrid előbb lejátsza a meccsét,és már az eredmény (ami kedvez nekünk) tudatában lépünk pályára...

2. egyidőben kezdődik a két meccs, és akkor már rögtön lefújás után ünnepelhetnénk.

jó lenne
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.07. 14:38:20

7végén megnyerhetjük a bajnokságot is...mi ugy megyünk ki a meccsre hogy bl és kupa döntősök vagyunk megvertük a realt a villareal kikapott nyernünk kell mindenképp hazai pályán
bl döntőre pihentetni azért az még messzeb van....

VISCA EL BLAUGRANA!!!!
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
currahee
Jugador d'estrella

2009.05.07. 10:46:58

Guardiolának most kell majd igazán elővennie a rotációs "tudományát" és okosan cserélgetni, pihentetni az embereket a döntőkre. (spanyol kupa, de legfőképp a BL-re)

persze nem szabad még a bajnokságot sem lezártnak tekinteni, de azt hiszem megengedhetjük magunknak főleg már csak a keret erősségéből adódóan hogy kicsit pihenjenek az alapemberek.

okosan kell majd most rotálni a csapatot hogy legfőképp a BL döntőre mindenki aki bevetehető (nincs eltiltva) fitt legyen és egészséges!!
nagyon vigyázni kell most azzal hogy ne adj Isten valaki most lesérüljön.
ígyis lesz hiányzó bőven a döntőben...

és ha már ott vagyunk 3 cím küszöbén, jó lenne begyűjteni is őket....
már "csak" le kell aratni a kemény munka gyümölcsét...

!!!!! FORçA BARçA !!!!!
gergo9
Director del Fútbol

2009.05.06. 23:59:43

Nah nem irigylem a villarealt. Király kupában döntőben vagyunk, BL-ben finalisták vagyunk huh de irigylem a hétvégén kilátogató szurkolókat. Teltház lesz az tuti. Akár bajnokok is lehetünk jó lenne egy olyan szitu hogy pölö tudnánk hogy kettővel megy a valencia a madrid ellen mi meg vezetnénk .
Mekkora celebration lenne............... :twisted:
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.06. 23:01:25

És akk 7végén a bajnoki cím :wink: :wink:
bojanfan
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.06. 22:57:54

gondolom magától érthetödő, hogy ezután az időszak után vasárnap pintoék kezdenek. jó fáradt lehet a csapat. :)
♥fcbarca.♥
barca19
Barça B
Kapcsolat:

2009.05.06. 11:22:08

http://www.as.com/futbol/equipo/Barcelona-3
ez a link....hmmm
9. fordulótol a 34. fordulóig sőőt sztem kijelenthetem hogy a 38. fordulóig igy fog kinézni...köszönöm ezt a csodás évet a legfontosabb a bajnokság az +már megvan...mellé jöhet a kupa de a bl-t se bánom(igaz az nehezebb lesz)

visca el balugrana!!!
Kép
Nosaltres mateixos a fi de representar al futbol ahoz cal becomingly a jugar!
més que un club!| VISCA EL BARCA!!(L)Messi10(so)
Caparrós:El Barcelona es ahora mismo el mejor equipo del mundo sin duda"
Deus
Boixos Nois

2009.05.05. 20:13:46

http://www.youtube.com/watch?v=Ihnkqh7lvSc&NR=1

casillas nyilatkozata az el clasico után... Ha valaki értené, akkor kéretik leírni nekünk :)
KépKép
Lezárt