Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom a spanyol válogatott másik csatára, Torres.Ede72 írta:melyik a másik csatár , aki beillene a játékunkba??Rivaldo11 írta:Bojan-ha benne van a bizniszben-vélhetően csak kölcsönbe menne. Ezt-mármint hogy max. kölcsönadnák csak- több alkalommal is említették Pepék, nem mondanak le róla hosszútávon. A felvázolt keretbe ezért nem írtam Bojan nevét.
Az meg, hogy szakmailag nem jó üzlet Villa...A lehető és elérhető legjobb húzás lenne épp szakmai szempontból. Egyike annak a két csatárnak, akik illenek a játékrendszerünkbe. Tökéletesen passzol hozzánk a stílusa.
melyik a másik csatár , aki beillene a játékunkba??Rivaldo11 írta:Bojan-ha benne van a bizniszben-vélhetően csak kölcsönbe menne. Ezt-mármint hogy max. kölcsönadnák csak- több alkalommal is említették Pepék, nem mondanak le róla hosszútávon. A felvázolt keretbe ezért nem írtam Bojan nevét.
Az meg, hogy szakmailag nem jó üzlet Villa...A lehető és elérhető legjobb húzás lenne épp szakmai szempontból. Egyike annak a két csatárnak, akik illenek a játékrendszerünkbe. Tökéletesen passzol hozzánk a stílusa.
Én is így vagyok vele. Bojant nem szabad elengedni, max kölcsönbe.MichaaBee írta:A támadók közül hiányolom Bojant, egyébként egyetértek. Ha Villa érkezésének az ára Bojan távozása, akkor nincs értelme az egésznek. Inkább adjunk 45 milliót is, de Bojant itt kell tartani, nincs mese.Rivaldo11 írta:Ha esetleg jönne a Villa-Fabregas kettős, akkor is maradna a 4-3-3. Középen 3 helyre lennének öten v. hatan,( Keita, Busi, Yaya, Xavi, Fabregas, Ini) előre pedig 3 helyre négyen vagy öten (Pedro, Messi, Ibra, Villa, esetenként Ini). hosszú a szezon, szükség van ennyi játékosra.
Yaya, Xavi, Ini-Messi, Ibra, Villa. Nálam így nézne ki a kp és a támadósor, de a többiek ( Busi, Keita, Fabregas, Pedro) is sokat játszanának. Bivaly keret lenne.
A támadók közül hiányolom Bojant, egyébként egyetértek. Ha Villa érkezésének az ára Bojan távozása, akkor nincs értelme az egésznek. Inkább adjunk 45 milliót is, de Bojant itt kell tartani, nincs mese.Rivaldo11 írta:Ha esetleg jönne a Villa-Fabregas kettős, akkor is maradna a 4-3-3. Középen 3 helyre lennének öten v. hatan,( Keita, Busi, Yaya, Xavi, Fabregas, Ini) előre pedig 3 helyre négyen vagy öten (Pedro, Messi, Ibra, Villa, esetenként Ini). hosszú a szezon, szükség van ennyi játékosra.
Yaya, Xavi, Ini-Messi, Ibra, Villa. Nálam így nézne ki a kp és a támadósor, de a többiek ( Busi, Keita, Fabregas, Pedro) is sokat játszanának. Bivaly keret lenne.
És védekező kp? Az minek? Sztem 2 emberrel nem lenne elég stabil a kp.Csak akkor én úgy érzem,hogy Iniesta menne balra,Fabregast megvennénk és Xavi-Cesc duo muzsikálna középen
Komolyan csak én őrjöngök attól az ötlettől hogy Iniestát balszélsővé degradáljuk???Sanama írta:Bár a válogatottban mindig úgy ment a játék,hogy Torres-Villa, szóval talán elférnének egymás mellett Zlatannal.Rivaldo11 írta:Tisztelem a véleményeteket, de azt mondom, Villa simán jó bal oldali támadónak is. Ahogyan előre sejtettem, hogy Ibrának nem lesz egyszerű beilleszkedni (bár mégegyszer mondom, én nagyjából elégedett vagyok vele, és lesz még sokkal jobb is), úgy most biztos vagyok abban, hogy Villa érkezése hatalmas nyereség lenne.
Azt biztosra veszem, hogy ez az igazolás nem változtatná meg az alaptaktikát. Maradna a 4-3-3.
Csak akkor én úgy érzem,hogy Iniesta menne balra,Fabregast megvennénk és Xavi-Cesc duo muzsikálna középen.
Bár ez elég nagy felállásváltoztatással járna,szóval a kötvetkező lenne elképzelhető :
Villa lesz baloldalt.
Bár a válogatottban mindig úgy ment a játék,hogy Torres-Villa, szóval talán elférnének egymás mellett Zlatannal.Rivaldo11 írta:Tisztelem a véleményeteket, de azt mondom, Villa simán jó bal oldali támadónak is. Ahogyan előre sejtettem, hogy Ibrának nem lesz egyszerű beilleszkedni (bár mégegyszer mondom, én nagyjából elégedett vagyok vele, és lesz még sokkal jobb is), úgy most biztos vagyok abban, hogy Villa érkezése hatalmas nyereség lenne.
Azt biztosra veszem, hogy ez az igazolás nem változtatná meg az alaptaktikát. Maradna a 4-3-3.
Vagy 1-4-2-2-2Fernando írta:Barcelona alatt kit értesz? Még az új elnök sincs meg. Hagyjuk már.Kardi írta:A Marca információi szerint a Valencia és a Barcelona megegyezett egymással David Villa átigazolásáról. A madridi lap úgy tudja, a spanyol válogatott csatár a szezon végén lesz a gránátvörös-kékek labdarúgója, a barcelonai klub 40 millió eurót fizet érte a Valenciának.
Szerk.: Ha esetleg, de tényleg nem akarok belebonyolódni megvennénk, már biztos, hogy 4-1-2-1-2-ben játszanánk.
Ne haragudj, de Robinho más szintet képvisel, mint Villa jelenleg, és a brazil bajnokságban játszik:) Apró különbség. Ezt a 40 milliót kb fél év alatt visszahozza, a trófeákról még nem is beszélve. 3-4 jó éve simán lehet. Remélem ő jön! A bukott játékospolitikáról meg annyit, hogy ennél sokkal árnyaltabb a kép. A Real Madrid játékospolitikája bukott kb 2004 óta, de nem miénk. Ők euró 100 milliókat költöttek, nekünk pedig 3-4 vagy max 5 rossz igazolásunk volt. Közben becsúszott 2 bl, 3 bajnokság, 1 kupa, 3 spanyol szuperkupa, 1 európai szuperkupa és egy klub vb. Azért ez minden csak nem rossz átigazolási politika eredménye:) A pár hibát fel lehet hozni persze, de ezek beleférnek ilyen eredményeknél, ráadásul Laportánál főként az edzők igazoltak, majdnem szabad kezet adott nekik, ami mindig okos lépés, nem úgy, mint Perez, vagy Abramovic.Jason írta:Ha Laportának az volt a célja hogy meglepje a szurkolókat, akkor azt hiszem sikerült.Ha ezek a hirek valóban igazak akkor méltón búcsúzott a bukott átigazolási politikájával együtt.40 milliót egy 29 éves játékosért gratula neki.![]()
És akkor Robinhó meg a többiek mégképben sincsenek ezek szerint.
Ez szerintem is jó ötlet kivéve Clichy. Villa szerintem jó húzás lenne mindenféleképp. Fabregassal meg sokat fejlődnének a támadásaink. Ha ők érkeznének nyáron szerintem lazán behúznánk a kövi szezont. Szerintem. Remélem így fog történniZsolti95 írta:Villat,Fabregast, a védelembe Clichyt és vissza kéne hozni Cácerest.Ennyi elég lenne.
Rivaldo11 írta:
Bojannak nem árt egy év kölcsön-sokat fejlődne
Bojannak nem árt egy év kölcsön-sokat fejlődne. Jelenleg azonban Villa több mint Bojan-ez olyan szempont, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni.FtcSikiHun írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nae_-34805
Na neeeeeeeeee
Ugye hülyéskedtek?
Bojan el?
Ugye kacsa?
Akkor már inkább Ibra. Bojan 20 éves sincs, de mégis majdnem többet csinál mint Ibrahimovic