Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos igaz lehet,a sport is megerősítette...Szabolcs_Göd írta:Nem akarok vészmadár lenni, de ez nagyon nagy gubancot jelent.
http://www.mundodeportivo.com/20130719/ ... 38316.html
Szabolcs_Göd írta:Nem akarok vészmadár lenni, de ez nagyon nagy gubancot jelent.
http://www.mundodeportivo.com/20130719/ ... 38316.html
Utána megint eladjuk egy év múlva 15 millióért meg egy üveg befőttért.Sanama írta:Szerintem rajta gonodlkozik Tito is! Rá aztán senki sem számít, 25öt lehetne adni érte.
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ed-2262721JOseppe írta:Most tartja sajtótájékoztatóját Titó és Zubi. Kiváncsi leszek a kh kérdésre, vagyis hogy Ts kiesésére mit lépnek.Remélem nem az lesz mint tavaly.![]()
Forrás:Sport.es
A hírek szerint a Girona edzőjétől Rubi-tól már elköszöntek és felbontották a szerződését. Várhatóan csatlakozik Tito mellé. A Rubi azt nyilatkozta: "Még mindig nem tudom mi lesz a feladatom, hogy a padon ülök majd vagy a lelátón. Beszélnem kell Titoval és a klubbal is. Én nem Tito helyére megyek, ő szerencsére jó egészségnek örvend!"albicelesteX írta:Tisztelem Tito-t!Respekt.De szerintem ezt így nem lehet csinálni.Megint majd Roura a padon...
Állitólag szeptember 2-11 között tartózkodik majd NY-ban, de akkor lehet, hogy válogatott meccsek miatt eleve szünet lesz.looka írta:Egyébként van valami hír a kezelések mikéntjéről? Most, hogy kint volt az USA-ban várható még kiruccanás vagy egyáltalán az eredményekről van valami hír? Nem találkoztam sehol sem ilyesmivel.
Replay írta:Tito megszakítva nyaralását, Rosellel, Zubival, Bartomeuval ebédelt.
Nincs sok újdonság abból, ami kiszivárgott.
Tito nem tud több játékpercet garantálni Thiago-nak, így a Mundo arról ír, hogy a játékos kezébe hagyják a döntést, megy-e vagy marad.
Tello és Bartra mellett elkötelezett a szakmai stáb.
Középső védő posztra Tito továbbra is Thiago Silva-t kéri.
Továbbra is opció Ter Stegen megvásárlása, majd kölcsönadása jelenlegi klubjának. De Reina is képben van még.
Alexis marad, Tito úgy döntött, kap még szezon esélyt, Villa-t viszont értékesíteni kell.
Nincs viszont egyetértés Deulofeu kapcsán: Tito szeretné, ha az első csapattal edzene, de mint a B csapat tagja, viszont a vezetés és a játékos ügynöke a kölcsönadás mellett érvel.
Minden szavaddal egyetértek!Mikaos írta:Az hogy lehet, hogy 44%-a a fórumozóknak szívesen venné, ha távozna Tito? Ez nonszensz (és most nagyon finoman fogalmaztam).
Rekord pontszám a ligában, rekord gól a ligában, és mindössze egyetlen ellenfél, amely nemcsak eredményben vagy szerencsével, hanem tényleg tudásban is felülmúlta a Barcelona-t.
Betegségének megjelenéséig hihetetlenül látványos focit produkáltunk, képes volt megújítani a már 1-2 év óta tartó, helyenként kissé unalomba fulladó produkciókat.
Soha rosszabb szezonunk ne legyen! És mindezt egy sérülésekkel és súlyos betegségekkel tarkított szezonban.
Ezek után a minimum az, hogy gratulálunk Vilanova-nak mind a saját, mind a csapat eredményei kapcsán.
De teljesen hiába mondott igazat az ügyben, hogyha ez a vezetőséget sztem egyáltalán nem érdekli.Hogyha már egy focikultúra megteremtőjét, a csapat "egykori"edzőjét és játékosának a véleményét sem veszik figyelembe, akkor ott bizony már nagy baj van a fejekben.Sztem ahoz hogy Tito elmenjen innen, először is Rosseléknek kellene távozni barcelónából.connor írta:Teljesen egyetértek vele (már megint).
http://www.hatharom.com/2013/05/29/vila ... han-cruyff
na azért ezt titorol nem feltételezem (annak ellenére sem, ha lemond akkor ő érte valszeg nem fog senki sem kapkodni...)K900 írta:Csak sajnos vannak emberek,akiknek a saját érdekük fontosabb mint a közös célok és tervek.
!!!:oops: Nem csak a kor miatt, hanem amiatt is mert a sráccot,már a hozzáértők is klasszis játékosnak tartják, aki silvához hasonlóan remek fizikai tulajdonságokkal rendelkezik.Lehet hogy még nem kiforrott mint t.silva,de igenis a problémákat vele 6-7 évre megoldhatnánk,ellentétben a brazlilal aki már 29 éves ő benne max 3 év ha van.És itt jön elő a kor,ami szerintem igenis számithat ez esetben.Chino írta:
Ezt magyarázd már meg légyszíves. Szerintem meg egyáltalán nem vacilál, hanem következetesen kitart a kiszemeltje mellett és nem hagyja, hogy inkább a vezetőség igazoljon. Amellett Hummelsről igazán egy hír volt, nem is értem, hogy miért lett ennyire felkapva. Vagy azt akarod mondani, hogy a kor miatt teljesen egyértelmű, hogy a németet kellene választani?
Mi az hogy kínlódva sikerült megnyerni a bajnokságot? Rajt-cél győzelem, a felénél már 10+ ponttal vezettünk. Ez neked kínlódás? Ha igen, akkor milyen az ha simán győzünk?