Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez a hsz igaz lenne, akkor már tavaly kiestünk volna a segundába...Bizony, bizony! Shocked
Nem ezt szoktuk meg... Laughing Úgy látszik nem mindenki olyan derűlátó, mint Swin... Vagy a többieknek megjött az eszük, és kicsit féltik a csapatukat... Rolling Eyes
Bizony, bizony!Vito írta:hhíííí, odaát elég síri a hangulat...
"Ez a csapat már nem igazán jó. Casiilassal nincs semmi bajom, ő nagyon király.
Védelem boruasztó. Helgurea szánalmasan [auto_cenzúra]. Pavont meg elküldeném a pi...ba, mert ilyen [auto_cenzúra] védője még az Albacetenek sincs. Carlos, és Salgado k...ára nem védekeznek, és Salgado egyfolytában támad, és k...a rosszul megy neki, roberto legalább tud támadni.
Beckham egy fos. Ő védekezik Salgado helyett, de tök mindegy mert támadni sem tud, csak ivelgeti a több méteres passzait és ennyi. Zidane már nagyon öreg, fáradt, és iszonyú lassú. Gravesen jó, de azért van nála jobb. (Makelele, Emerson, Essien) Baptista még nem tudom, hogy milyen, de az biztos, hogy neki nem a bal szélen kéne játszania, mert ott suenvedni fog mint Raul előző két évben.
Raul csatár volt, de most már középpályás, és ott k...a [auto_cenzúra]. az jó, hogy végig futja a mérközést kergetve a labdát, de k....ra nem jó ahol van.
Ronaldo ki....tt lusta, meccsenként villan egyett, aztán semmi. Owennel nincs semmi gondom, de ő valószinüleg elmegy. Robinho--Majd meglátjuk.
Mondhatok bármit, ha egy kicsit reálisan nézitek a dolgokat, akkor rájöhettek, hogy van igazság abban amit leirtam."
mert most van... maraggyá má Swin!Swineherd írta:amíg edző nélkül voltunk, nem is volt ellenfeletek....
amíg edző nélkül voltunk, nem is volt ellenfeletek....Boixos írta:nem olyan irreális ez, mint ahogy első látásra látszik![]()
unalmas lenne megint ellenfél nélkül végigbugizni az évet.
A B csapattal megrugná a 35 goltMr. Master írta:Hacsak nem igazoljuk le szezonkezdés előtt.retek írta:Ronaldo:
"Addig nem hagyom abba a futballt, amíg nem nyertem meg a Bajnokok Ligáját" - tette hozzá. (nso.hu)
Hát akkor életed végéig focizhatsz!
Hacsak nem igazoljuk le szezonkezdés előtt.retek írta:Ronaldo:
"Addig nem hagyom abba a futballt, amíg nem nyertem meg a Bajnokok Ligáját" - tette hozzá. (nso.hu)
Hát akkor életed végéig focizhatsz!
a barcában 45-öt rúgott...ez nem csak a bajnokságra vonatkozik...Morminho írta:hát azért 35 gól... Rúgott ennyit Ronaldo a Barcában, de nem nagyon hiszem, h ezt megismétli... majd kiderülSwineherd írta:Ezt már letárgyaltuk...
De nem hinném, hogy ezen van vmi nevetséges...
hát azért 35 gól... Rúgott ennyit Ronaldo a Barcában, de nem nagyon hiszem, h ezt megismétli... majd kiderülSwineherd írta:Ezt már letárgyaltuk...
De nem hinném, hogy ezen van vmi nevetséges...
Én nem néztem le csak tudom, hogy el fog tűnni a süllyesztőben!Swineherd írta:nem kell úgy lenézni a másik embert! Hidd el, hogy láttam játszani nem egyszer és Portillo-tól jobb...Maxi írta: Ezzel a Soldado gyerekkel ugyanúgy ki vagytok akadva mint annak idején Portilloval és belőle is mi lett?!
fogadjunk még játszani sem láttaad!
nem kell úgy lenézni a másik embert! Hidd el, hogy láttam játszani nem egyszer és Portillo-tól jobb...Maxi írta: Ezzel a Soldado gyerekkel ugyanúgy ki vagytok akadva mint annak idején Portilloval és belőle is mi lett?!
fogadjunk még játszani sem láttaad!