Élő közvetítések 07/08
2:2 HENRY!!!!!
- danko94
- Entrenador del Barça
2:2HENRY!!!!!! Így már mi állunk továbbjutásra xDdanko94 írta:Azér a kieéstől még messze vagyunk....Los Banditos írta:Bármennyire is undorító, ahogy a Celtic játszik, a legnagyobb szégyen lenne ha kiesnénk. Szégyen...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ronaldinho visszatért
+ Henry újra formában
= 2-2
Bár még ezis kevés. Győzelem kell
+ Henry újra formában
= 2-2

Bár még ezis kevés. Győzelem kell

in to exile
bíztam Henryba!
- Messi-#19
- Capitá del Barça
Ennyi.. kezd éledezni a Barca lehet mégse kell ide más edző bajnokságba is sokat dolguztunk le az elmúlt 3 hétben, egyébként ha Barca mindíg így játszana akkor elégedett lennék. és nyerünk 4-2-re
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi-#19 2008.02.20. 21:55:59-kor.

Més que un club
EZAAAAZ!
-
- Jugador d'estrella
2-2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
ki lőtte?sasi1 írta:2-2
HENRY MEKKORA GÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BESZARÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R10-től megint szuper passz, majd Titi 15m-ről csavart a hosszúba laza mozdulattal
BESZARÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
R10-től megint szuper passz, majd Titi 15m-ről csavart a hosszúba laza mozdulattal

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.02.20. 21:52:58-kor.
2-2

-
Bármennyire is undorító, ahogy a Celtic játszik, a legnagyobb szégyen lenne ha kiesnénk. Szégyen...
in to exile
- salas9
- Entrenador del Barça
Bár nem látom a meccset de bizok a fiúkban hogy legalább egy x-re kihuzzák!
http://www.youtube.com/watch?v=GCw0gNom3zg ---> Messi gólja azért szép volt
http://www.youtube.com/watch?v=GCw0gNom3zg ---> Messi gólja azért szép volt

-
- Hírhozó-cikkíró
Nyugi Marcifcbarca78 írta:elnézést kérek a szavaimért, nincs rá magyarázat! sorry, indulatos voltam.
De komolyan kérdezem miért csináljátok ezt?Többek között nem az a funkciója ennek az oldalnak, hogy segítsük egymást?? Valamelyikőtök meg nevelő célzattal irogat , hogy mennyire önállótlan egy-két ember, valaki csipőből töröl,de azt nem érzem hogy segíteni szeretne, meg h az együttműködést forszírozza.30 perc eltelte után meg otthagytátok a linkeket ami segítette h mi is nézhessük a meccset.Örültem volna neki ha már ezt a meccs kezdetén megteszitek, és segítetek.
Kérem fontoljátok meg azt hogy a jövőben talán érdemesebb lenne együttműködőbben,segítőkészebben működni az oldalon, szerintem ennek mindannyian örülnénk, az összes barcás örülne.Ha pedig nem lehet valamit, mondjátok el, megértjük, csak mondjátok!

egyébként nem tűnt még fel nektek, hogy törlöm a kérdéseket? Ha nézni akarod, akkor menj el a topikjába, és ne ezt a topkit írd tele.
Mindent nem ide vonatkozót törlünk továbbra is!
Z.
- Messa
Na, nemtom hogy, de meccset nézek
második félidőt még látom

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már megszoktam Tamástól az ehhez hasonló reagálásokat,szerintem nem csak énBodi írta:Miért mondasz ilyen véleményt,ha nem látod a meccset???Varga Tamás írta:Nem látom ameccset, de az eddigieket egy szóval tudnám érzékeltetni: szégyen. Amennyiben a végeredmény hasonló lenne, Franknek illene lenne eltávoznia. A meccs végén önként és dalolva elkotródnia. Egy Barcelona nem kaphat ki egy Celtic-től, erre nincs semmilyen elfogadható magyarázat. Sajnos, egyet kell értenem egyik tanult kollégámmal, aki a meccs előtt pár perccel azt írta Frank esetében, hogy korlátolt. Sajnos, hétről-hétre bizonyítja, hogy az.
Annyi szép támadásunk volt egy félidő alatt,mint januárban és februárban összesen.Arról is Rijkaard tehet,hogy kihagyják a helyzeteket?
Sztem most elég jól összerakta a csapatot,csak kimaradnak a helyzeteink,a védelemmel meg nemtom mi van,hibáztak mind gólnál.
Egyébként halkan jegyzem meg,Tamás biztos nem tud róla,a Celtic Európa egyik legerősebb csapata hazai pályán.
Szóval nem kéne már megint a szégyen szóval dobálózni,mivel ha nem is játszunk tökéletesen,támadásban nem vagyunk olyan impotensek,mint mostanában mindig.Inkább drukkolni kéne,nem mindig szidni mindent.

Pedig elég lenne elolvasnia a főoldalon lévő meccs beharangozót,és rájönne milyen eredményeket produkált odahaza a Celtic az elmúlt évek során

FORZA BARCAAA!!! Meglehet még a győzelem is akár,ha legalább úgy nyomjuk mint az első félidőben+helyzeteket értékesítjük jobb %ban.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Xavi-t sürgősen bekéne hozni Ini helyére, aki nagyon nem találja föl magát a jobb oldalon, illetve gondok vannak a labdakihozatallal (Xavi pontos passzai ugye), igy gyakorlatilag Márquez és Milito előre iveli a labdákat.
Az internetes meccsnézés topicban a meccs elején leírtak vagy 20 linket...fcbarca78 írta:elnézést kérek a szavaimért, nincs rá magyarázat! sorry, indulatos voltam.
De komolyan kérdezem miért csináljátok ezt?Többek között nem az a funkciója ennek az oldalnak, hogy segítsük egymást?? Valamelyikőtök meg nevelő célzattal irogat , hogy mennyire önállótlan egy-két ember, valaki csipőből töröl,de azt nem érzem hogy segíteni szeretne, meg h az együttműködést forszírozza.30 perc eltelte után meg otthagytátok a linkeket ami segítette h mi is nézhessük a meccset.Örültem volna neki ha már ezt a meccs kezdetén megteszitek, és segítetek.
Kérem fontoljátok meg azt hogy a jövőben talán érdemesebb lenne együttműködőbben,segítőkészebben működni az oldalon, szerintem ennek mindannyian örülnénk, az összes barcás örülne.Ha pedig nem lehet valamit, mondjátok el, megértjük, csak mondjátok!
- barcamessi
- Jugador del Barça
Kövezzetek meg de szerintem Valdesnek semmi köze nem volt a 2. gólhoz! Egy kapusnak azt tanítják hogy ne a kapujában álljon ilyen beíveléseknél, hanem legalább egy 3-4 méterrel kijjebb, hogy ha például a csatár rosszul veszi le a labdát akkor legyen esélye megakadályozni a gólt egy esetleges jó kivetődéssel, valamit a szélről jövő kifele tekeredő beadásokra is könnyebben oda tud érni szükség esetén! Szóval szerintem Valdes nem követett el helyezkedési hibát, a gól egyértelműen a védő lelkén szárad aki engedte fejelni a csatárt!
V I S C A E L B A R C A
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Okés, elhiszem, hogy jobbak vagyunk, több a helyzetünk, de az eredmény 2-1 oda. És a számok mindent überelnek! De, bízom a fordításban, mert amit írtam meccs előtt, azt továbbra is tartom: csak a győzelem az elfogadható - számomra. R10 jó játékának pedig örülök. Talán, igazam lesz Vele kapcsolatosan! 

-
- Hírhozó-cikkíró
A második gól szerintem egyáltalán nem Valdes sara. Lépett előre egyet, hogy nagyobb szöget zárjon, a csávó meg csak belebólintott, ahogyan tudott.
A meccsnézéssel kapcsolatban keressétek fel a távkapcsoló a kézben topikot.
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711
A meccsnézéssel kapcsolatban keressétek fel a távkapcsoló a kézben topikot.
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=711
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Jah,végülis csapjam ki az 1-1-re a Celtic ellen..érdekes elvárásaitok vannak..
De a játék annyira nem elszomorító,behúzható..én szorítok,természetesen.
FoRcA BaRcA!:)

De a játék annyira nem elszomorító,behúzható..én szorítok,természetesen.

FoRcA BaRcA!:)
,,Azt hitted, hogy mi történt."