Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ahol van hivatalos Apple bolt, de Magyarországon nincs, csak viszonteladó boltok vannak.barca99 írta:Apple általában világgaranciát ad, amit mindehol használhatsz.
Egyáltalán nem akarok beleszólni, csak a véleményem írom le, ill kérdésemetTheo írta:Valamelyikőtök vásárolt már az Apple.com-on?
Mert kijött az új Touch, 229 $ a 8 gigás és 299 $ a 16 gigás... Kb fele annyi mint itthon lesz... Vki nem tudja, hogy szállítanak-e Európába? Vagy esetleg valaki elolvasná nekem a feltételeket, meg hogy mennyibe kerülne, mert ennyire még nem vagyok jó angolból :\ Köszi.
Avval nem megyek túl sokra, de köszi h mondtad.Morminho írta: Magyarországra nem szállítanak, Ausztriába viszont tudtommal igen.
Magyarországra nem szállítanak, Ausztriába viszont tudtommal igen.Theo írta:Valamelyikőtök vásárolt már az Apple.com-on?
Mert kijött az új Touch, 229 $ a 8 gigás és 299 $ a 16 gigás... Kb fele annyi mint itthon lesz... Vki nem tudja, hogy szállítanak-e Európába? Vagy esetleg valaki elolvasná nekem a feltételeket, meg hogy mennyibe kerülne, mert ennyire még nem vagyok jó angolból :\ Köszi.
Jól mondod.Bányász írta: Én ugyan nem Dani vagyok és lehet nem is mondok nagy okosságot de szerintem ezt csak az USA-ba szállítják ki...
Én ugyan nem Dani vagyok és lehet nem is mondok nagy okosságot de szerintem ezt csak az USA-ba szállítják ki...fcbarcelonazsombi írta:Dani meg tudnád mondani akkor, hogy erre :
http://cgi.ebay.com/Vision-Aero-Base-Ba ... dZViewItem
kb. mennyi, lenne a postaköltség?
Előre köszi
Itt vannak a költségek:
Óóó bizony, én most nagyon benne vagyok az iparban az elmúlt két hétben több mint 60k-t költöttem.Tim írta:Kb.10-15 dollár..De kérdezd meg például Danit ő szokott ebayről vásárolni.Szandi írta:Mennyiért szállítanak ki szerintetek kb Nyú Jorkból cuccokat ide?
Ha a pólókról van szó akkor mindig feltüntetik a postaköltséget amennyiben
hajlandóak postázni kis hazánkba.
Kb.10-15 dollár..De kérdezd meg például Danit ő szokott ebayről vásárolni.Szandi írta:Mennyiért szállítanak ki szerintetek kb Nyú Jorkból cuccokat ide?
gondolom súlyra megy. hawerom szerint is, Ő azt mondja kilónként 5e kb...Szandi írta:Mennyiért szállítanak ki szerintetek kb Nyú Jorkból cuccokat ide?
Elvileg tehát már kivették, és nem lehet belőle probléma.Reggel Rebecca Ward, a Chrome termékmenedzsere elnézést kért a netezőktől, és az ominózus 11-es paragrafus eltűnt a szerződésből, a helyét egy olyan kijelentés vette át, ami nyomatékosítja, hogy minden tartalom, amit a felhasználó a böngészőben generál, az övé.
Ha már "átveszel" egy szöveget egy az egyben,akkor illik megjelölni a forrástBlest írta:....
bouba írta:Próbáltátok már a Google új böngészőjét
Google Chrome felhasználási feltételek
blablabla
11. Tartalmi jogok átadása
11.1. Ön megőrizhet minden szerzői és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy közzétételével Ön a Google számára örökös, visszavonhatatlan, világszerte érvényes, jogdíjfizetés alól mentes, nem kizárólagos jogot ad arra, hogy az Ön által a Szolgáltatás révén elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalmat reprodukálja, átalakítsa, megváltoztassa, lefordítsa, közzétegye, nyilvánosan előadja, nyilvánosan megjelenítse, illetve terjessze. Ez a jogosultság csak arra a célra szolgál, hogy a Google népszerűsítse, terjessze vagy reklámozza a Szolgáltatásokat. Bizonyos szolgáltatások esetében ez visszavonható, a Kiegészítő Szolgáltatási Feltételekben foglaltak szerint.
11.2. Ön beleegyezik, hogy ez a jogosítvány arra is feljogosítja a Google-t, hogy az ilyen Tartalmat átadja más cégeknek, szervezeteknek vagy magánszemélyeknek, akikkel a Google kapcsolódó szolgáltatások nyújtásának céljából kapcsolatot tart fenn, és a Tartalmat e kapcsolódó szolgáltatások reklámozására használja fel.
11.3. Ön tudomásul veszi, hogy a Google, a Szolgáltatás nyújtásához szükséges műszaki eljárások során (a) továbbíthatja vagy terjesztheti a Tartalmat különböző publikus hálózatokon, (b) olyan változtatásokat eszközölhet az Ön által létrehozott Tartalmon, hogy azok megfeleljenek az adott hálózatok, eszközök, szolgáltatások vagy média műszaki követelményeinek. Ön tudomásul veszi, hogy ez a jogosítvány megengedi a Google-nak, hogy ilyen műveleteket végrehajtson.
11.4. Ön megerősíti és szavatolja a Google számára, hogy rendelkezik mindazon jogokkal, hatalommal és felelősséggel, amelyek biztosítják a fenti jogosítvány feltételeinek teljesülését."
Ebből mit kellene leszűrnöm? Ahogy eddig kivettem elég sok embernek mész/mentél az agyára itt a fórumon. Néha túlkomplikálod és valóban sok is, de legalább nem anyázól , csak okoskodsz, amit inkább elviselek, mert vitázni inkább ráérek, mint hallgatni a sok lámát a hülyeségeiről. Egyébként sok fórumot olvastam már, -ezt lényegében csak azért, mert úgy érzem itt TÁRSAK vannak oly' értelemben, hogy egy csapatért szorítunk- s az a tapasztalatom, hogy ez eléggé meghitt, baráti csokor. De amikor jönnek nekem azzal, hogy hú wazze, olvassá vissza 2oldalt meg hogy akkor még többet ha nem találod -ahelyett, hogy segítene és le is lenne rendezve, max utána leírná, hogy máskor mit tegyek- nah ezt már nem szeretem. Megértem egyes emberkék idegességét, de kérlek Titeket, legyünk már toleránsabbak, türelmesebbek egymással szemben. Én is fáradt vagyok, egész nap dolgozom, utána még leugrok kicsit focizni ha van mód rá, teljesen kimerülök, csak gépelek és nézek ki a fejemből, mégis van annyi segítő szándék bennem és humorérzék, hogy tudjam kerülni a konfliktusokat. Okostojásoztam egy "társat" -> ezt bánom, kicsit felment bennem az indulat, ezért bocsánat. Nem akarok én senkit sem megbántani, s pláne nem akarom más munkáját semmibe nézni, nyilván nem én voltam az első ott sem, aki ilyet kérdezett és ez egy idő után valóban idegesítő lesz. Mégis: próbáljunk türelmesebbek lenni.Varga Tamás írta:![]()
![]()
Háááááááát...breywol írta:Bogi63 írta: Wáháháhá!!!De rossz(si) vagy!
![]()
De úgy látszik ő sem tudja tartani a kicsi száját!Most remélem nem vette fel
Mondjuk még nem ismerem. Csak annyit tudok róla , hogy állandóan kötözködik, mindig neki van igaza, meg, amit leszűrtem, hogy valóban jogosan csinálja mindezt. Itt biztos sokan nem szeretik, vagy épp ezért szeretik?!