Titinho írta:Hát ez is nagyon jó...
Ugye írtam reggel, hogy tegnap este együtt vacsorázott Filipe menedzsere és a Lendoiro a Depor elnöke. Úgy volt, hogy ma megegyeznek és ma már be is jelelnthetik a Barcánál Filipe érkezését. Eddig minden szép és jó...
Erre ez a dagadt f*szfej megint benyögte, hogy 20 millió
Filipe ára! Szerinte ha Keirrisonért ki tudtunk fizetni 13 milliót, tavaly Cáceresért pedig 14-et, akkor miért nem tudunk Filipéért közel 20 milliót fizetni?
Kérdezem én: MI KÖZÖD VAN HOZZÁ JÓBARÁT??? Hát nem hiszem el komolyan mondom! Üljél akkor ott a Deporod székében és várd a 20 milliós ajánlatokat te majom! Most buktál 9 milliót...grat! Csak ezzel egy játékos álmát tette tönkre ez a senkiházi! Hatalmas respect érte!
Ezután nem hiszem, hogy tovább fogjuk hajkurászni Filipét, szerintem most már André Santos vagy Maxwell felé fordulunk!
Ja...forrás:
SPORT.es, El Mundo Deportivo.
Hát a jó büdös nénikéjét Lendoironak!!!
Nekem ez már sok! A Margit áron felüli transzfereinek itt a következménye! Amikor nem egészen egy hónapja Laporta úgy nyilatkozott hogy a Real nagyösszegű vételei fel fogják borítani a piacot és mindenki áron felül fogja kínálni távozó játékosait, a média erre olyanokat írt, hogy Laporta fél a Madridtól, meg, hogy irigy a sztárigazolásokra stb.
Erre mi történt? Úgy lett, ahogy a presidente megmondta:
mindenki áron felül kínálgat!!!
Ebben az esetben például Filipe normális ára kb. 7-8 millió euró, ha nem kevesebb erre ennek a bocsánat, de NYOMORÉK HÁJFEJŰ FA.FEJNEK fejébe szállt a bátorság és a pénzéhesség a Margitot látva és azt gondolja: Miért ne adhatnám el Filipét 20-ért???
Ahelyett, hogy normálisan gondolkodna és elfogadná a Barca
igen jó ajánlatát!
Ha nem fogadja el akkor enyhén szólva bebukta, mert a pénzügyi gondjait nem tudja kissebbíteni és a keretében tudhat egy sértődött, dühös játékost, akinek a motívációja: 0! És többet nem húzhat hasznot Filipéből a Depor, mert a brazil hátvéd ügynöke világosan elmondta, hogy ha nem engedik el MOST a Barcához, akkor a játékos ki fogja tölteni a szerződését a klubnál és utána ingyen fog távozni bosszúból!
Szóval a helyzet kedves Lendoiro úr: [/b]MOST VAGY SOHA!!