Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel a Soldado gyerekkel ugyanúgy ki vagytok akadva mint annak idején Portilloval és belőle is mi lett?!Swineherd írta:Kihagytad Gutit, Soldado-t...
viszont sztem meg a mi kezdőnk erősebb...
Hát igen.Neked a Reálé(ami nem igaz),szerintünk a Barcáé,és a valóságban is a Barcáé az erősebb.Swineherd írta:Kihagytad Gutit, Soldado-t...
gondolom, sosem tudnánk ennek az ellenkezőjéről meggyőzni. talán majd az eredmények.Swineherd írta:Kihagytad Gutit, Soldado-t...
Rossz hírem van: Emellett a Barca mellett nektek szükségetek van arra a bizonyos reménysugárra.Swineherd írta:nehogy már nekünk reménysugarakra legyen szükségünk...egy kis reménysugár a madridnak.
Én már előre látom:Zsolti írta:sztem nagy baj lesz az alaves ellen,mégpedig az,hogy nem fogunk rugni 10et,hanem csak 3-mat,abból a 20ziccerünkből...és ez nagy baj valóban.
Jó rendben! Igazad van kicsit túlspiráztam a témát, minden csapat életében vannak ilye szerencse faktorok (cselszki), de sztem az a 8 v. 9 meccses győzelmi széria, nem csak a tudásnak volt köszönhetőSwineherd írta:Ordog!
Maradj már evvel a szerencse dologgal, mert ez nevetséges. Ilyen alapon nektek több volt, meg kézfogásokból is több jutott a meccs vége előtt 20 perccel.
Nagyon komoly ez a cikk:)