Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Tamás, én közel sem értek mindenben egyet Mikivel, úgyhogy nem azért, hogy védjem, de én úgy látom, hogy Te keresed vele a folyamatos vitákat, Te írod bele a nevét folyamatosan a HSZeidbe. Ő nem feltétlen foglalkozna veled, max ha valamiben nem ért veled egyet. Szerintem nagyon kiélzeed, és Te akarod ezt itt úgymond "párharcnak" feltüntetni. Én legalábbis így látomvarga tamás írta:Most, hogy Miki által újból ki lettem oktatva, visszaolvastam hsz-át. És megint ugyanarra a következtetésre jutottam. Lehet, h ez a humor topic, de mondandójában semmi vicceset nem találtam. És akik ismernek, tudják: értem a viccet, és hatalmasakat tudok röhögni. (ez komoly)
Tamás,neked üldözési mániád vanvarga tamás írta:Most, hogy Miki által újból ki lettem oktatva, visszaolvastam hsz-át. És megint ugyanarra a következtetésre jutottam. Lehet, h ez a humor topic, de mondandójában semmi vicceset nem találtam. És akik ismernek, tudják: értem a viccet, és hatalmasakat tudok röhögni. (ez komoly)
Oké, csak szerintem Zsoltinak sem kéne ennyire ugrania, ennyi...varga tamás írta: Zozz!
Attól, hogy Mikinek nem tetszettek ezek a vicces mondatok, azt finomabban is az illető tudtára lehet adni. Ha én tettem volna így, most már a fél fórum haragját magamra zúdítottam volna. Egy új vendéget finomabban is lehet fogadni. Amúgy pedig elég szórakoztatóak voltak a viccei.
Zozz!Zozzy 5 írta:Nyugi-bugi, Mikinek nem tetszett a vicc, ezt leírta, és ennyiZsolti írta:Hallod egy kicsit visszábbvehetnél..most minek fikkantod le? Ki a f**om vagy te itt,hogy beugassál mindenkinek? leállhatnál...
Nekem tetszett! Csak így tovább!Gogeta írta:Jobb adni, mint kapni - gondolta a bokszoló.
Mindenki szeretne a mennybe jutni, de senki sem akar meghalni!
Sovány szakácsban sose bízz!
A történelem ismétli önmagát, a történészek pedig egymást ismétlik.
Aki mer, annál van a kanál.
Kicsi a bors, de tényleg.
Miért nem olvasni soha az újságokban: "Jósnő nyerte a lottófőnyereményt"?
Minél öregebb a nagypapa, annál jobb tanuló volt az iskolában.
Nyugi-bugi, Mikinek nem tetszett a vicc, ezt leírta, és ennyiZsolti írta:Hallod egy kicsit visszábbvehetnél..most minek fikkantod le? Ki a f**om vagy te itt,hogy beugassál mindenkinek? leállhatnál...
Hallod egy kicsit visszábbvehetnél..most minek fikkantod le? Ki a f**om vagy te itt,hogy beugassál mindenkinek? leállhatnál...ozsimiki írta:Hát bemutatkozásnak nem volt vmi vicces![]()
![]()
de hajrá,lesz ez még jobb,ennél mondjuk nem lesz nehéz
![]()
Nekem tetxettnoname írta:Még új itt...Nem voltál egy kicsit túl kemény vele?ozsimiki írta:Hát bemutatkozásnak nem volt vmi vicces![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy tényleg elég gyengére sikerült.
Csakis az Ő érdekében figyelmeztettem,és majd akkor ezentúl olyanokat ír be,amiken órákig nevetünknoname írta:Még új itt...Nem voltál egy kicsit túl kemény vele?ozsimiki írta:Hát bemutatkozásnak nem volt vmi vicces![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy tényleg elég gyengére sikerült.
Még új itt...Nem voltál egy kicsit túl kemény vele?ozsimiki írta:Hát bemutatkozásnak nem volt vmi vicces![]()
![]()
![]()