Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valszeg akkor elkerülte a figyelmemet, de bazz, ez a csajChris0527 írta:Már volt itt de nem hiszem hogy bárki is bánja hogy ujból belinkelted
Bagoly mondja verébnek. Egyrészről beírsz embereknek, hogy milyen undorító a hozzászólása. Erre írsz egy ugyanolyat, csak féloldalban. Nincs jogom téged legerinctelenezni? De van. Sokkal durvább és visszataszítóbb kijelentéseket teszel. És nem kell, hogy ismerjelek ahhoz, hogy tudjam, gerinctelen vagy-e? Emlékeztetnélek egy esetre, amikor talán rosszul fogalmaztam, talán nem, de elkönyveltél neonácinak, és nem engedtél ebből. Eldöntötted, és nem voltál hajlandó civilizált emberi viselkedésre. Nem érdekel a véleményem? Akkor most csináljak úgy, mint te, fajgyűlölőzzelek le? Nem, mert hülyeség lenne. Abban igazad van, hogy nem ismerlek, de ne tegyél úgy, mintha te ismernél engem. Ja, és hogy eldöntöd előre, hogy kinek a véleményére adsz... Téged minősít.Varga Tamás írta:jelwaz!
Nem azért nem válaszoltam a múltkor sem a hsz-re, mert gerinctelen vagyok, hanem, mert a hsz-ed méltatlan volt arra, hogy valamit írjak is rá. Ezt a gerinctelenezést meg be lehet fejezni, mert ilyen kijelentések megfogalmazására nincs jogod. Akkor lenne rá jogod, ha ismernél. Mivel nem ismersz, fogd vissza magad. Ha minden ilyen hülyeségre válaszolnék, akkor még több vita lenne ahonlapon. Ha valami nem tetszik, nem kell egyszerre tollat ragadnod. És, vannak emberek, akiknek a véleménye nem érdekel. Az egyik te vagy.
Akkor megkérnélek hogy Rijkaardot is hasonló szellemben jellemezd.Varga Tamás írta:Ezt a gerinctelenezést meg be lehet fejezni, mert ilyen kijelentések megfogalmazására nincs jogod. Akkor lenne rá jogod, ha ismernél. Mivel nem ismersz, fogd vissza magad.
CSak ne lennél ennyire képmutató. Méghogy nem kell neked a botrány. Imádod. Főleg gerjeszteni... Persze erre se fogsz reagálni, mert annyi gerinc van benned. De ne is válaszolj, mert így jobban élvezem. Az a durva, hogy már legenda vagy a neten. Egy legenda negatív hőse. Miközben te másokat gondolsz magadról...Varga Tamás írta:Akkor én nem tartozom az emberek közé. Nem kell nekem semmiféle botrány, meg hasonló marhaságok. Megvagyok nélkülük is. Biztos, bennem vana hiba, de már csak ilyen vagyok.Ordog írta:jajj VT, nem tudsz te semmit a mÁrketingről... Az emberek a botrányt keresik, mi megadjuk nekik!!!
Ne rontsd el a köztünk lévő fegyverszünetet holmi kötekedéssel. Különben is, mást vártam volna tőled.Perrero írta:Akkor most mit csinálszVarga Tamás írta:Nincs erőm vitatkozni!
Ha annyira zavar, akkor miért nézel be ebbe a topicba?Varga Tamás írta:Akkor én nem tartozom az emberek közé. Nem kell nekem semmiféle botrány, meg hasonló marhaságok. Megvagyok nélkülük is. Biztos, bennem vana hiba, de már csak ilyen vagyok.Ordog írta:jajj VT, nem tudsz te semmit a mÁrketingről... Az emberek a botrányt keresik, mi megadjuk nekik!!!