Üzenetek mindenkinek - archív

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.15. 14:51:31

Nyugodjék Békében :!:
R.I.P.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Titinho
Director del Fútbol

2008.04.15. 14:46:26

Nyugodjék Békében :!: :cry:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
PCsabi
aka Game90

2008.04.15. 14:43:46

Nyugodjék Békében :!: :cry:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.15. 13:55:45

Nagyon sajnálom,nyugodjék békében :!: :cry:

Azt mégjobban sajnálom,h az utolsó pár évében rengeteg szemétséggel kellett szembesülnie,és ezért egyáltalán nem Boldogságban teltek utolsó évei :evil: :?

U.i.: Vito! Nekem is nagy kedvencem volt a szeszélyes évszakok,de pontosan nem értem,h rtles párhuzam h jön ide....nem azért lett vége a szeszélyesnek,mert rtl lett, hanem vége lett,majd pár év múlva rtl is bepróbálkozott egy hasonlóval,ami sajna tényleg nem közelítette meg elődjét,de jobb volt a semminél.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.15. 13:23:50

nyugodjék békében :(

/annak idején a magyar televíziózás üde színfoltja volt a szeszélyes évszakok, számos elismert vendéghumoristával (Maksa, Markos, Nádas, Selmeczi, Farkasházy, Trunkó).
akkor még nagyon színvonalas volt, kár, hogy az rtl ebbe is belenyúlt/
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.15. 13:18:59

RIP :cry:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.04.15. 13:13:54

Nyugodjék békében! :cry:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.15. 13:13:25

:cry: :cry: :cry: :cry:

Nyugodjon Békében!!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.15. 13:05:26

Elhunyt Antal Imre

Életének 73. évében, hosszú betegség után elhunyt Antal Imre. Az előrehaladott rákkal küzdő műsorvezető-humoristát, egykori zongoraművészt már csaknem két hónapja Hospice-házban ápolták.

Antal Imre 1935. július 31-én született Hódmezővásárhelyen. Orvosnak készült, de majdnem teljesen véletlenül zongorista lett belőle. Ugyanis elkísérte unokabátyját zongoraórára, a zongoratanárnő pedig felfigyelt az érdeklődő srácra, meghallgatta és felfedezte. A kis Imre először nem tudott otthon gyakorolni, furcsa módon zongorához a háború segítette hozzá. Egy ismerős család lakása bombatalálatot kapott, így zongorájukat Antal Imre szüleinél helyezték el. Később Szegeden a konzervatóriumban, majd Pesten az Erkel Ferenc Zeneművészeti Szakiskolában és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán folytatta tanulmányait. 1959-ben végzett. Ekkortól indul zongorista karrierje, az Országos Filharmónia szólistájaként a világ minden szegletében föllépett. Számos nemzetközi versenyről hozott el díjakat, 1966-ban a budapesti Liszt Ferenc-versenyen első díjjal jutalmazták.

A televíziózással Békés József hozta össze. Antal gyakran látogatta a Fiatal Művészek Klubját, ahol már ekkor is hozta a jól megszokott formáját, zongorázás előtt és után vicces sztorikat mesélt a társaságnak. Békés József, a televízió szerkesztője egyből meglátta benne a született televíziós tehetséget, akit csak be kell lökni a kamerák elé, és máris nyomja a sódert. Egyes életrajzok szerint a Könnyű-e együtt élni veled? című házaspárbaj-típusú műsorban próbálták ki először Antal rátermettségét. Antal Imre önéletrajzi anekdotafüzérében viszont arról vall, hogy a Köszöntőben műsorvezetősködött először, ebben a műsorban nyári építőtáborokban dolgozó fiatalokat köszöntötték. Akár Köszöntő, akár házaspárbaj, a lényeg, hogy Antal tökéletesen bevált, hiszen egyáltalán nem volt lámpalázas, ráadásul könnyedén memorizált több oldalas összekötőszövegeket. Ezek után Békés József szerkesztő kínálta meg az emlékezetes Halló fiúk! Halló lányok! műsorvezetői posztjával is, amely műsor először 1966 januárjában jelentkezett és a fiataloknak szólt. A "zongoraművész-játékvezetőt" – ahogy akkoriban szólt a titulusa – televíziós szereplései még népszerűbbé tették, mint addig volt. Egyébként ez volt az első olyan televíziós műsor, amely az ifjúság gondjaival-bajaival foglalkozott, kiharcolták például, hogy a fiatalok viselhessenek farmert az iskolában, vagy munkahelyen.

Tévés karrierje kezdetben együtt futott a zongorista karrierrel, egészen betegségéig. 1970-ben kezdtek jobb kezének ujjai görcsölni, ez, az akkor még gyógyíthatatlan betegség törte derékba zongoraművészi pályafutását. Életének ez a fordulata annyira megviselte, hogy öngyilkossági gondolatok is foglalkoztatták ekkoriban. Szerencsés módon 1972-ben az Országos Filharmóniától át tudott igazolni a Magyar Televízió szórakoztató és zenei főosztályához. Innentől kezdve nőtte ki magát azzá a televíziós személyiséggé, akinek főleg ismerjük: a Szilveszteri kabarék, Ki mit tud?-ok, Röpülj pávák, a Magyar Televízió Nemzetközi Karmester-versenyeinek konferansziéja. Sokan emlékeznek arra a szilveszteri műsorra, amelyben Gina Lollobrigida volt a sztárvendég, Antal Imre számára is életre szóló élményt jelentett, hogy ő készíthetett interjút a darázsderekú filmcsillaggal.

De nem csak televíziós műsorokban szerepelt, hanem tévéjátékokban és mozifilmekben is. A Bors című sorozatban Dániel Edét alakította, epizódszerepekben pedig feltűnt a Szemüvegesek, a Szevasz Vera!, a Circus Maximus, A nagy kék jelzés – avagy a hűség jutalma, a Hamis Izabella, a Kojak Budapesten, a Tíz év múlva és az Ezek a fiatalok című mozifilmekben is. Mégis leginkább az 1981-től induló Szeszélyes évszakok műsorvezetőjeként emlékeznek rá a legtöbben.

2004 -ben az MTV megszünteti az amúgy is egyre gyengébb Szeszélyes évszakokat, Antal Imrét elbocsátják, innentől kezdődik kálváriája, ami a bulvármagazinoknak állandó témát biztosított egészen a legutóbbi időkig. Igaz, 2004 októberében az MTV Örökös tagjává választják, de jobbára mégis inkább betegségekről, kórházi kezelésekről, kifizetetlen számlákról szóltak a cikkek, Anettkák, Lajcsik, Józsefek vették pártfogásukba, adakoztak, segítettek. És időnként fel-feltűntek a környezetében olyan "jóakarók" is, akik feltételezhetően inkább a művész apanázsára pályáztak. 2006 novemberétől egy időre visszatért a képernyőre, méghozzá az RTL Klubra a Szeszélyesben, ez a műsor már szórakoztatónak nem volt nevezhető, de kis jóakarattal tekinthetjük az egyre betegebb művész megsegítésének. Az utóbbi időben már csak betegségéről érkeztek a hírek, lassan az újraindított Szeszélyesből is eltűnt.

Nyugodjék békében :(
in to exile
Tim
Mezei fórumozó

2008.04.10. 19:10:44

Boldog névnapot kívánok azoknak a Zsolt nevű fórumtársaknak,akik ma ünneplik!
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.10. 15:46:43

Chris0527 írta:Már volt itt de nem hiszem hogy bárki is bánja hogy ujból belinkelted 8)
Valszeg akkor elkerülte a figyelmemet, de bazz, ez a csaj :shock:

Jól rázza, a zene se annyira gázos?! :)
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.04.10. 15:43:14

Már volt itt de nem hiszem hogy bárki is bánja hogy ujból belinkelted 8)
Primitive
Entrenador del Barça

2008.04.10. 15:36:46

Ezt nézzétek meg srácok :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=kSqzRMNw5fc

:shock: :shock:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.04.10. 00:34:24

Igen Kedves Enrique21 Koma!!!
Nagyon sok szeretettel kívánok Neked Nagyon Boldoig Névnapot!!!
Üdvözlettel a Te Krojf komád.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.04.09. 07:22:00

Varga Tamás írta:jelwaz!
Nem azért nem válaszoltam a múltkor sem a hsz-re, mert gerinctelen vagyok, hanem, mert a hsz-ed méltatlan volt arra, hogy valamit írjak is rá. Ezt a gerinctelenezést meg be lehet fejezni, mert ilyen kijelentések megfogalmazására nincs jogod. Akkor lenne rá jogod, ha ismernél. Mivel nem ismersz, fogd vissza magad. Ha minden ilyen hülyeségre válaszolnék, akkor még több vita lenne ahonlapon. Ha valami nem tetszik, nem kell egyszerre tollat ragadnod. És, vannak emberek, akiknek a véleménye nem érdekel. Az egyik te vagy.
Bagoly mondja verébnek. Egyrészről beírsz embereknek, hogy milyen undorító a hozzászólása. Erre írsz egy ugyanolyat, csak féloldalban. Nincs jogom téged legerinctelenezni? De van. Sokkal durvább és visszataszítóbb kijelentéseket teszel. És nem kell, hogy ismerjelek ahhoz, hogy tudjam, gerinctelen vagy-e? Emlékeztetnélek egy esetre, amikor talán rosszul fogalmaztam, talán nem, de elkönyveltél neonácinak, és nem engedtél ebből. Eldöntötted, és nem voltál hajlandó civilizált emberi viselkedésre. Nem érdekel a véleményem? Akkor most csináljak úgy, mint te, fajgyűlölőzzelek le? Nem, mert hülyeség lenne. Abban igazad van, hogy nem ismerlek, de ne tegyél úgy, mintha te ismernél engem. Ja, és hogy eldöntöd előre, hogy kinek a véleményére adsz... Téged minősít.
A gerinctelent visszavonom, valóban erős, nem sértegetni akartalak, sajnálom. Mindamellet te is beláthatnád, hogy sok felesleges feszültséget gerjesztesz hülyeségekkel.

Innentől kezdve pü.-ben folytassátok.
S.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.04.08. 21:48:37

Varga Tamás írta:Ezt a gerinctelenezést meg be lehet fejezni, mert ilyen kijelentések megfogalmazására nincs jogod. Akkor lenne rá jogod, ha ismernél. Mivel nem ismersz, fogd vissza magad.
Akkor megkérnélek hogy Rijkaardot is hasonló szellemben jellemezd. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.08. 20:38:32

jelwaz!
Nem azért nem válaszoltam a múltkor sem a hsz-re, mert gerinctelen vagyok, hanem, mert a hsz-ed méltatlan volt arra, hogy valamit írjak is rá. Ezt a gerinctelenezést meg be lehet fejezni, mert ilyen kijelentések megfogalmazására nincs jogod. Akkor lenne rá jogod, ha ismernél. Mivel nem ismersz, fogd vissza magad. Ha minden ilyen hülyeségre válaszolnék, akkor még több vita lenne ahonlapon. Ha valami nem tetszik, nem kell egyszerre tollat ragadnod. És, vannak emberek, akiknek a véleménye nem érdekel. Az egyik te vagy.
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.04.08. 20:28:47

Varga Tamás írta:
Ordog írta:jajj VT, nem tudsz te semmit a mÁrketingről... Az emberek a botrányt keresik, mi megadjuk nekik!!!
Akkor én nem tartozom az emberek közé. Nem kell nekem semmiféle botrány, meg hasonló marhaságok. Megvagyok nélkülük is. Biztos, bennem vana hiba, de már csak ilyen vagyok.
CSak ne lennél ennyire képmutató. Méghogy nem kell neked a botrány. Imádod. Főleg gerjeszteni... Persze erre se fogsz reagálni, mert annyi gerinc van benned. De ne is válaszolj, mert így jobban élvezem. Az a durva, hogy már legenda vagy a neten. Egy legenda negatív hőse. Miközben te másokat gondolsz magadról...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.08. 19:36:38

Csigalom és Nyugavér srácok!!!!

Nyereményjáték következik!!!! A következő 5 ember aki belép a Chat-re nyer egy utat Hollandiáb, Rijkaard szülőfalujába, ahol meglátogathatja a családi házát és részt vehet az aznapi bor és pálinka fesztiválon. A mottó: HÁNYÁSIG!!!

Nem lesz még1 ilyen lehetőség!! C'MON!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.08. 19:32:54

Perrero írta:
Varga Tamás írta:Nincs erőm vitatkozni!
Akkor most mit csinálsz :?:
Ne rontsd el a köztünk lévő fegyverszünetet holmi kötekedéssel. Különben is, mást vártam volna tőled. :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.08. 19:26:20

Los!
Hasonlót tudnék neked is üzenni, mint Oleguer kollégádnak. Kérdezd meg, mit üzentem neki.

Ordog!
Rossz kedvemben vagyok, fáradt vagyok, és remélem csak viccnek szántad az utolsó hsz-det, legalábbis az "addig nem állunk szóba veled" mondatrészt! Nincs erőm vitatkozni!
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.08. 19:20:16

VT te más fajba tartozol, mert nincs Javád! Majd ha lesz szóba állunk veled! Az addigi viszont látásra... :lol:

(ne szívd azé mellre, körbement cseten egy kis viccescigi aztán most jókedvem van)
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.08. 19:20:04

Varga Tamás írta:
Ordog írta:jajj VT, nem tudsz te semmit a mÁrketingről... Az emberek a botrányt keresik, mi megadjuk nekik!!!
Akkor én nem tartozom az emberek közé. Nem kell nekem semmiféle botrány, meg hasonló marhaságok. Megvagyok nélkülük is. Biztos, bennem vana hiba, de már csak ilyen vagyok.
Ha annyira zavar, akkor miért nézel be ebbe a topicba? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.04.08. 19:21:04-kor.
in to exile
Szandi
Főnökasszony

2008.04.08. 19:19:40

Csak viccelődünk, hidd el, nincs semmi komoly :wink:
Ha mégis tudsz, gyere fel csetre és megbizonyodhatsz!
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Lezárt