Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na végre látni egy értelmes hsz-t is ma este. Igazad van. Szerintem senki nem kiváncsi kis 14 évesek veszekedésére itt a fórumon hogy melyik játékos a rosszabb. Közben IniCumbee írta:Amúgy nekem meggyőződésem, hogy pár ember innen a fórumról nem is nézi a meccseket, csak a meccsek időpontjában mindig feljönnek egy nekik unszimpatikus embert szidni. Vicces hogy a fél fórum még mindig Henry-t szidja, amikor 2-3 meccs óta simán elfogadható teljesítményt nyújt, ma pedig egyenesen az egyik legjobb. El tud futni, és NEKI vannak beadásai, amivel veszélyt lehetne teremteni. 3-4-5 jó beadása is volt az ötös környékére, az már nem az ő hibája, hogy nem érkezik senki. legyen ott is ő? Birom, hogy itt megy az oltás mindig, ha nem tudja beadni akkor azért, ha be tudja(mint a mai meccsen), akkor azért, de az még senkinek nem tűnt gondolom fel, hogy Alves beadásainak 80%-a a kapu fölött 10 méterrel száll el, mert ő ugye Alves és őt nem divat szidni. Az sem tűnik fel senkinek, hogy Messi meccsenként 10* ha labdába ér Xavi játéka pedig olyan súlytalan, hogy az elképesztő. Nem, mert ők ugye Barca nevelések és ők itt sérthetetlenek. Ideje lenne a teljesítményt nézni srácok, nem a nevet...
Igen, erre céloztam. Xavi gyengélkedése csak kis részt az ő felelőssége, ami nagyjából annyit jelent, hogy pszichésen és fizikailag is fásult kicsit. Azonban a nagyobb baj a mozgás hiány, vagy pl Messi középen való játszatása. Xavi nem vermeg 1 az egyben 2-3 védőt, hanem arra van programozva (és ezt így csak ő tudja), hogy az üresbe mozgó játékosok elé varázsolja a labdát, bárhol vannak. Egy szempillantás alatt ott lesz a labda. De ha nincs hova adni, akkor nem ő a gyenge!! Márpedig, aki figyeli Xavi játékát az a tv-ben látta tavaly, hogy mi lesz a következő lépése. Felülnézetből lehetett látni azokat a gyönyörű mozgásokat és tudtad, hogy Xavi odateszi elé (felülnézetes látása van:D). Na idén ez nincs meg és nem az, hogy nem teszi oda, hanem fogalmad sincs, hogy hova kellene tennie, mert nincsenek üres emberek (ritkábban vannak, ne a fogalmazásba kössetek bele)Kovi írta:Igazából kár volt kiemelni Xavit, bár én konkrétan erre a félévére gondoltam, valahogy nincsenek meg azok azok a váratlan megoldások, amik jellemzik. Ez mondjuk nem csak az ő hibája, de valahogy jobban is meg lehetne szervezni azt, hogy ne az legyen, hogy megkapja a labdát, fordul kettőt a tengelye körül, és vagy hátrapasszolja, vagy kiadja a szélre, ahol meg van lőve a támadásunk.
Több mozgás kéne, sokkal több, de ez inkább az egész csapat hibája.
Tedd hozzá, hogy az dobálja a követ és védje Eto'o-t, aki ma látta a Kamerun meccsét az Afrika Kupán. Ha ez volt a csatárteljesítmény, akkor Ibra ma Puskás Feriként játszik.gergo9 írta:
Más
Na előkerült két gyengébb Ibra meccs után a "zseni" osztag is és megy a sz*rdobálás. Nem baj srácok higgyétek azt hogy Eto'o val az elkövetkezendő húsz évbe minden kupát megnyertünk volna szemkápráztató játékkal , 1000lőtt gólal szezononként. Vele még itt sem tartanánk a bajnokságban ez 100%.