Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.08.16. 17:01:52

hát azért az a 4-2es eredmény nagyon csalóka!!!
jóval több helyzetünk volt a bernabeuban,mint a reálnak.csak giuly verhetett volna simán 5-öt,de mindegy,hagyjuk.....ez a cikk csak amolyan vígasztaló szerűség,meg egy kis reménysugár a madridnak.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.08.16. 15:44:24

Maxi írta:Mi az, hogy leiskoláztak?Akkor mi mit tetteünk a Nou Campban?
mi cipóra vertük őket. nem lesz ez másképp most sem, de ahogy elnézem a mostani brigádjukat, jók lehetünk náluk is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.08.16. 15:40:45

az utolsó két bekezdés a humor topikba kívánkozik, de az As-tól nem kell többet várni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Maxi
Entrenador del Barça

2005.08.16. 15:40:42

Én nekem ez a mondat csípte a szemem nagyon!

"A brazil mesterrel helyenként ötletesen játszott a Madrid, és többek között leiskolázák a Barcelonát is, a Santiago Bernabéu stadionban."

Mi az, hogy leiskoláztak?Akkor mi mit tetteünk a Nou Campban?
Forca Barca
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.16. 15:35:17

------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.16. 15:05:54

Tényleg nem olyan rossz ez a margit csapat, de idén is csak a Barca hátsóját fogják nézni mind a blben, mind a kupában, mind a ligában. Sőt, szerintem a Kluivertéknak is tompora fog jutni a felfelé való nézelődés közben...

muhi
Barça B

2005.08.16. 14:56:34

Hat ehet az egeszhez csak annyit fuznek hozza hogy hiaba van tele starokkal a madrid nem tudnak felmutatni semmit... :P es meg nem is fognak 1 darabig utana ra fognak jonni hogy ennyi nagykepernyos "galaktika" :lol:
nem fer ossze.... kb ennyi :twisted:

FLAME ON !
real_funghi

2005.08.16. 14:53:56

Igen-igen! Ekkora hírverés mellett rohannának ott is a pénztárhoz az emberek. És főleg kik? Hát a gyerekek. És velük kik? A szülők. Az már rögtön 3-4 jegy is lehet.... És sok család megteszi.
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:51:27

Csak megfelelő felvezetés kell, és akkor mindenki rohan jegyet venni....
40-50 éves nők mennek bugyit lengetni...
Meg Győzike viszi fél Salgótarjánt...
SIEMPRE FIELES
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.16. 14:48:27

Swineherd írta:
az nem igaz, hogy egy esetleges Barca meccsen ugyan annyi divat emberke ülne, mint a Reálén!!!...
pedig úgy lenne...
Tudod, hogy miért nem?!... Mert amíg nekünk a Barca TÖBB MINT EGY KLUB, addig a divat-drukkereknek csak Ronaldinho! Míg a Real neked egy csapat, A CSAPAT, míg másoknak, a divat-drukkereknek Ronaldo, Beckhem, Zidane, Raúl, Roberto Carlso ! ! ! Érted? Ez legalább ötször több divat-drukkert jelent (persze nem ilyen sarkossan, de majdnemhogy...)!!!
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2005.08.16. 14:46:00

sztem a közönség legalább 70%-a ugyanaz lenne, mint a mostani meccsen. talán kiskölkök nem lennének annyian, bár mióta a Dinho nálunk van, akit minden kissrác ismer, még ebben sem vagyok olyan biztos. de nem értem, ez miért probléma?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2005.08.16. 14:48:27-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:44:27

az nem igaz, hogy egy esetleges Barca meccsen ugyan annyi divat emberke ülne, mint a Reálén!!!...
pedig úgy lenne...ha nem is annyi...
SIEMPRE FIELES
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.16. 14:42:14

real_funghi írta:Ti komolyan azt hiszitek, hogy azok alkotják a Real Madrid szurkolótáborát, akik nem tudják kimondani Beckham nevét, meg oltári hülyeségeket írnak (Sportnapilag), vagy nem tudják megkülönböztetni Beckhamet Gravesentől?

A tegnapiban az volt, hogy szombat este 21:30: ölelgették a szurkolók a játékosokat, meg beszélgettek velük. Hol? Én ott voltam, de semmi ilyesmi nem volt, sem autogramosztás, se beszélgetés, se semmi. Hogy a hotelben ki mit csinált bent, azt én nem tudom, de sok igazi szurkoló nem juthatott oda be...

Az emberek 30%-a életében először volt stadionban.
Az emberek kb. 60%-a életében nem látott 10-nél több Real-meccset végig. Mindenki a Real-ra volt kiváncsi, hogy aztán a többség a magyaroknak szurkolt, az egy másik dolog. Illetve szurkolt volna, ha igazi fociközönség lett volna.... Különben a Lipcsei Péter barátunk ott ült mögöttem 1 méterrel, de egész meccs alatt ki sem nyitotta a száját... Elég hülyén is néztek volna rá a divatok....

Az meg, hogy a Real Madrid-tól hányingeretek van, nem tud meghatni, mert mindig ott van a lehetőség, hogy leigazoljatok nagy reklámértékű játékost, hogy Pérez behúzza az ilyeneket magának, az már a ti problémátok (meg féligmeddig a miénk is.)

De Boixos kolléga írta jól egyszer, amivel egyetértek: ha a Barcelona lett volna meghívva, akkor is telt ház lenne, de elsősorban olyanok mennének ki, akik 5 perccel a meccs előtt lettek Barcelona-szurkolók.
Mondom, nem általánosítok annyira, mint azt TI gondoljátok, de azért elég szép számban lehetnek a divat-Realosok a nagy 'sztárocskáknak' köszönhetően, ez nem a TI hibátok tudom, és ezt most te magad is elismerted...
Na jó, hagyjuk, felesleges erre ennyi szót fecsérelni, bár még annyit talán, hogy az nem igaz, hogy egy esetleges Barca meccsen ugyan annyi divat emberke ülne, mint a Reálén!!!...
"Més Cuen un Club"
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.08.16. 14:41:40

Silvanus, alapvetően egyetértek veled.
Viszont: egy kicsit túlliheged a dolgot. Mégpedig abban, hogy tudni kell: a NS tele van "önként kinevezett újságírókkal", akik csak azért vannak ott, mert benyalták magukat valami ismerősnél. És ezek csak arra mennek, hogy felfigyeljenek a cikkeikre, még olyan áron is, hogy olyan szenzációkat írnak le, amik nem is léteznek, és olyan témákról írnak, amikhez lövésük nincs (nemhiába társlapja a NS-nak a Blikk). Egy bennfentestől értesültem ilyen dolgokról...
Vito-nak van igaza: nem az újsábcikkek a lényegesek, hanem az eredmények és a mutatott játék. A focihoz értők úgyis látják, hogy mi az igazi érték.
Swineherd-del pedig egyetértek: a Real-játékosok nem hibásak az körülöttük lévő túlzott felhajtásban.
Robi Carlos, Beckham, Zidane (bocs Real-osok: bár őt kicsit néha nagyképűnek érzem), Ronaldo - a pályán mind-mind korrektek, a pályán kívüli életük pedig már nem a sport-hoz kapcsolódnak, az maradjon a bulvárlapokra.
Előre a TITOlusokért!
real_funghi

2005.08.16. 14:39:54

Silvanus! Az utolsó hozzászólásoddal értek egyet...
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:39:02

Silvanus írta: Tényleg így gondolom! De pontosítok a kedvedért: azon több száz, talán több ezer tizenéves, akik minden országban pl.: egy ilyen magyarországi Real látogatás során ott csüngenek a hotelek előtt, vagy a stadion bejáratánál, vagy mindenféle olyan helyen, ahol nagy kedvenceik feltűnhetnek, nos ezeknek szerintem 80-90 százaléka szinte semmit sem tud az imádott sztárcsapatáról, csak épp annyit, hogy Backhem, Raúl, Zidane, Ronaldo!!! ENNYI!!! Hallották, látták, hogy ezek az emberek nagy sztárok, és ezért beőrültek, és azt hiszeik, hogy ha szereznek egy aláírást, akkor halhatatlanok lesznek ők is, mint maguk a sztárok!!! :wink:
Elhiszed nekem, ha tartottam volna egy gyors közvéleménykutatást ezen emberek között, akkor igen nagy százalékuknak foggalmuk sem lenne a kezdő 11-en kívüli Real focistákról, segítőkről, elnökről....?!... Azt se tudnák mi fán teremnek....

Szóval nem azokról az ezrekről beszélek, akik a stadionban, vagy a TV, vagy egyébb fórumokon (pl.: itt) rajonganak, szurkolnak kedvenceikért(nek)...

Érted már?!... És azért voltam oly bátor ezt így kijelenteni, mert ez a jelenség nem igen fordul elő más csapatoknál!!! Ennyi...
akkor viszont ne nevezzük őket madrid drukkereknek...
biztos vok benne, hogy ha hazánkat nézzük, akkor azok, akik divatból lettek madridisták, most az argentínokért fognak meghalni, majd utána a múúú-ért és így tovább...
Az általánosításokat nem szeretem, mert én eleve nem tekintem szurkolónak az olyanokat, akikről te írsz.
Hidd el, hogy rajtuk kívül is van rengeteg madridista...
SIEMPRE FIELES
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.08.16. 14:38:59

Szerintem én barca-drukkerként többször annyit tudok a kis realról, mint maguk az úgymond "nagy fanok", akiknek azt mondták egyszer, h ezek jó focisták, őket kell szeretni. Pedig életükben egy meccset nem láttak a galaktikusoktól. Régen lehet, h tényleg szépen játszott a real, de amióta Makelelét eladták, azóta....

real_funghi

2005.08.16. 14:38:24

Ti komolyan azt hiszitek, hogy azok alkotják a Real Madrid szurkolótáborát, akik nem tudják kimondani Beckham nevét, meg oltári hülyeségeket írnak (Sportnapilag), vagy nem tudják megkülönböztetni Beckhamet Gravesentől?

A tegnapiban az volt, hogy szombat este 21:30: ölelgették a szurkolók a játékosokat, meg beszélgettek velük. Hol? Én ott voltam, de semmi ilyesmi nem volt, sem autogramosztás, se beszélgetés, se semmi. Hogy a hotelben ki mit csinált bent, azt én nem tudom, de sok igazi szurkoló nem juthatott oda be...

Az emberek 30%-a életében először volt stadionban.
Az emberek kb. 60%-a életében nem látott 10-nél több Real-meccset végig. Mindenki a Real-ra volt kiváncsi, hogy aztán a többség a magyaroknak szurkolt, az egy másik dolog. Illetve szurkolt volna, ha igazi fociközönség lett volna.... Különben a Lipcsei Péter barátunk ott ült mögöttem 1 méterrel, de egész meccs alatt ki sem nyitotta a száját... Elég hülyén is néztek volna rá a divatok....

Az meg, hogy a Real Madrid-tól hányingeretek van, nem tud meghatni, mert mindig ott van a lehetőség, hogy leigazoljatok nagy reklámértékű játékost, hogy Pérez behúzza az ilyeneket magának, az már a ti problémátok (meg féligmeddig a miénk is.)

De Boixos kolléga írta jól egyszer, amivel egyetértek: ha a Barcelona lett volna meghívva, akkor is telt ház lenne, de elsősorban olyanok mennének ki, akik 5 perccel a meccs előtt lettek Barcelona-szurkolók.
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.16. 14:32:05

Swineherd írta:Biztos általános jelenség, ha te mondod Silvanus...
Tényleg így gondolom! De pontosítok a kedvedért: azon több száz, talán több ezer tizenéves, akik minden országban pl.: egy ilyen magyarországi Real látogatás során ott csüngenek a hotelek előtt, vagy a stadion bejáratánál, vagy mindenféle olyan helyen, ahol nagy kedvenceik feltűnhetnek, nos ezeknek szerintem 80-90 százaléka szinte semmit sem tud az imádott sztárcsapatáról, csak épp annyit, hogy Backhem, Raúl, Zidane, Ronaldo!!! ENNYI!!! Hallották, látták, hogy ezek az emberek nagy sztárok, és ezért beőrültek, és azt hiszeik, hogy ha szereznek egy aláírást, akkor halhatatlanok lesznek ők is, mint maguk a sztárok!!! :wink:
Elhiszed nekem, ha tartottam volna egy gyors közvéleménykutatást ezen emberek között, akkor igen nagy százalékuknak foggalmuk sem lenne a kezdő 11-en kívüli Real focistákról, segítőkről, elnökről....?!... Azt se tudnák mi fán teremnek....

Szóval nem azokról az ezrekről beszélek, akik a stadionban, vagy a TV, vagy egyébb fórumokon (pl.: itt) rajonganak, szurkolnak kedvenceikért(nek)...

Érted már?!... És azért voltam oly bátor ezt így kijelenteni, mert ez a jelenség nem igen fordul elő más csapatoknál!!! Ennyi...
"Més Cuen un Club"
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:26:23

Ha nem vettétek volna észre, akkor ha Mo-ra jön egy sztárcsapat, mindíg ez van...
SIEMPRE FIELES
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2005.08.16. 14:25:04

Szerintetek ez seggyalás! Olvasta valaki a tegnapi Nemzeti Sportot? kb 8 oldal szólt csak a Realról, egy vagy fél oldal a magyarokról, és a "Kezdőlapon" az állt: Köszönjük, Real! Mit köszönnek????? mit nyalnak?
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:21:22

Biztos általános jelenség, ha te mondod Silvanus...
SIEMPRE FIELES
Silvanus
Director del Fútbol

2005.08.16. 14:16:59

Boixos írta:amigos, nem kell ezt ilyen véresen komolyan venni!
kit érdekel, mit ír a sport, én fradistaként besokalltam már tőlük a rengeteg seggnyalás miatt. ez a szerencsétlen meg sztem ezt az egészet humorosnak szánta, csak nem annyira sikerült összehoznia, ahogy elnézem az itteni és a cikk utáni reakciókat.
Én nem is erre a belinkelt cikkre gondoltam (csak). Hanem inkább arra a Real dömpingre, amit a Sport az elmúlt 1 hónapban az emberre zúdított. Na mindegy, azért annyira nem érdekel, de bosszantó...

Azért volt köztük vicces is! Azt olvastátok, amikor az egyik újságíró arról írt, hogy bekeveredett a hotel előtt várakozó tömegbe, és ott kérdezte az egyik fiatal Real köcsögöt, aki kioktatta arról, hogy Puskás 1997-ben még ott jétszott, meg hogy Gera Zoli is ott játszik most!!! :shock: :D Jó mi... EZEK A GALAKTIKUSOK, GIGANTIKUS SZURKOLÓI!!! Gratulálok nekik, ez szerintem elég általános jelenség lehet...
"Més Cuen un Club"
Boixos
Llegenda del Barça

2005.08.16. 14:16:30

ez van. benne van a pakliban a rossz időszak is, ilyenkor el kell viselni, amit kapnak. de nem kezdek al kűzdeni a könnyeimmel. 8)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Swineherd
Capitá del Barça

2005.08.16. 14:14:26

Boixos írta:monnyuk a zsugások sem kezdtek tiltakozólevél írásba, amikor megkapták a 'nevüket'. 8) 8)
nem, csak elmondták már nem egyszer, hogy tele van a tökük az egésszel...
SIEMPRE FIELES
Lezárt