Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ja, sikerült magunkat megállítani.Game90 írta:Ebben az évben is azt hittük, hogy megállíthatatlanok leszünklionelmessi19 írta:Áh... kizárt, h jövőre ne nyerjük. Ezután a bajnokság után, még ha erősödünk is, nincs az a Madrid, ami megállítja Puyolékat.
Na ugye.Mihu írta:Kb a béka segge alá....lionelmessi19 írta:Érdekes dolgokat produkál az élet fiúk.
Ami az utolsó percben történt, két különböző városban, stadionban, 4 kül csapattal.
annak, ami a 90. percben történt, hova helyeznétk a valószínűségét egy 38.fordulóban való madridi pontvesztéssel szemben?
Kb a béka segge alá....lionelmessi19 írta:Érdekes dolgokat produkál az élet fiúk.
Ami az utolsó percben történt, két különböző városban, stadionban, 4 kül csapattal.
annak, ami a 90. percben történt, hova helyeznétk a valószínűségét egy 38.fordulóban való madridi pontvesztéssel szemben?
Ez egy reflex mozdulat volt...visca el barca írta:
MESSI MEG GUSZTUSTALAN VOLT A KEZEZÉSES GOLJAVAL (ez a sors?)
Nekem ez már nem megy...Egy ilyen lélektelen játék után egyszerűen nem tudok pozitív és bizakodó lenni. A másik meg az, hogy egy nagy lófalloszt érdemel ez a csapat!Game90 írta: Csak pozitívan...
ott ilyenkor festegetni szokták a járdát. de lehet, h várnak még egy hetet vele.Game90 írta:Nem Mo-n vannakRonal.10 írta:most mi lehet bacelonaban???
kuka gyujtás...
biztos van valami balhé..![]()
Hát ezzel nem csak te vagy így hogy nem bízol....teljes mértékben kizárt hogy ne nyerjenek....ozsimiki írta:Skacok! Aki ismer,az tudja,h következetes vagyok,és általában reális is....azt mondtam ezelőtt a forduló előtt,h a Zara meccs dönti el a cuccott...közben úgy alakúlt,h mi is eldönthettük volna,persze Hála Zarának is...nem tettük,így én elkönyveltem magamban nagyon nagy %ban,hogy Madrid a bajnok...én így láttam régebben is...kizártnak tartom,hogy ne nyerjenek OTTHON a Mallorca ellen!
Szóval én már nem reménykedem! De akkor is szorítani fogok ahogy csak bírok a BARCA Tarragonai győzelméhez!
FORZA BARCAAA!
Ez Isten, vagy akinek jobban tetszik a sors. Ez nem véletlen, ennek így kellett történnie azok után, hogy miközben megvolt a lehetőségünk, megálltunk a pályán.Rivaldo11 írta:Az a hihetetlen, hogy egyszerre történik a két gól. Ezt nem tudom elhinni. Egész évben nyőgvenyelősen nyomtuk, egy két meccs azért jól sikerült, de nem voltunk jók. De a madridnál így is jobbak vagyunk, és hatalmas, hihetetlen bakik, és elképesztő szerencse kellett nekik így is...Ha ez megújítja a motivációját a csapatnak, a köv. két-három szezont megint behúzzuk.
Nem Mo-n vannakRonal.10 írta:most mi lehet bacelonaban???
kuka gyujtás...
biztos van valami balhé..
Oleguer volt ne nézd vissza.....Rumig írta:Sztem Zambrotta ragadt be, majd visszanézem, de amúgy tök mindegy!gejzy10 írta:azért azt se értettem, h olegert mi a f...nak kellett behozni?????
Ő ragadt be az uccsó gólnál....áááá
Rijkard brávó....
Szerintem nincsen. Én nem vagyok abban a hangulatban, sztem a szurkolók nagyrésze sem.Ronal.10 írta:most mi lehet bacelonaban???
kuka gyujtás...
biztos van valami balhé..
Én sem főzök sok reményt a bajnoki címhez 0,00001%-ot. De van még egy meccs, bármi lehetZozzy 5 írta:Ezt a bajnokságot elbuktuk! Nem csak a mai meccs miatt, hanem az egész év következtében. Ez a csapat pont anynit érdemel, amennyit ebben a szezonban megnyertünk: Egy nagy semmit!Game90 írta: De van még 1 meccs![]()