2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Viccelsz?Lionel86 írta:Én azért azt mondom összességében nem vagyunk rosszak, középen teljesen uraljuk a pályát hátul stabilak vagyunk, elől meg próbálkozunk! Azért ha már itt van ez az Ibra gyerek bízzunk benne majd csak sarkaz vhogy. egyet!![]()
Hajrá Barca!
A vége 0-2!!!!
Világ legjobb irányítója ne akarja már magyarázni ezzel a gyenge teljesítményét az idényben. Tavaly megoldotta az ilyeneket, nem hiszem hogy idén próbálkoznak először így hatástalanítani Xavit , kell Cesc ha az így folytatódik.maister6000cm3 írta:Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...Kovi írta:... Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát....
Az a baj, hogy ki kéne nyitnod a szemed és jobbra és balra is nézni, minden sértés nélkül mondom.gekkodan írta:Sértés nélkül mondom, hogy aki Henryt Ibrához vagy Messihez hasonlítja, annak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja. Ne hasonlítsuk már össze a szezont a fazonnal de tényleg.![]()
szerintem ezért esett vissza az egész csapatjátékunk... Xavi se meri megcsinálni a lefordulások, nem osztja úgy a zsugákat (ez persze Messiéket is kritika illeti a néha egyhelyben álldogálásért) na meg persze mindig a nyakán egy védő ha nem kettő. Ini nek több területe van, de szegény annyira nem érzi a góllövést, mint amennyire ördöngösen tud cselezni. No gyors gólt kérek félidő elején, mert ilyenkor gyorsabb a sejtek öregedési ciklusa ámsocio66 írta:Egyébként Xavi-val mi van idén?
Ennyire lefogják minden meccsen?
Most külön őrzőt kap folyamatosan?
Mert én csak azt látom,hogy gyakorlatilag pályán sincs és szinte semmi hasznosan nem csinál.
Kalap1988 írta:Egy félidő után már elismerem,Henry gyenge volt,de hagyjuk már szegény Xavit! Miért gyenge? Tudsz olyan szituációt mondani, ahol adhatott volna egy olyan Xavis ütempasszt, de nem tette?? Mert én nem igazán! Ha nincs induló, nincsenek meg a kellő mozgások, akkor ő sem tud csodát tenni
Igazából kár volt kiemelni Xavit, bár én konkrétan erre a félévére gondoltam, valahogy nincsenek meg azok azok a váratlan megoldások, amik jellemzik. Ez mondjuk nem csak az ő hibája, de valahogy jobban is meg lehetne szervezni azt, hogy ne az legyen, hogy megkapja a labdát, fordul kettőt a tengelye körül, és vagy hátrapasszolja, vagy kiadja a szélre, ahol meg van lőve a támadásunk.maister6000cm3 írta:Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...
A haszontalan játék akkor is haszontalan, akár Messi, akár Henry műveli.gekkodan írta:Sértés nélkül mondom, hogy aki Henryt Ibrához vagy Messihez hasonlítja, annak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja. Ne hasonlítsuk már össze a szezont a fazonnal de tényleg.![]()
Lionel86 írta:yozsoo írta:zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....
Nem tudom, hogy esett-e az eső, de simán kinézem a hazaiakból, hogy direkt locsolták péppé a pályát...Rivaldo11 írta:Ennyire sz.r pályán egyszerűen nem működhet megfelelő sebességgel a precíz és gyors passzokon alapuló játékunk. Ha meg mégis, eszeveszetten tömörül a Sevilla, ha kell, széttördeli a játékot.
Lehetnék optimista, de azt kell mondanom: A meccs egyetlen egy pillanatig sem olyan, hogy reális legyen a továbbjutásunk. Ahhoz már minimum vezetni kellene.
Sebaj, hétvégén ezért szétszedjük ezt az undormány bagázst.
Barátom, én már év eleje óta úgy vagyok, hogy sajnálom, hogy jött Ibra és ment Eto'o. Ennyi. Nekem nem jön be Ibra játéka. Az egyik legjobb a posztján, de Samuel akkor is jobban beleillett a Barcába, szerintem. De legyen igazad és nyerne meg Zlatan ma a meccset nekünk 2 góllal.yozsoo írta:Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....
Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...Kovi írta:... Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát....
Egy félidő után már elismerem,Henry gyenge volt,de hagyjuk már szegény Xavit! Miért gyenge? Tudsz olyan szituációt mondani, ahol adhatott volna egy olyan Xavis ütempasszt, de nem tette?? Mert én nem igazán! Ha nincs induló, nincsenek meg a kellő mozgások, akkor ő sem tud csodát tenni!Kovi írta:Nem tudunk ezen a pályán focizni, nem vagyunk olyan labdabiztosak, mint egyébként, ez meg befolyásolja az egészet. Persze, a Sevilla is ezen a talajon játszik, de nekik másabb sokkal a játékstílusuk, könnyebben tudnak azonosulni az állapotokkal.
Másrészt meg egyszerűen nincs meg az a gördülékeny támadójáték, a folyamatos passzok, mint tavaly. Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát. Az ellenfél betömörül, ezzel meg nem tudunk mint kezdeni.
Nem sok esélyt látok a továbbjutásra.