Élő közvetítések 09/10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Varga
Capitá del Barça

2010.01.13. 23:05:11

Lionel86 írta:Én azért azt mondom összességében nem vagyunk rosszak, középen teljesen uraljuk a pályát hátul stabilak vagyunk, elől meg próbálkozunk! Azért ha már itt van ez az Ibra gyerek bízzunk benne majd csak sarkaz vhogy. egyet! :roll:

Hajrá Barca!

A vége 0-2!!!!
Viccelsz?
Csak bírónak köszönhetjük h nem kaptunk gólt, minden labda elpattan tőlünk, Abidal és Pique szörnyű, Pinroról nem is beszélve. A gyomrom összeszorul hha hozzá kerül a labda. Középpályán Iniesta tud valami lendületet vinni a támadásokba, Busquets pontatlan, Xavinak meg esélye sincs egy jó indításra. Elől pedig kb semmi nem jön össze.
Persze még így rossz formában is benne van pár gól, meg tudunk újulni.
Tenerife ellen is szörnyen kezdtünk, aztán egy 5ös lett belőle. Meg lehet ez, csak elment egy félidö. :?
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.13. 23:04:46

Már egy éve is látható volt, hogy Hiddink kifogott rajtunk, mert rájött secc-perc alatt az ellenszerre. Pedig akkor még gáláztunk is folyamatosan, hétről-hétre.

Ha a világ legjobb edzője egy meccs alatt kitalálja, hogy mi a megoldás, akkor ne csodálkozzunk, ha középcsapatoknak kellett egy kis idő, ameddig rájöttek a szoros emberfogás és a területvédekezéses emberfogás lényegére. Hát most ezt láthatjuk, nincs ebben semmi meglepő.

Csak alkalmazkodni kell hozzá, mert ez címekbe kerülhet.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
gergo9
Director del Fútbol

2010.01.13. 23:03:51

maister6000cm3 írta:
Kovi írta:... Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát....
Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...
Világ legjobb irányítója ne akarja már magyarázni ezzel a gyenge teljesítményét az idényben. Tavaly megoldotta az ilyeneket, nem hiszem hogy idén próbálkoznak először így hatástalanítani Xavit , kell Cesc ha az így folytatódik.

Más
Na előkerült két gyengébb Ibra meccs után a "zseni" osztag is és megy a sz*rdobálás. Nem baj srácok higgyétek azt hogy Eto'o val az elkövetkezendő húsz évbe minden kupát megnyertünk volna szemkápráztató játékkal , 1000lőtt gólal szezononként. Vele még itt sem tartanánk a bajnokságban ez 100%.
szajko
Director del Fútbol

2010.01.13. 23:03:39

Nyugodtan szidjatok mindenkit akit csak akartok...

Tavaly 6 kupát szereztünk bakker! Idén nem lehet megint mindet megnyerni. Nem hiszem én azt, hogy fent lehet tartani ugyanazt a teljesítményt 2 évig. Én annak is örülök ha idén a bajnokság meglesz.

Most nem megy a srácoknak...és? Focizok én is és nekem se megy 2 évig ugyanúgy.

32 évesen meg megnézém melyikőtök van ilyen jó. Henry akarná, próbálná, de nem megy neki, majd nyáron elmegy...Hiába szidjátok attól nem lesz jobb és nem is fog eligazolni.

Nyugodjatok már le, istenem...
chrisnagy13
Jugador del Barça

2010.01.13. 23:03:30

gekkodan írta:Sértés nélkül mondom, hogy aki Henryt Ibrához vagy Messihez hasonlítja, annak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja. Ne hasonlítsuk már össze a szezont a fazonnal de tényleg. :roll: :roll:
Az a baj, hogy ki kéne nyitnod a szemed és jobbra és balra is nézni, minden sértés nélkül mondom. :wink:
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.01.13. 23:01:55

socio66 írta:Egyébként Xavi-val mi van idén?
Ennyire lefogják minden meccsen?
Most külön őrzőt kap folyamatosan?
Mert én csak azt látom,hogy gyakorlatilag pályán sincs és szinte semmi hasznosan nem csinál.
szerintem ezért esett vissza az egész csapatjátékunk... Xavi se meri megcsinálni a lefordulások, nem osztja úgy a zsugákat (ez persze Messiéket is kritika illeti a néha egyhelyben álldogálásért) na meg persze mindig a nyakán egy védő ha nem kettő. Ini nek több területe van, de szegény annyira nem érzi a góllövést, mint amennyire ördöngösen tud cselezni. No gyors gólt kérek félidő elején, mert ilyenkor gyorsabb a sejtek öregedési ciklusa ám :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Norberto 25
Jugador del Barça

2010.01.13. 23:01:30

Azt nem tudom hogy Henry mit keres a kezdoben a padon lenne a helye,illetve ilyen jatekkal inkabb nezzen magaba es gondolkozzon el akar O-e meg focizni ebben az eletben???? Egyedul Iniesta jateka megfelelo hajt kuzd es orom nezni milyen szepen jatszik.A palya talaja valoban nem jo es tomorul a sevilla kontrai veszelyesek,jo csapat ezert nem lehet a bajnokihiz hasonlitani. Nagycsapatok ellen felporognek a szurkoloikkal egyutt.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.13. 23:00:13

Kalap1988 írta:Egy félidő után már elismerem,Henry gyenge volt,de hagyjuk már szegény Xavit! Miért gyenge? Tudsz olyan szituációt mondani, ahol adhatott volna egy olyan Xavis ütempasszt, de nem tette?? Mert én nem igazán! Ha nincs induló, nincsenek meg a kellő mozgások, akkor ő sem tud csodát tenni
maister6000cm3 írta:Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...
Igazából kár volt kiemelni Xavit, bár én konkrétan erre a félévére gondoltam, valahogy nincsenek meg azok azok a váratlan megoldások, amik jellemzik. Ez mondjuk nem csak az ő hibája, de valahogy jobban is meg lehetne szervezni azt, hogy ne az legyen, hogy megkapja a labdát, fordul kettőt a tengelye körül, és vagy hátrapasszolja, vagy kiadja a szélre, ahol meg van lőve a támadásunk.

Több mozgás kéne, sokkal több, de ez inkább az egész csapat hibája.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.13. 23:00:02

Azt kellene megoldani, hogy a labda a védőharmadunkból sokkal gyorsabban Inihez vagy Xavihoz kerüljön. Ez lehetne a kulcs. Az nem fér bele, és nem is fog sehova sem vezetni, ha ezen a talajon 50 méteren belül akarunk kombinálni 9-10 betömörülő sevillai ellen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.01.13. 23:00:00

gekkodan írta:Sértés nélkül mondom, hogy aki Henryt Ibrához vagy Messihez hasonlítja, annak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja. Ne hasonlítsuk már össze a szezont a fazonnal de tényleg. :roll: :roll:
A haszontalan játék akkor is haszontalan, akár Messi, akár Henry műveli. :roll:

Xavi nagyon gyengén nyomja mostanában, nem tudja mozgatni a csapatot. Ha ráállítanak egy embert, akár meghal a kzp-ánk. Iniesta szépen cselezget, de túl sokáig tartja magánál a labdát, lassan passzol.
barcakek
Barça C

2010.01.13. 22:59:54

Lionel86 írta:
yozsoo írta:
zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....

az a baj hogy az ien emberek mint te nem is igazi barcások.. ráadásul fingjunk nincs a fociról...:D hihetetlen.. (ha nem nyerjük meg a blt most hanem mondjuk az inter vagy a mu vagy akárki nyeri majd szurkolj nekik)ha nem megy a játék egyből mindenki temet mindenkit...ezek nem robotok ember..... ha meg ibra jól játszik isteníti mindenki szánalom amit itt pár emberke művel

szép volt eto köszönjük de egyenlőre semmi baj ibrával ámen!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.13. 22:59:44

leírjátok, h mennyire gyenge Henry, de tudjátok mi a borzalmas?
a "tridentéből" még nála van a legtöbbet a labda, legalább ő megpróbál veszélyt teremteni a kapu előtt.
Messinek volt 1 ígéretes lövése, azon kívül el van tűnve teljesen.
Ibra vhol a félpályánál bóklászik, kb 40-50-60 m-re a kaputól=>így nulla.
nem akarom Xavit bántani, de kéne neki 1-2 meccs pihi, mert normális passzot nem látok tőle meccsek óta.
Iniesta próbálkozik, de egyedül nem tudja irányítani a támadókat...
védelemmel olyan különös bajok nincsenek, viszont idegesít, h Pinto sose fogja meg a labdát, mindig azonnal játékba hozza=>ez veszélyt rejt magában
a lényeg: nekem nem tetszik, amit látok, nem látom a koncepciót, mert vagy Dani vagy Henry meghúzza és beadja, vagy középen elhal az akció, ennyi lenne a támadórepertoár? kétlem...
nem vagyok bizakodó jelenleg....
:roll: :oops: :?
messi70
Jugador del Barça

2010.01.13. 22:59:07

Mindenki nyugodjon le mindent nem lehet megnyerni ringassatok ebbe magatokat es drukkoljatok a masodik felidobe !!!Hajra Barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:58:36

hát igen, a Sevilla hozza a formáját, ez nekünk egyelőre kemény dió!
nincs átütő erő, nincs gólhelyzet sem, reálisan ebből a félidőből én nem látok továbbjutást.
Replay
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:57:08

Rivaldo11 írta:Ennyire sz.r pályán egyszerűen nem működhet megfelelő sebességgel a precíz és gyors passzokon alapuló játékunk. Ha meg mégis, eszeveszetten tömörül a Sevilla, ha kell, széttördeli a játékot.
Lehetnék optimista, de azt kell mondanom: A meccs egyetlen egy pillanatig sem olyan, hogy reális legyen a továbbjutásunk. Ahhoz már minimum vezetni kellene.
Sebaj, hétvégén ezért szétszedjük ezt az undormány bagázst.
Nem tudom, hogy esett-e az eső, de simán kinézem a hazaiakból, hogy direkt locsolták péppé a pályát...
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:56:56

Ne kezdjük már azért a pályát okolni ezért a hitvány játékért. Ha nem szenvednénk hetek óta még meg is érteném, de ez nem mentség arra, hogy kaksik vagyunk sztem.

Yaya Touré - a szikla.

zola8787
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:56:40

yozsoo írta:
zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....
Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?
Barátom, én már év eleje óta úgy vagyok, hogy sajnálom, hogy jött Ibra és ment Eto'o. Ennyi. Nekem nem jön be Ibra játéka. Az egyik legjobb a posztján, de Samuel akkor is jobban beleillett a Barcába, szerintem. De legyen igazad és nyerne meg Zlatan ma a meccset nekünk 2 góllal.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.01.13. 22:56:00

Kovi írta:... Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát....
Hát csak figyeld meg, hogy amint hozzákerül a labda, rögtön 3 ellenfél veszi körül. Ezzel gyakorlatilag az ő játékát megölik, viszont így "leszedi" Iniről az emberkéket...
Kép
barca1615
Jugador d'estrella

2010.01.13. 22:55:31

Hát:( Henrynak nem nagyon mennek a beadások de ez van...

Ibrának volt egy helyzete ha visszateszi xavinak 0-1 de előtte....

Kéne gyors gól a 2-ik félidőbe... és utána keresni a kövit
socio66

2010.01.13. 22:55:27

Egyébként Xavi-val mi van idén?
Ennyire lefogják minden meccsen?
Most külön őrzőt kap folyamatosan?
Mert én csak azt látom,hogy gyakorlatilag pályán sincs és szinte semmi hasznosan nem csinál.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:53:35

Kovi írta:Nem tudunk ezen a pályán focizni, nem vagyunk olyan labdabiztosak, mint egyébként, ez meg befolyásolja az egészet. Persze, a Sevilla is ezen a talajon játszik, de nekik másabb sokkal a játékstílusuk, könnyebben tudnak azonosulni az állapotokkal.

Másrészt meg egyszerűen nincs meg az a gördülékeny támadójáték, a folyamatos passzok, mint tavaly. Főleg Xavi nagyon gyenge sajnos. Nem tudja úgy irányítani a középpályát. Az ellenfél betömörül, ezzel meg nem tudunk mint kezdeni.

Nem sok esélyt látok a továbbjutásra.
Egy félidő után már elismerem,Henry gyenge volt,de hagyjuk már szegény Xavit! Miért gyenge? Tudsz olyan szituációt mondani, ahol adhatott volna egy olyan Xavis ütempasszt, de nem tette?? Mert én nem igazán! Ha nincs induló, nincsenek meg a kellő mozgások, akkor ő sem tud csodát tenni!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.01.13. 22:53:32

Ennyire sz.r pályán egyszerűen nem működhet megfelelő sebességgel a precíz és gyors passzokon alapuló játékunk. Ha meg mégis, eszeveszetten tömörül a Sevilla, ha kell, széttördeli a játékot.
Lehetnék optimista, de azt kell mondanom: A meccs egyetlen egy pillanatig sem olyan, hogy reális legyen a továbbjutásunk. Ahhoz már minimum vezetni kellene.
Sebaj, hétvégén ezért szétszedjük ezt az undormány bagázst.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.01.13. 22:53:00

Sértés nélkül mondom, hogy aki Henryt Ibrához vagy Messihez hasonlítja, annak annyi esze nincs, hogy a festéket felkavarja. Ne hasonlítsuk már össze a szezont a fazonnal de tényleg. :roll: :roll:

Yaya Touré - a szikla.

Lionel86
Jugador d'estrella

2010.01.13. 22:52:32

Én azért azt mondom összességében nem vagyunk rosszak, középen teljesen uraljuk a pályát hátul stabilak vagyunk, elől meg próbálkozunk! Azért ha már itt van ez az Ibra gyerek bízzunk benne majd csak sarkaz vhogy. egyet! :roll:

Hajrá Barca!

A vége 0-2!!!!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.01.13. 22:51:52

Jó ez az angol szakkommentátor, jó észrevételei vannak.
Lezárt