Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól beszélsz! Legyen így!!!Vito írta:értelek, ez van.
már írtam valahol, hogy cikkezzenek csak róluk, mi meg húzzuk be a trófeákat
- az emberek úgyis a szép focit választják.
Ronaldinho-t nem is azért vettük hogy védekezzen! Jobb nekünk ha ő nem védekezikSwineherd írta: Ronaldinho aztán védekezik ám, Pista nem csatár, bár ez tudom, hogy nehéz....Guti meg soha nem volt Ronaldo cseréje....amikor ő beáll, akkor általában gólpasszt ad és emellett összefogja a támadójátékot...
Én Xavira és Decora gondoltam..Swineherd írta:Ronaldinho aztán védekezik ám, Pista nem csatár, bár ez tudom, hogy nehéz....Guti meg soha nem volt Ronaldo cseréje....amikor ő beáll, akkor általában gólpasszt ad és emellett összefogja a támadójátékot...
ja, hogy még nem tanultátok a törteket, nem baj....Kitfisto írta:ugye ezt most nem mondod komolyan????????????Swineherd írta:A csapategység kialakítása pedig nagyban függ az edzőtől is. A bajnokság harmadik harmadában a Madrid játékosok egymásért küzdöttek...ami mutatja, hogy Luxa összefogta a csapatot...![]()
Ronaldinho aztán védekezik ám, Pista nem csatár, bár ez tudom, hogy nehéz....Guti meg soha nem volt Ronaldo cseréje....amikor ő beáll, akkor általában gólpasszt ad és emellett összefogja a támadójátékot...Enrique írta:Zidane sosem védekezik, Pista csatár, és Guti sem az a karakter. Mégha ott játszik akkor sem. Hisz nem is oly' rég még a Ronaldo cseréje volt.Swineherd írta:Guti-Zidane-Baptista.....akármelyik képes rá...
Szerintem mindkét dolognak (1.játékosok erőssége az ellenfél hasonló posztú játékosaihoz képest, és 2. csapatszellem) fontos szerepe van. A Barça mindkettőben jobb szerintem, de a csapatszellemben főképp!Z. Iván írta:Azért a nagy összeállítás írogatásban az is jusson eszetekbe, hogy úgysem a kezdöcsapat erössége dönti el a kupák sorsát. Egyrészt fontos a kispad, másrészt leginkább az számít, hogy az adott keret hogy müködik egységben.
Szal az összeállításoknak nincs túl sok értelme szvsz.
ugye ezt most nem mondod komolyan????????????Swineherd írta:A csapategység kialakítása pedig nagyban függ az edzőtől is. A bajnokság harmadik harmadában a Madrid játékosok egymásért küzdöttek...ami mutatja, hogy Luxa összefogta a csapatot...
Zidane sosem védekezik, Pista csatár, és Guti sem az a karakter. Mégha ott játszik akkor sem. Hisz nem is oly' rég még a Ronaldo cseréje volt.Swineherd írta:Guti-Zidane-Baptista.....akármelyik képes rá...
no azért csak nem mind1, hogy kik(millen képességű játékosok) működnek egységként.Z. Iván írta:Azért a nagy összeállítás írogatásban az is jusson eszetekbe, hogy úgysem a kezdöcsapat erössége dönti el a kupák sorsát. Egyrészt fontos a kispad, másrészt leginkább az számít, hogy az adott keret hogy müködik egységben.
Szal az összeállításoknak nincs túl sok értelme szvsz.