De a spanyol liga szinvonala sokkal magasabb mint a hollandé. Ott egy közepes csatár is képes 25-30 gólt lőni, spanyolban ha vki szerez 15-20 gólt az már jónak számit. Szóval meglátjuk, itt mire lesz képes.
Itt most csak a beilleszkedésről volt szó! Nem tudni, hogy Hunti mire lesz képes, bár szerintem fogja lődözni a gólokat, látványos meg nem lesz. Ő olyan típusú csatárnak tűnik, aki gólerős, és azt hozza majd minden ligában, csak kérdéses, hogy milyen szinten. Meg hogy milyen rendszerben fog játszani a csapat....Persze nem fog 30 fölött lőni, de 15-20 gól meglesz nála szerintem egy szezonban, akár több is, ha olyan szerkezetben játszik a csapat.
szerintem Huntelaart választják mert Gago, Parejo, Javi Garcia is tud Diarra
posztján játszani a BL-ben.
Az a baj, hogy Parejo nem vkp (Gago se igazán, de parejo még annyira sem) JG vicc...Gago meg bármikor lesérülhet, elég sok rúgást kap és jóideje minden meccset végigrobotolja. Nálam egyértelműen Diarra, nem mint Gago cseréje, hanem mint társa a pályán.
Igy van, ezért se értettem minek igazoltátok le L. Diarrát. Sztem kezdőbe nem fér be, ha mindenki egészséges, cserének megteszi, de drága. Pl. Keita v. Touré jóval olcsóbbak voltak, pedig sztem mind2-en simán jobbak.
Diarrát nem volt olcsó, de normális körlmények között nem is került volna ennyibe. Viszont szerintem nagyon le van ő itt nézve (madridistán meg kicsit talán túl van sztárolva mondjuk...), nagyon jó képességű gyereknek tűnik, akiből akár meghatározó játékos is lehet. Egy ilyen típusú vkp elkélne a Madridba, de szigorúan Gago mellé. Remélem Ramos együtt számol velük a pályán.
Mijatovic nem volt rossz játékos,valamennyit illene értenie ehhez a sporthoz.Szóval én nem tudom mi lehet az ürgével.
Az a [auto_cenzúra] vállalhatatlan...Van egy olyan érzésem, hogy Calderonnak ő valamilyen vészmegoldása is, arra az estre, ha valami nagyon rosszul ütne ki. Akkor mindent rá lehet kenni, és kirúgni a tagot.