2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Teljes mértékben egyet értek veled!!!!...bandika0101 írta:Milyen érdekes amikor Ibra bekente a realnak akkor mindenki istenítette.... most meg amikor nem megy a játék 1-2 meccsen akkor fikázza mindenki! Nem csak neki nem megy , hanem az egész csapatnak, ennyi!!!! Ha kiesünk, kiesünk ez van.....
DE!yozsoo írta:Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem tudom ki hogy vagy vele, de én már unom Ibra sarkazgatásait...
Hiányzik Eto'o bárki bármit mond....
De a Sevilla nem kontrára jáccik!yozsoo írta:Valóban nincs, mert a csapatok rájöttek hogyha beáldozzák a támadást, és kontrára játszanak, lefogják Xavit,és 10 emberrel védekeznek, akkor lehet esélyük egy X-re...ez tavaly új volt, idénre kiismerték...ez a titok, és nem Ibra szedte szét a csapatot, és nem Eto'o repítette a magasba, bár szerves része volt benne...Lionel86 írta:Én úgy az egésszel nem vagyok kibékülve, már nincs az a gyors hatékony támadójáték mint tavaly, bár ez lehet Etoo itt létével is bekövetkezett volna
Amikor az év elején sarokkal adott gólpasszt asszem pedronak és behúztuk a meccset akkor nem volt eleged belőle?zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
Vagy hagyja fönn Ibrát és maradjon 0 % a továbbjutási esélyünk. A fiatalokkal legalább lenne vagy 20 % is....
Nem hinném, hogy Pep cserélne a félidőben, sajnos nem szokott... Ibrát meg fennhagynám, mert ő bármikor tud villanni egyet. Henryval teljesen egyetértek. Szerintem gyenge.zola8787 írta:Félidőben csere:
Henry le - Pedro be
Ibra le - Bojan be!
ja nagyon építő jellegű lenne ha a posztján maradna h legyen jobb oldalunk. most csak beviszi xavi elé az emberétSlither írta:Messi is ugyanolyan haszontalan, nem tudom miért kell mindig a másik 2 csatár rossz játékát meglátni.
Ha jó indításokat kapnának teljesen más lenne a helyzet, de hiába indulnak be, mintha direkt nem veszik észre őket.
Valóban nincs, mert a csapatok rájöttek hogyha beáldozzák a támadást, és kontrára játszanak, lefogják Xavit,és 10 emberrel védekeznek, akkor lehet esélyük egy X-re...ez tavaly új volt, idénre kiismerték...ez a titok, és nem Ibra szedte szét a csapatot, és nem Eto'o repítette a magasba, bár szerves része volt benne...Lionel86 írta:Én úgy az egésszel nem vagyok kibékülve, már nincs az a gyors hatékony támadójáték mint tavaly, bár ez lehet Etoo itt létével is bekövetkezett volna
Busquets a pályán van? :ORivaldinho írta:Henry , Busqets vér gyengék.. sírnom kell...