A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
Hali!
Öcsém biztos kihagyná a szombatot, ugyanakkor én még tudnék magammal hozni 1 vagy 2 embert a focira!emellett a Kungli testvérek még nem nyilatkoztak arról,h jönnek-é!Remélem így már megleszünk!!Az időpont nekem mindegy,jó a 10 óra is,de ha akarjátok,mehetünk kicsit később is!!
Öcsém biztos kihagyná a szombatot, ugyanakkor én még tudnék magammal hozni 1 vagy 2 embert a focira!emellett a Kungli testvérek még nem nyilatkoztak arról,h jönnek-é!Remélem így már megleszünk!!Az időpont nekem mindegy,jó a 10 óra is,de ha akarjátok,mehetünk kicsit később is!!
Hi!
Aki biztosan jön(ne):
1. Mucs1
2. Jaxy
3. Zsolti
4. Bercy
Iván is jelezte részvételi szándékát (ha meggyógyul addig) ...
Szükség van még legalább 4, de inkább 6 embörre (ha Iván nem lenne jobban)!!!
- a terem de. 10h-től kong az ürességtől, tehát amikor akarunk/tok, akkor mehetünk/tek...!!!
Jelezzétek az igényeket mielőbb!!!
üdv
gnorbert
Aki biztosan jön(ne):
1. Mucs1
2. Jaxy
3. Zsolti
4. Bercy
Iván is jelezte részvételi szándékát (ha meggyógyul addig) ...
Szükség van még legalább 4, de inkább 6 embörre (ha Iván nem lenne jobban)!!!
- a terem de. 10h-től kong az ürességtől, tehát amikor akarunk/tok, akkor mehetünk/tek...!!!
Jelezzétek az igényeket mielőbb!!!
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Aki biztosan jön(ne):
1. Mucs1
2. Jaxy
3. Zsolti
1. Mucs1
2. Jaxy
3. Zsolti
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Hello István!
Ne tépd magad, legközelebb jobban megy majd (a lehetőségeinket is nagyobb %-ban értékesítjük) és akkor NYERÜNK!!!!
Egyébként tényleg [auto_cenzúra] beállni egy már felpörgött meccs közepébe...
üdv
gnorbert
ui:
a meccs elemzése teljesen jó lett szerintem (talán csak annyival egészíteném ki, hogy az egyenlítő gólnál sajnos én asszisztáltam
)
Ne tépd magad, legközelebb jobban megy majd (a lehetőségeinket is nagyobb %-ban értékesítjük) és akkor NYERÜNK!!!!
Egyébként tényleg [auto_cenzúra] beállni egy már felpörgött meccs közepébe...
üdv
gnorbert
ui:
a meccs elemzése teljesen jó lett szerintem (talán csak annyival egészíteném ki, hogy az egyenlítő gólnál sajnos én asszisztáltam

- deffent
- Jugador d'estrella
Sziasztok.
A tagnapi utolsó két kapott gólban vastagon benne voltam, nagyon sajnálom. Nem mentség, de a 30. percen beállva elég nehéz felvenni a ritmust egy ilyen jó csapat ellen. Ha marad az 1-1, akkor be sem akartam volna állni.
A HFCB meccsei rovatba beírtam a tudósítást, remélem tetszik.
A tagnapi utolsó két kapott gólban vastagon benne voltam, nagyon sajnálom. Nem mentség, de a 30. percen beállva elég nehéz felvenni a ritmust egy ilyen jó csapat ellen. Ha marad az 1-1, akkor be sem akartam volna állni.
A HFCB meccsei rovatba beírtam a tudósítást, remélem tetszik.
Üdv HFCB!
Sajnos nem sikerült győzelemmel zárni az évet
HFCB vs. World Stars 1:4
Nem játszott rosszul a Csapat, sok lehetőséget teremtettünk magunknak a mérkőzésen, ám ezek rendre kimaradtak...
Helyzetkihasználás terén javulnunk kell!!
Más
Felmerült egy esetleges igény a szombati focira!
Megfelelő létszám esetén érdemes elgondolkodni rajta legyen e hétvégi foci az év legutolsó napján (holnapután)?
Kérem aki jönne szombaton jelezze itt mielőbb!
Aki biztosan jön(ne):
1. Mucs1
2. Jaxy
.
.
.
.
.
.
Aki biztosan nem jön(ne):
1. gnorbert
.
.
üdv
gnorbert
Sajnos nem sikerült győzelemmel zárni az évet
HFCB vs. World Stars 1:4
Nem játszott rosszul a Csapat, sok lehetőséget teremtettünk magunknak a mérkőzésen, ám ezek rendre kimaradtak...
Helyzetkihasználás terén javulnunk kell!!
Más
Felmerült egy esetleges igény a szombati focira!
Megfelelő létszám esetén érdemes elgondolkodni rajta legyen e hétvégi foci az év legutolsó napján (holnapután)?
Kérem aki jönne szombaton jelezze itt mielőbb!
Aki biztosan jön(ne):
1. Mucs1
2. Jaxy
.
.
.
.
.
.
Aki biztosan nem jön(ne):
1. gnorbert
.
.
üdv
gnorbert
-
- Director del Fútbol
Sziasztok!
Hát én most távol voltam a nettől pár napig, és csak most olvasom, hogy holnap meccsünk van...?! Nem tudtam! Sajnos nem tűnik nekem túl jónak az időpont, és Ivánhoz hasonlóan én is egy kis megfázással küszködöm, úgyhogy mindenképpen kérném váltópáromat Mucsit, hogy ha tudja vállalja a holnapi fellépést, és segítse a csapatot a győzelemhez!!!
Vagy még ma este, vagy holnap de. felnézek a netre, hogy mit reagál, ha esetleg nem tud majd menni, akkor valahogy megoldom...
Addig is kellemes napot mindenkinek...
Hát én most távol voltam a nettől pár napig, és csak most olvasom, hogy holnap meccsünk van...?! Nem tudtam! Sajnos nem tűnik nekem túl jónak az időpont, és Ivánhoz hasonlóan én is egy kis megfázással küszködöm, úgyhogy mindenképpen kérném váltópáromat Mucsit, hogy ha tudja vállalja a holnapi fellépést, és segítse a csapatot a győzelemhez!!!
Vagy még ma este, vagy holnap de. felnézek a netre, hogy mit reagál, ha esetleg nem tud majd menni, akkor valahogy megoldom...
Addig is kellemes napot mindenkinek...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Silvanus 2005.12.28. 11:25:11-kor.
"Més Cuen un Club"
Megírtam sms-ben, de azért, hogy mindenki tudja: Sajna a náthával küzdök, semmiképpen nem tudok menni.deffent írta: Ha semmiképp nem jó a most szerda neked, akkor jelezd és valahogy megoldom, hogy elmenjek.
Köszi.

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- deffent
- Jugador d'estrella
Iván!
Ha el tudnál menni most szerdán (holnap) 22:20-ra, az nekem nagyon jó lenne, és akkor én mennék jövő héten szerdán 18:35-kor.
Ha semmiképp nem jó a most szerda neked, akkor jelezd és valahogy megoldom, hogy elmenjek.
Köszi.
Ha el tudnál menni most szerdán (holnap) 22:20-ra, az nekem nagyon jó lenne, és akkor én mennék jövő héten szerdán 18:35-kor.
Ha semmiképp nem jó a most szerda neked, akkor jelezd és valahogy megoldom, hogy elmenjek.
Köszi.
Hello HFCB!
Holnap, egészen késő este kezdődik a meccsünk 22:20-kor...
Aktuális ellenfelünk a "World Stars" együttese (a legerősebb csapat a Téli kiírásban!!!), nagyon meggyőző 100%-os teljesítménnyel a tabella második helyét foglalja el (tehát ha nyerünk, eléjük kerülünk - jó esetben akár éppen a második pozícióba...).
3 meccs, 3 győzelem, 19 - 5-ös gólarány...
A számok nem hazudnak, kemény csata várható holnap éjjel.
A keret:
1. LacaBanez
2. Marci
3. Z.Iván v. Deffent
4. Melkor
5. Söri
6. MucsZoli v. A.Gergő
7. Sz.Zoli
8. gnorbert
9. Silvanus v. Mucs1
Aki nem tud jönni, kérem mielőbb jelezze!!!
üdv
gnorbert
Holnap, egészen késő este kezdődik a meccsünk 22:20-kor...
Aktuális ellenfelünk a "World Stars" együttese (a legerősebb csapat a Téli kiírásban!!!), nagyon meggyőző 100%-os teljesítménnyel a tabella második helyét foglalja el (tehát ha nyerünk, eléjük kerülünk - jó esetben akár éppen a második pozícióba...).
3 meccs, 3 győzelem, 19 - 5-ös gólarány...
A számok nem hazudnak, kemény csata várható holnap éjjel.
A keret:
1. LacaBanez
2. Marci
3. Z.Iván v. Deffent
4. Melkor
5. Söri
6. MucsZoli v. A.Gergő
7. Sz.Zoli
8. gnorbert
9. Silvanus v. Mucs1
Aki nem tud jönni, kérem mielőbb jelezze!!!
üdv
gnorbert
Hello Enrique!
Valóban, már jóideje kiemeltté lettünk, köszönjük a figyelmet, és az elismerő szavakat!
Úgy gondolom az egész Csapat nevében mondhatom: igyekszünk is rászolgálni méltató szavaidra...
üdv
gnorbert
Valóban, már jóideje kiemeltté lettünk, köszönjük a figyelmet, és az elismerő szavakat!
Úgy gondolom az egész Csapat nevében mondhatom: igyekszünk is rászolgálni méltató szavaidra...
üdv
gnorbert
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én voltam a tettes, de már régóta az.barcafan írta:u.i.: észrevettétek, h kiemelt a topik

Kiemelt figyelmet érdemel szerintem a topic, elvégre Ti vagytok a Barça magyarországi büszkeségei..

Hello HFCB!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
üdvgnorbert
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

üdvgnorbert
-
- Director del Fútbol
Hát először is nagyon gratulálok az eredményhez srácok, szép volt! Jó érzés így lezárni ezt az évadot, remélem jövőre itt folytatjuk!
Másodszor pedig természetesen én is köszönöm a jó kívánságokat, és én magam is mindenkinek nagyon kellemes karácsonyt, és boldog új esztendőt kívánok!!!
Forcá Barca, Forcá H.F.C.B., Forcá EuroBarca !!!
Másodszor pedig természetesen én is köszönöm a jó kívánságokat, és én magam is mindenkinek nagyon kellemes karácsonyt, és boldog új esztendőt kívánok!!!
Forcá Barca, Forcá H.F.C.B., Forcá EuroBarca !!!
"Més Cuen un Club"
Hello HFCB!
Mindenekelőtt IVÁN!!!
Az üzlet az üzlet, de mindennek van határa, mégis hogy lehet egy ilyen könyvet itt reklámozni...? Ehhh...., ejnye bejnye...
Más!
Kedden is, és szerdán is nyertünk.
Ennek nagyon örülök, mert mindkét nap egy egy igen jó csapatot tudtunk legyőzni, és szeretném ha minden így menne tovább!
Aki ezzel kapcsolatosan többre kíváncsi, a "HFCB meccsei" topicban infórmálódhat részletesen Barcafannak köszönhetően.
Az idény (vagy az év - ahogy tetszik) még nem ért véget!
A két ünnep közötti szerdán, 28-án a Hungarian FCB - World Stars csapatával játszik - este kései - 22:20 órai kezdettel...
Találkozó 22:00-kor.
Keret később...
Addig is Kriszta és én is:
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG - sok-sok Barcaajándékban gazdag - KARÁCSONYT KÍVÁNUNK
üdv
gnorbert
Mindenekelőtt IVÁN!!!
Az üzlet az üzlet, de mindennek van határa, mégis hogy lehet egy ilyen könyvet itt reklámozni...? Ehhh...., ejnye bejnye...
Más!
Kedden is, és szerdán is nyertünk.
Ennek nagyon örülök, mert mindkét nap egy egy igen jó csapatot tudtunk legyőzni, és szeretném ha minden így menne tovább!
Aki ezzel kapcsolatosan többre kíváncsi, a "HFCB meccsei" topicban infórmálódhat részletesen Barcafannak köszönhetően.
Az idény (vagy az év - ahogy tetszik) még nem ért véget!
A két ünnep közötti szerdán, 28-án a Hungarian FCB - World Stars csapatával játszik - este kései - 22:20 órai kezdettel...
Találkozó 22:00-kor.
Keret később...
Addig is Kriszta és én is:
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG - sok-sok Barcaajándékban gazdag - KARÁCSONYT KÍVÁNUNK

üdv
gnorbert