Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tyű. Kicsit tagolhatnád a mondanivalódat, meg nem ártana, ha odafigyelnél a helyesírásodra, mert kissé nehézkesen bogarászható ki a mondanivalód!Lennon írta:Könnyen azt mondta a barca sport igazgatója hogy beszélt c.ronaldo menedzserével és akár 70 millió eurót szánának rá akkor már csak belemegy.
Tudom hogy nagyon drága de megérné én már csak azért is szeretném ha ide jönne mert klasszis támadó mint kaká ráadásul nagyon technikás és márt csak azért is szeretném ha ide jönne mert utálom a Real Madridot azok vajon mit szónának hozzá.Dinhóval és Messivel jó párost alakitanának mindenesetre fabregas is jó volna megszerezni meg amint már mondtam Vicentét is.Ja és Thuram lehet hogy 2002-2004-es idénybe Klasszis szinten jól játszott de öreg és már nem gyors nem agressziv mint régen mit gondolsz miért nincs benne a kezdőbe.Egyébként mint mondtam gyülölöm a Madridot főleg Mijatovicsot meg Calderónt a beképzelt majmok olvastáttok hogy azt nyilatkozták a múltkor hogy neki nem kénne a Barcából senki főleg nem Ronaldinho mert nem férne be a csapatba.annak idején mé is megvették Figót a mocskok meg sorolhatnám beképzelt egy társaság.Nistelrooy meg Cassilas nélkül a levesbe sem lennének lásd gólpassz Barca-Real:0-1.
Lehet hogy thuram már idős egy kicsit de még így világklaszzis teljesítményt tud nyújtani nem is értem mért nem játszik soha.EDmílsont én is eladnám túl sokat sérült de guddy egy hasznos játékos és az utóbbi pár meccset nem mutatott rosszabb teljesítményt mint a többiek ezqerro meg nem fér be a csapatba.Lennon írta:én a következő csapatösszeállitást csinálnám
Váldés
Zambrotta
Puyol
Millito
Abidal
C.Ronaldo
Vicente
Fabregas-(Xavi,Iniesta)
Messi
Ronaldinho-(Krykics)
Eto-(Henry)
Ezquerót,Thuramot,Gudhjonsennt,Edmilsont elküldeném a vezetőség helyébe.
Egyébként Nem Szegény Riijkard a hibás hiszen mindenki őtett okolja hát ha Laporta úr megvenné kezdőbe szereplő játékosokat akkor nem kénne
az alábbi úrakat számitásba venni Riijkardnak különösen ha nincs Messi vagy Ronaldinho.őszintén Gudhjonsen meg Edmilsonal meg a 35 éves Thurammal mi a lótúrót akarnak egy:
Cassilas
Sergio Ramos
Cannavaro
G.Heinze
Diarra
Sneijder
J.Babtista
V.Nistelrooy
Robinho
ellen ha.
A Sport.es-en is rajta van főcímként! Messit szeretné a Chelsea Drogbáért cserébe!:D Röhögtem rajta egy nagyot!Replay írta:Messi Drogba-ért, EKKORA baromságot régen olvastam...
http://href.hu/x/4fpt
Természetesen a goal.com-on is szerepel...azt nem értem azok az újságirók, akik leirják az ilyen hireket, gondolkoznak, normálisak?
Teljesen jó az is amit Te mondasz. Én talán azért örülnék Drogbának mert egy nagyon jól fejelő játékos aki minden szögből képes eltalálni a kaput. Amit Te mondasz, hogy nem kellenek magas csatárok... Ez a Spanyol Bajnokságban teljesen megálja a helyét. Viszont a nemzetközi kupákban pl. angol, német, olasz csapatok ellen SZERINTEM kevés. Én szivesebben játszatnék Eto'o-t, Drogbát, Messit egy Arsenal, Milan vagy más sztárcsapat ellen. Legalábbis ez az Én meglátásom.Frányó István írta:Gio csatárt játszott végig a felkészülési szakaszban (gólkirály is lett), és sztem ő a támadó 3-asban szokott játszani a szélen. Ini meg posztja szerint tom, h nem csatár, azért tettem zárójelbe, de Ronaldinho-t gyakran pótolja hibátlanul, úgyh ott is játszhat.
Na mind1, a lényeg csak annyi, h sztem fölösleges volna egy Drogba szintű támadü, ha már igazolunk, akkor egy megbízható tartalék kéne inkább, mint anno Henke volt.
Igazából én a magas csatárral nem értek egyet, mert a Barçában nem az a jellemző, h egy csatár a gól előtt erőből kerül helyzetbe, inkább a technikája révén.
de lehet, h igazatok van.
Ha láttad ebben az idényben Zambrotta-t játszani, jól tudod, hogy leginkább az előre-játék nem megy neki.Fernando írta:Mondtam h csak kipróbálni, egyébként Zambrotta alapposztja a jobb oldali középpálya. Először támadó középpályás volt majd jobb oldali középpályás de a juvébe Camoranési miatt csak jobb hátvád vagy bal középpályás volt. Egyébként ha nem megy neki a hátvédsorban, miért ne lehetne megpróbálni? Nem azt mondtam h egy szezonra. csak 1(!) meccsreReplay írta:Xavi-t kihagyni és Zambrotta-t kp-ra?
Szerencse, hogy nem te vagy az edző
Mondtam h csak kipróbálni, egyébként Zambrotta alapposztja a jobb oldali középpálya. Először támadó középpályás volt majd jobb oldali középpályás de a juvébe Camoranési miatt csak jobb hátvád vagy bal középpályás volt. Egyébként ha nem megy neki a hátvédsorban, miért ne lehetne megpróbálni? Nem azt mondtam h egy szezonra. csak 1(!) meccsreReplay írta:Xavi-t kihagyni és Zambrotta-t kp-ra?
Szerencse, hogy nem te vagy az edző
Gio, Iniesta, nem hinném, hogy csatárok. Gudjonsen, ezquero meg szerintem elmegy. Szal ha jön Drogba még mindig eggyel kevesebb csatárunk lenne mint most van. Ha a Barca meg szeretné Drogbát akkor meg egész biztos, hogy az elöbb emlitet távozók mennek. Persze mindent csak feltételes módban mondtam.Frányó István írta:barcamessi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166441&Én még mindig hiányolok egy erős, magas befejező csatárt, mint mindig ha éppen nincs Eto'o.
Keretünk támadószekciója nem széleskörű, és nem sokoldalú, hiába a sok sztár.
Tudom hogy NS meg minden, de én is nagyon hiányolok ebből a csapatból egy olyan csatárt, aki fizikailag szinte tökéletes, meg tudja elöl tartani a labdákat, nagyszerűen fedezi azokat, és az fölívelt labdákat is le tudja fejelgetni, nagyon tud küzdeni, emellett ha oda kerül a kapu elé akkor akár 3 védővel a nyakán is képes gólt szerezni.
Ez talán azért van, mert a Barçának sosem volt és sosem lesz stílusa az ívelgetés! Mindig a földön tartják a labdát, mert technikásak, és mert egyérintőzni csak ott lehet. Ehhez viszont alacsonyabb emberek kellenek a súlypont miatt, h jobban cselezzenek.
Amúgy nem hinném, h kéne ide "add ide a Didiét" Drogba, ha elmegy R10 akkor sem. Én inkább Bojant építeném be, meg Giovanit. Az rendben van, h kell az erős kispad, de azt ne mondja már nekem senki, h ha el is megy R10, akkor Titi,, Messi, Eto'o, Krkics, Gio, (Ini) mellé még kell egy századik csatár! Sztem fölösleges pénzkidobás lenne, elég erős a keretünk!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166441&barcamessi írta:Én még mindig hiányolok egy erős, magas befejező csatárt, mint mindig ha éppen nincs Eto'o.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166441&Én még mindig hiányolok egy erős, magas befejező csatárt, mint mindig ha éppen nincs Eto'o.
Nem érdekel mit csinált a Boróban meg a Sportingban. A Barcáról beszélgetünk, és pont az a lényeg, hogy itt mire volt képes.grecki írta: Ne mondd már nekem, hogy Rochemback a Sportingban és a Boróban brusztolt volna. Ha ezt mondod, akkor egy meccsét nem láttad. Az más kérdés, hogy nálunk mit csinált...
Szerk: Ettől még lehet hatalmas tehetség, csak egyrészt ez alapján a videó alapján nem lehet megítélni, másrészt rohadtul nincs szükségünk a hozzá hasonló tehetségekre tízmilliókért.
Azért mert nincs szükség rájuk,a Barca nevel!Amúgy pedig Robinho és Kaka se volt túl nagy zsákbamacska,míg Patot is sokkal többre tartják mint az alább említett két uriembert!csak az a baj h a barca nem mer ilyenekbe befektetni mint pl a real robinho v milan kaka&pato