Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Enrique írta:Ki az a Robinho?roniebarca írta:Hová tűnhetett Robinho topicja![]()
![]()
![]()
Biztos vmi jött-ment, meg gondolom semmi köze a Barcához... Szal biztos ezért nincs topicja.
És nem is lex.
Robinho Barcelonobán játszik(ott)roniebarca írta:Hová tűnhetett Robinho topicja![]()
![]()
antiimperialista írta:Van még jó csatárunk, csak épp most készülnek eladni. Amúgy Robinho semmivel sem jobb nála, arról nem is beszélve, hogy neki már van pár éves európai tapasztalata, ráadásul imádja a Barcát...kralo írta:én mint barcafan azt mondom mi sose igazolunk úgy mint a real! mi ugyanis posztra veszünk embereket.... és eddig sem sztárokat vettünk csak most van szó Henryról meg esetleg Torresról de a vezetőség szerintem úgyse fog kidobni annyi pénzt egyikre se... ha meg igen egy még belefér a keretbe... mert egy vérbeli jó csatárunk van az pedig Eto'o...
Miért akarjátok, hogy minden jónak tartott brazilt leigazoljon a klub?
A SPORT1 közvetíti azt hiszem, itteni idő szerint hajnali fél háromkor élőben, aztán megismétlik a következő nap valamilyen emberibb időpontban. Nézd meg a sp1 teletextjét!Rivaldinho írta:közvetítí v.mi a Argentína-Brazília meccset?
Van még jó csatárunk, csak épp most készülnek eladni. Amúgy Robinho semmivel sem jobb nála, arról nem is beszélve, hogy neki már van pár éves európai tapasztalata, ráadásul imádja a Barcát...kralo írta:én mint barcafan azt mondom mi sose igazolunk úgy mint a real! mi ugyanis posztra veszünk embereket.... és eddig sem sztárokat vettünk csak most van szó Henryról meg esetleg Torresról de a vezetőség szerintem úgyse fog kidobni annyi pénzt egyikre se... ha meg igen egy még belefér a keretbe... mert egy vérbeli jó csatárunk van az pedig Eto'o...
Realfan! A csapatoddal nem az volt a baj, hogy évente vettek egy sztárjátékost, hanem az, hogy nem vettek melléjük senki mást, sőt akik voltak kiegészítők azokat is elüldöztétek! Laporta is sztárokat ígért évente, de mi egyrészt posztra igazolunk, másrészt tele vagyunk minőségi kiegészítő-emberekkel!realfan írta:hát tud ,mondhatnánk ugy,h mindent tud a labdával.kralo írta:Robinho tud valamit a bicikli cselen kívül? meg hát hozzánk minek jönne? középpályásonk van egy pár...
pele szerint ronaldinhoval abszolut egyenértékü és tudásu focista,ha nem jobb(lesz,majd ha tényleg beérik)
de én mint realfan ,ugy érzem,h még nem fog átjönni most europába,és ha át is jön,akkor viszont madridba.különben is én ovtos lennék a barca igazoláspolitikájával,mert nehogy abba hibába essenek majd,mint hőn szeretett csapatom,mely talán pont most kezd kilábalni ebböl a hülye csak sztárokat igazolunk korszakbol...
persze,ez ok teljesen.én nem a mostrol beszéltemEnrique írta:Ez idén nyáron már nem történhet meg - 2 ingyenigazolással a tarsolyban...realfan írta:különben is én ovtos lennék a barca igazoláspolitikájával,mert nehogy abba hibába essenek majd,mint hőn szeretett csapatom,mely talán pont most kezd kilábalni ebböl a hülye csak sztárokat igazolunk korszakbol...
Ez idén nyáron már nem történhet meg - 2 ingyenigazolással a tarsolyban...realfan írta:különben is én ovtos lennék a barca igazoláspolitikájával,mert nehogy abba hibába essenek majd,mint hőn szeretett csapatom,mely talán pont most kezd kilábalni ebböl a hülye csak sztárokat igazolunk korszakbol...
az eddigi 2 igazolásunk nem ezt feltételezi.realfan írta:különben is én ovtos lennék a barca igazoláspolitikájával,mert nehogy abba hibába essenek majd,mint hőn szeretett csapatom,mely talán pont most kezd kilábalni ebböl a hülye csak sztárokat igazolunk korszakbol...
hát tud ,mondhatnánk ugy,h mindent tud a labdával.kralo írta:Robinho tud valamit a bicikli cselen kívül? meg hát hozzánk minek jönne? középpályásonk van egy pár...
Senki sem hurrogja le és sztem mindenki elismeri hogy nagy zsugás csak hát 1-nem ide akar jönni 2-Nem adna ki érte annyi pénzt(bár nem tom mennyibe kerül de bizti sok) 3-non eu-s!Ez az én véleményem!Deco01 írta:Nm tudom miért kell ennyire lehurrogni Robinhot![]()
Örülnétek ha ugy tudnátok játszani mint ö
Ronnie nem csatárt játszik a Barcában sem.roniebarca írta:Így van Ronaldinhoval is!A nikefootballon azt írják,hogy csatár van ahol meg azt,hogy középpályás.A barcában szélső csatárt játszik!