Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja, tényleg, ezer bocsi. de a bread-nek több értelme van, mint a herd-nek. na mind1. szóval szerinted a legerősebbet. De ha az nem egyezik a luxa által kezdőnek ítéltnek, akkor azt is leírhatod.Swineherd írta:ami szerintem az???Mr. Master írta:Swinebread, leírnád nekem, ha megkérlek a real legerősebb felállását a jelenlegi legerősebb játékosaiból?
Swineherd kben...
egyenes arányosság:Boixos írta:Vito, komolyan mondom, ezt a hszt akartam idetenni én is! v legalábbis kitárgyalni![]()
télleg nagyon tárgyilagos, még okés is lenne, de azért el kéne jutni odáig, h az olyan '[auto_cenzúra]' juventusokon átmenjenek.
végleg, de másik néven visszajött és addig maradhat, amíg nem balhézik...tehát nem sok értelme volt kirakni, mert ő jogtalannak tartja, ezért változni nem fog...Vito írta:mennyi bannt kapott?
25-én jön Robinho.Vito írta:hé, Swine, odaát elég síri hangulat uralkodik.![]()
- persze egy-két ilyen tárgyilagos HSZ-től eltekintve:mikor jön Robinnyó?A meccsen látszot rajtuk, h a hátuk közepére kivánják ezt a meccset, nem fociztam több mint 20 percet és lőttek 3 gólt! Szerintem ha 90 percen hajtanak, akkor jajj, Chelsea, Barca és mindenki!
mikor jön Robinnyó?A meccsen látszot rajtuk, h a hátuk közepére kivánják ezt a meccset, nem fociztam több mint 20 percet és lőttek 3 gólt! Szerintem ha 90 percen hajtanak, akkor jajj, Chelsea, Barca és mindenki!
Ha jobban belegondolunk egy kicsit erős volt a témaváltás: először a szadista focisták, aztán meg a lágy "homik"...Boixos írta:nah, miután kellően körbejártuk a témát, akkor lapozzunk
NA, vki legalább nem csak egyfelé dobálja a sz@rt...Mr. Master írta:Semmi bajom Maxival, de nem lepődnék meg ha Gutival kézen fogva térnének be egyszex shopba rózsaszín bilincseket meg bőrszerkókat venni...
Rendben mester, tudom, hogy felettem vagy szellemileg, majd próbálok hasonulni...LG írta:Swneherd...1 Barcás forummon mellozhetnéd a "poénjaidat". Nem kell képeket felraknod Maxirol, tudjuk h tetxik neked, de nem reklámozd...