Samuel Eto'o #3
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ne!Aprieto írta:Azt olvastam, hogy 5 hónap!

Tavaly Xavi dőlt ki hosszú időre,most meg Eto'o

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Először is minél előbbi felépülést Eto'onak!
Másodszor..nagyon fog hiányozni,nehéz lesz így,főleg,hogy emellett még [auto_cenzúra] formában is vagyunk..de van egy Gudjohnsenünk és egy Saviolánk (
),aki k képesek lesznek-legalábbis nagyon remélem-pótolni Eto'o-t..Várunk minél előbb vissza Samu!
FoRcA BaRcA!
Másodszor..nagyon fog hiányozni,nehéz lesz így,főleg,hogy emellett még [auto_cenzúra] formában is vagyunk..de van egy Gudjohnsenünk és egy Saviolánk (

FoRcA BaRcA!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
tényleg kemény ez a helyzet, de ennél szarabb szituból is felálltunk már!
a samu persze samu, de még ő sem pótolhatatlan! ki fogjuk bekkelni azt az időt, amíg vissza nem tud jönni!
ott van a nyúl, guddy, sztem tuti, h felnőnek a feladathoz, pláne, h így nem kis lehetőség elé kerültek, és akkor a többiekről még nem is beszéltem.
egyébként a samu kiválásától függetlenül k.ra össze kell kapnia magát a csapatnak, ha vmi jó eredményt akarnak elérni ebben az évben is!
a samu persze samu, de még ő sem pótolhatatlan! ki fogjuk bekkelni azt az időt, amíg vissza nem tud jönni!
ott van a nyúl, guddy, sztem tuti, h felnőnek a feladathoz, pláne, h így nem kis lehetőség elé kerültek, és akkor a többiekről még nem is beszéltem.
egyébként a samu kiválásától függetlenül k.ra össze kell kapnia magát a csapatnak, ha vmi jó eredményt akarnak elérni ebben az évben is!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nagy érvágás, nem is kérdéses. Pedig sosem volt szinte sérült.
Itt jön Gudjohnsen ideje. Bár én Saviola-t erőltetném, de Rijkaard ugye nem is gondolkodik ilyenben. De olyat is el tudok képzelni, hogy a Giuly, Ronnie, Messi hármassal is fog meccseket kezdeni a coach.
Itt jön Gudjohnsen ideje. Bár én Saviola-t erőltetném, de Rijkaard ugye nem is gondolkodik ilyenben. De olyat is el tudok képzelni, hogy a Giuly, Ronnie, Messi hármassal is fog meccseket kezdeni a coach.
Előre a TITOlusokért!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hihetettlen rossz volt a tegnapi napunk...
A Mutatott játék,és Samu sérülése...ÁÁÁ,nagyon nehéz helyzetbe is kerülhetünk akár,ha a többi sztárunk nem hozza a formáját,amire valóban képes!
Samunak rohamos gyógyúlást kívánok,és mielőbbi felépülést!
Várunk vissza mielőbb!

A Mutatott játék,és Samu sérülése...ÁÁÁ,nagyon nehéz helyzetbe is kerülhetünk akár,ha a többi sztárunk nem hozza a formáját,amire valóban képes!
Samunak rohamos gyógyúlást kívánok,és mielőbbi felépülést!
Várunk vissza mielőbb!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Rapika
- Entrenador del Barça
Mikor a földön maradt és nézett a pad felé,sejteni lehetett,hogy nagy a baj,én már akkor tudtam,h itt több hónapos sérülés is lehet...
Sajna ma ez biztossá vált.
El tudom képzelni,h Gudy is lövi majd a meccsenkénti 1 gólt,vagy akár többet is!Komlyan mondom.Addig,míg 1x sem volt kezdő,sőt alig kapott lehetőséget,nem lehet előre leírni!Bízzunk benne!
Eto'o-val meg elment 2 gól a bernabeuból...

Sajna ma ez biztossá vált.
El tudom képzelni,h Gudy is lövi majd a meccsenkénti 1 gólt,vagy akár többet is!Komlyan mondom.Addig,míg 1x sem volt kezdő,sőt alig kapott lehetőséget,nem lehet előre leírni!Bízzunk benne!
Eto'o-val meg elment 2 gól a bernabeuból...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát eddig a három sérüléses idény közül eddig ez indult a legrosszabbul...
2 éve Larsson, Motta, Edmílson, Gabri.
1 éve Xavi, Messi
Idén - Samu.
Hihetetlen... Larssonékat egyértelműen lehetett pótolni, Xavit is többnyire Iniesta révén, Messit már mondjuk nem annyira... De ETO'O-T KI FOGJA PÓTOLNI???
Gudjohnsen? Remek játékos, de kizárt, hogy azt a gólátlagot hozza, mint Samu.
Saviola? Szintén nagyon jó kis playa, de 1) Rijkaard úgysem rakja be (
), 2) ő sem az a kimondottan bevarrom mindenhonnal kézzel lábbal fejjel jobbal ballal játékos.
És én is azt mondom, mint Bodi: Egyrészt akármennyire erős keretünk, ezzel a formával, és Eto'o sérülésével már annak örülni kell, hogy az első két hely egyikén karácsonyozzunk. Ronaldinhonak és Messinek a vállára kell vennie a csapatot, és nyomulni kell, hogy ne legyünk gázban tavasszal.
... mert még valaki megsérül a kezdőből, ne adj Isten a támadószekcióból ... gázban lesz a csapat.
Nagyon szomorú vagyok...
2 éve Larsson, Motta, Edmílson, Gabri.
1 éve Xavi, Messi
Idén - Samu.
Hihetetlen... Larssonékat egyértelműen lehetett pótolni, Xavit is többnyire Iniesta révén, Messit már mondjuk nem annyira... De ETO'O-T KI FOGJA PÓTOLNI???
Gudjohnsen? Remek játékos, de kizárt, hogy azt a gólátlagot hozza, mint Samu.
Saviola? Szintén nagyon jó kis playa, de 1) Rijkaard úgysem rakja be (

És én is azt mondom, mint Bodi: Egyrészt akármennyire erős keretünk, ezzel a formával, és Eto'o sérülésével már annak örülni kell, hogy az első két hely egyikén karácsonyozzunk. Ronaldinhonak és Messinek a vállára kell vennie a csapatot, és nyomulni kell, hogy ne legyünk gázban tavasszal.
... mert még valaki megsérül a kezdőből, ne adj Isten a támadószekcióból ... gázban lesz a csapat.
Nagyon szomorú vagyok...

En azért félek h mi lex nélküle, mert bár Guddy és Saviola nagyon jo játékosok, de Etootol messze vannak. Bár tavaly Henke viszonylag jol potolta.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ejha
hát mielobbi jobbulast samunak, nem lesz konnyu nélkule. most viszont bizonyithat eidur és saviola is, hogy klasszis jatekosok. remelem azert eto' mielobb felépul.

hát mielobbi jobbulast samunak, nem lesz konnyu nélkule. most viszont bizonyithat eidur és saviola is, hogy klasszis jatekosok. remelem azert eto' mielobb felépul.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én is nagyon sajnálom Eto'ót.Nehéz lesz nélküle,de remélem valaki tudja majd őt pótolni.
Az aranylabdára igy kevés esélye van.
Az aranylabdára igy kevés esélye van.

-
- Entrenador del Barça
Csóri Eto'ó,2-3 hónap az kemény lesz a góljai nélkül,de egy Barcelona-nak pótolnia kell 1-1 játékost,szóval meg kel oldani!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Talán most nem. Ennyire még rijkaard se lehet hülye és fafejű...XaviMessifan írta:Ha most se fog Saviola jáccani akkor Rijkard egy ökör!előre látom h Guddy fog kezdeni és ezqu fog lenni a cseréje savigól meg majd kimaradó lessz!!!
-
- Capitá del Barça
Ha most se fog Saviola jáccani akkor Rijkard egy ökör!előre látom h Guddy fog kezdeni és ezqu fog lenni a cseréje savigól meg majd kimaradó lessz!!
!

Més qué un Club!!!
-
- Director del Fútbol
A mellett, hogy rettentően imádom Eto'o-t, ha valaki én aztán igazán, és borzasztóan kivagyok a sérülése miatt, DE! Meglepő lesz amit mondok, én úgy érzem, hogy most jó, hogy végre lehetőséghez juthat Guddy, és talán Saviola is többet!!! Még jól is kijöhetünk belőle...
Eto'o sem volt mostanában mindig olyan jó, bár gólerős az igaz!
MIHAMARABBI GYÓGYULÁST!!!!
Eto'o sem volt mostanában mindig olyan jó, bár gólerős az igaz!
MIHAMARABBI GYÓGYULÁST!!!!
"Més Cuen un Club"
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Mielőbbi felépülést Samu!!!
Nagyon fogsz hiányozni az elkövetkezendő meccseken, pótolni lehetetlen!
Gyógyulj, gyógyulj!!
Nagyon fogsz hiányozni az elkövetkezendő meccseken, pótolni lehetetlen!
Gyógyulj, gyógyulj!!
http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Csak az a baj,hogy Ronaldinho jelenleg elég messze van attól a bizonyos csúcsformától...Bodi írta:Hát én elég pesszmimista vagyok,Eto'o 2-3 hónapos kiválása akár a bajnoki címbe is kerülhet,bár remélem,hogy tévedek.
Ronaldinhot is könnyebb pótolni,mint őt,mert amikor nem megy a csapatnak,mindig ő jön a góljaival.
Márpedig most nincs túl nagy formában a csapat,idén eddig 3 komoly ellenfél:2 pont...
Nagyon fel kell javulnia a többieknek,elsősorban Ronaldinhonak,egy csúcsormában játszó Ronaldinho talán megmenthet minket.
Minél előbbi felépülést Eto'o!![]()

De biztos vagyok abban,hogy megoldja a csapat a problémát(tán Saviola segitségével),és mire Eto'o visszatér,leglább öt pont előnyünk lesz a tabella élén.
Gyors gyógyulást a világ legjobb csatárának!!!!
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça

basszus! Samu.
pont, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. a clasico és a Chelsea előtt.
fel van adva így a lecke, ki fog gólt lőni?! Bodinak igaza van, nagyon sokat bukhat rajta a csapat, ha nem változik a játékunk. és nem csak a chelsea, hanem a Madrid miatt is.
jobbulást Samuka!
P.S.: rohadt meniskus

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2006.09.28. 08:30:07-kor.