LM10 írta:Idegemben raktam most egy másikat:
MU-Inter MU jut tovább 1.48
Fulham-Blackburn H 2.07
Roma-Arsenal H 2.25
Barca-Lyon(0-1) H 1.98
Porto-Atma V 3.30
Chesterfield - Grimsby H 1.67
MU-Inter - > A realitás erre szól, de ha megnézed ez csak a 11-esekkel különbözik attól, hogy a győztesre fogadnál, a tiziknek meg papíron kevés az esélye. Mourinho nagy veszély, Ibra talál egy gólt és X-el mehet az inter. Arányaiban: 55-60 / 40-45 % az esély, NAGYON NECCES, még nem döntöttem.
Fulham - Blackburn -> sokat nyertem mostanában a Fulhammel, de most félek. Nagyot kaptak a Unitedtől, ráadásul annyira nem is megy nekik mostanság, a Blackburn küzd, kifoghatnak egy jó napot Santa Cruzzal, bár a Fulham otthon erős és jól áll, azért papíron ez egy kiesési derbi. Legalábbis keretre azonos erők.
Roma-Arsenal: sztem Roma nyer, de nem mernék rá tenni.
Barca - Lyon - > ezt megfogadom, az tuti. Kb a Betis elleni 3-2-es győzelem óta nem emlékszem arra, hogy ne győztünk volna 2 góllal legalább.
Port-Atma -> semmit nem érzek ezzel kapcs. A Porto erős otthon, ugyanakkor képes blamálni (ld. Benfica elleni 1-1), az AtMa csatárainak most nagyon megy. 3 esélyes.
Chesterfield - Grimsby - > Ma az angol 2. osztály meccseiből 3-at fogadtam meg, abból 2 top3-as csapat, mindkettő elment X-en. Nem ismerem ezeket az alacsonyabb ligákat, félek tőle, mint a tűztől.