Na lenyomtam első szezonom a Barcával. Hát nehezebre számítottam.
Igazából semmi dolgom nem volt, nagyon ment a csapatnak, ment a szekér.
A bajnokságban végig vezettem, bár december-január környékén volt egy gyengébb periódus, de csak egy parányit kellett állítaniom a taktikán.
Ekkor jött fel egy kicsit a Madrid, egyszer - mert ők szombaton, én vasárnap játszottam át is vették a vezetést, de ez csak egy napig tartott, utána nem engettem ki a kezemből a dolgokat.
A Spanyol kupában, amivel úgy voltam hogy annyira nem érdekel, végül döntőig jutottam, a B csapat egész ügyesen oktatta a mezőnyt, a kezdőcsapatot pihentetettem végig. Majd a döntőben kikaptam a Zarától, elég szerencsétlenül, de mondom sebaj...örülök hogy az is megvolt.
A BL-ben nagyon simán jutottam a 16 közé, majd végig oktattam megint a mezőnyt, és a döntőben, 2-0 -ra - sima győzelemmel vertem meg a Valenciát.
Tehát minden jól ment az első szezonban.
Igazolások szempontjából, megvettem Eastwoodot télen, nagyon állat, + Lupolit, majd megállapodtam a Sevillával, és elhoztam Dani Alvest.
Nyáron nagyon-nagyon bevásároltam: Megvettem Chivut, Del Hornot, Sneijdert hogy csak a nagy neveket emíltsem. Eladtam a felesleges kiöregedett játékosokat.
És végezetül a keret:
Keret