Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó DE NAGYON JÓ ! köszöntük rhynn!rhynn írta:Holnap jön az FM2008 időlimites demo, azaz a teljes játék képek meg ilyenek nélkül január 1-ig szabadon.
Mármint első szezon január 1ig, nem valós életben fél évig
Villa mindig a Valeciában a legjobb, rendre negyven ol fölött termel minden évben...Kluivertinho írta:Megnéztem ezt az Andujart... Legutóbbi 5 meccsén(Sociedadban tolja) 5-6-6-5-5. Inkább kihagyom. Lahm iszonyat jó mind a 2 szélen. Dzsudzsák meg maximum a tartalék csapatba férne be. Kaká kezd, ott van cserének Gourcuff(csodagyerek) és Seedorf is. Csatárjaim elég [auto_cenzúra]. Villa mire formába lendül, elkezdené lőni a gólokat, mindig lerúgják.Perrero írta:Coke Andujar -Rayo, Dzsudszák... őket vedd meg, Dzsudzsák a Barcámba jobb mint R10, coke andujar nevét még a szétcsalt rayombol jegyeztem meg, ashley cole és zambrotta elött volt
Megnéztem ezt az Andujart... Legutóbbi 5 meccsén(Sociedadban tolja) 5-6-6-5-5. Inkább kihagyom. Lahm iszonyat jó mind a 2 szélen. Dzsudzsák meg maximum a tartalék csapatba férne be. Kaká kezd, ott van cserének Gourcuff(csodagyerek) és Seedorf is. Csatárjaim elég [auto_cenzúra]. Villa mire formába lendül, elkezdené lőni a gólokat, mindig lerúgják.Perrero írta:Coke Andujar -Rayo, Dzsudszák... őket vedd meg, Dzsudzsák a Barcámba jobb mint R10, coke andujar nevét még a szétcsalt rayombol jegyeztem meg, ashley cole és zambrotta elött volt