Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak nehogy azért mert felrugja a játékosainkat.....mrmonster írta:Gravesen-ből előjött a hentes-hajlam. Remélem, kap egy pár pirosat a szezonban.
tudniiillik csapattársak közt is elég ciki ha a zuhanyzóban valakinek mindig áll a bré...Boixos írta:le lehet buzizni a maxit, de hát nem ő borotválta a szárát a meccsen, hanem a guti... és akkor ki tudja, h mit csinált még az öltözőben?
Enrique írta:Mister, az M-men volt a hangsúly..![]()
![]()
Láccik rajta h átt van operálvaSwineherd írta:Guti nője
Gyanus ez a Colin gyerek nekem, gyanusMaxi írta:Azért ne nevettessük már ki magunkat!Tudom, hogy védeni akarod meg minden, de ne hogy már ilyen könnyen elfogadd, hogy homi!Colin írta: Ha azt írnák h pl Valdes ott borotválkozott a pályán ti elhinnétek?Egyébként meg... azzal jöttök h "homi" de mi vana akkor ha jól focizik? Tudtommal a XXI. században vagyunk, ahol ez már nem bűn. De nem az megnyugtatok mindenkit.
Ez nem arról szól! inkább legyen több real-divatdrukker miont Barca, a másik hogy én se tom elmondani a Real keretét mert magasról lex@rom őket!Kitfisto írta:Én is hallottam.Sok kis divatdrukker.Ráadásul egy kb. 40 éves nő volt.Szerintem a real kezdőt nem tudna elmondani. ..
Az én barátnőmnek is beken a kedvenceEnrique írta:Fókusz: PFV - Madrid-meccs előtt, a reál szállodája előtt.
Nő áll a kordon mögött, kérdezi tőle a riporter:
"Ki a kedvenc focistája a Real Madridból?"
Válasz: BekkMen.
.......?!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
Atyaúúr, a divatnak sehol nincs határa...
Ja és elég nagyképűen játszottak:Zidán kihagyott 11eseBoixos írta:én megmondom őszintén, nem is emlékszem, h csinált volna vmit a bak és ezt nem azért mondom, mintha rá akarnék kontrázni az eddigiekre. de az egész brigád elég harmatos volt. gravesen és salgado is olyan volt, mintha le lettek volna betonozva, a pavon meg vicc. belekalkulálva, h a tökük tele volt az egésszel, h a felkészülési hakni végén vannak, h új embereket kell beépíteniük, de akkor is azt mondom, rendkívűl optimisták odaát a gyerekek, akik már előre borítékolják ezeknek a bajnokságot. sztem örülni fognak, ha 1 pont leesik nekik a két klasszikus alatt. de inkább nem szaladok annyira előre.
Szerintem seő se Gravesen nem csinált semmit, attól eltenkintve, h mindenkit bezúztak, aki a közelükbe került.. Ha a kiöregedő sztároknak nem megy a szép foci akkor már ezt a fajta brutalitást kell felvenniük. Szerintem Gravesen Eto'onak meg Ronaldinhonakis fogja osztogatni a pofonokat... Csak aztán meg ne sérüljenek, mert én abból a dánbó kinézem eztet, főleg a mai meccs alapján.Vito írta:a fene tudja?!
télleg jól játszott a Pappista és én voltam gyengénlátó?
a Margón is úgy dícsérik.