Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pinto nem spanyol???Los Banditos írta:Pinto nagyon nagy vétel lenne. Igazi bravúrkapus, és ez a kupában jól jöhet, ha a srácok valami olyasmit akarnak idén is produkálni, mint tavaly áprilisában a Getafe ellen.![]()
Ha Valdesnek eddig olyan szezonja lenne, mint a 03/04-es, vagy a 05/06-os kezdése, akkor azt mondanám, hogy Pinto nyugotdan lehetne elsőszámú kapus is, de Victor most talán élete formájában van, így egyértelmű, hogy az argentín számára marad a kispad.![]()
Benitez...
Én messzebbre is elmennék akár. Szerintem ő méltó ellenfele lehetne VV-nek. Félreértés ne essék én is kedvelem Valdes komát, de amit Pinto a Vigoban művelt az emberfeletti (kiesés ide-oda). Bratyóm nagy Celta drukker és azt mondja hogy egyszemélyében köszönhetett neki majdnem mindent a Vigo. És akárhányszor eddig láttam védeni mindig óriási formát mutatott.varga tamás írta:Pinto jó választás, mindig is bírtam a Celtában. Jól, magabiztosan védett. Sokszor ő tartotta a lelket a Vigo csapatában. Jobb kapus, mint Jorquera, úgyhogy inkább hosszabb távra szerződtessük, Jorquerát pedig adjuk el.
Elnézést a név miatt!messi1918 írta:Nem reikaard,hanem Rijkaard.Amúgy szerintem Ronaldinho még érdemel legalább egy esélyt!!!!
szerintem,ha lesérülne Valdes és beraknák a kapuba Oiert nem lenne semmi baj,ha meg sokat hibázna lehetne kölcsönbe hozni valakitMorminho írta:Ha Valdes megsérülne, kölcsönbe még mindig lehet hozni kapust, közel sem ez jelenleg a Barca legnagyobb gondja!
Nem. MErt ez a 2002-es Bl döntőn volt,Real-Bayer Leverkusen,Barcafeco írta:Nem 2001?lehet hogy rosszul tudom
volt akkor már 21 is...Barcafeco írta:Emlékezzetek vissua a Real Madrid-Leverkusen bl döntőre. Amikor Cesar-t lekellet cserélni és Casillas 17évesen állt be védeni és nem egy bravurt mutatott be és onnantol kezdő kapus volt.
Én igazánból Alonso-t ,vagy Sissoko-t tudnám elképzelni.Mindkettő megszerezhető.Pótolni tudnák Toure-t,utána pedig több taktikai lehetősége lenne az edzőnek(aki nem tudom ki lesz)Bányász írta:....