Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meglesz.gergo9 írta:Ha elkezdődik akkor légyszi adjatok már címszavakban tudósítást hogy mi történik mert sajna nem tudom nézni a tvben!!
Dettó, én is örülnék, ha mondanátok mi történik. Itt ülök infó órán.gergo9 írta:Ha elkezdődik akkor légyszi adjatok már címszavakban tudósítást hogy mi történik mert sajna nem tudom nézni a tvben!!
Minössze 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod, vagy megkérdezned a barátod(gugli).Dave87 írta:Urak, mikor sorsolnak a BL-ben?
Előre is kösz!
ok.majd hamarosan pü-formájában kérném a segítségedet ilyen tévés cuccokkal kapcsban
A kérdés szerintem csak az, hogy mi a jobb a Barcelonának, ha most kap egy erős ellenfelet és kiesik a negyeddöntőben, így még megszerezhetnék Murinhot mielőtt valaki más megszerzi, vagy megkapjuk a Fenert, vagy Schalkét, továbbjutunk, az idő megy, és csak az elődöntőben esünk ki, mert ott már nem fogjuk tudni elkerülni az izmos ellenfelet.............................ozsimiki írta:Szeretném a M.U.-t és a Chelsea-t (egyenlőre) elkerülni,többi jöhet.
Szerintem a Marseille nem egy nagy durranás, csodálom, hogy eddig eljutottak, másrészt a Zenit megnyerte az orosz bajnokságot, szal ott lesz a BL-ben jövőre, idegenben lőtt gól nélkül meg senki ne akarjon továbbjutni. Ráadásul Oroszországban egyik csapat sem mehet biztosra, a Marseille még így is "örülhetett" ennek a 2-0-nak...ozsimiki írta:(talán aki a Zenit-et kapja,hihetettlen,h a Marseille nem verte őket ki)
Hát igen, nem is tudom, volt-e már ilyen, hogy egymás után két büntetőpárbaj végén is örültem. Kis túlzással még életemben nem volt kettő... Általában az veszít, akinek szurkolok, ezért is volt ez nagy örömozsimiki írta:Na Ati, a végén csak összejött![]()
Grt! Fionak én is szurkoltam,viszont másik párharcban Spurs továbbjutást szerettem volna.
Ez engem is érdekelne...barca99 írta:Egyébként miért van kettő ebből a topicból?