Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Capon írta:Egy kérésem lehetne?
A mostani avámba jobb felső oldalra be kéne szúrni egy jó minőségű Barca címert mert az még hiányzik a képről. Kb. akkorára gondoltam mint a labda a csaj kezében. Ha valaki megcsinálná azt megköszönném.
Lesd meg a privátjaid, dobtam egyet. bocs a modiktól.csaNii' írta:@lui1698: ha máskor ilyen siget csinálasz akkor a rendert magad csináld, tudom, hogy aki csinált az megengedte mindenkinek hogy használja, de így te alig dolgoztál vele valamit..
Vihetem? Vagy esetleg csinálnám egyet nekem? Ilyen hasonló Xavisat..Messithebest írta:davidvilla77 írta:
Szerintetek milyen??
Újabb szép munka,már a sokadik
davidvilla77 írta:
Szerintetek milyen??
davidvilla77 írta:
Szerintetek milyen??
Nincs mit örülök ha tetszikRobcsyy írta:Fúúú CavenEzt be is nyeltem:D köszi
Fúúú CavenSoler írta:Csináltam pár avatart:
Gondolom nem sokan szeretik itt a kerékpársportot,de ha már megcsináltam belinkelem őket![]()
![]()
![]()
Lehet őket vinni..
Hatalmas lett ez is!Grat!lui1698 írta:
Pep sig
Húúú,neked mennyi munkád van..ronaldinho89 írta:Na elkészíttettem az első portfoliom. remélem tetszik.
http://shownd.com/Blas001/19099/Signatures
Köszi.L.Messi 10 írta:Attól még rohadt jó, nem sok szebb siget láttam eddig.
Attól még rohadt jólui1698 írta:Köszi, de azt hozzá kell tenni a teljesség kedvéért, hogy a renderhez annyi közöm van, hogy megtaláltam.L.Messi 10 írta:Ez ki..ot nagy lett ember! minden tiszteletem! Te atya isten!
Köszi, de azt hozzá kell tenni a teljesség kedvéért, hogy a renderhez annyi közöm van, hogy megtaláltam.L.Messi 10 írta:Ez ki..ot nagy lett ember! minden tiszteletem! Te atya isten!
Ez ki..ot nagy lett ember! minden tiszteletem! Te atya isten!lui1698 írta:Alapból van neki a képen egy kis szakmunkás bajusza, és az effekt felerősíti.El fanático írta:Az alapötlet nagyon jó és a kép sem lett rossz, de Messi arcáról inkább töröld valahogy azt a kínai kung-fu filmekból ismert bajúszkát, mert az nagyon nem stimmt.
Én nem is nagyon vettem észre, de most, hogy nézem tényleg elég érdekesen néz ki.
Pep sig
Alapból van neki a képen egy kis szakmunkás bajusza, és az effekt felerősíti.El fanático írta:Az alapötlet nagyon jó és a kép sem lett rossz, de Messi arcáról inkább töröld valahogy azt a kínai kung-fu filmekból ismert bajúszkát, mert az nagyon nem stimmt.
davidvilla77 írta:Unatkoztam : )
Szerintetek milyen lett?