Fecooo írta:
tudod, van egy olyan dolog, amiben a világon csak a Bilbao veheti fel a versenyt a Barca-val, ezek az ELVEK! és én jobban becsülöm az elveket valló embereket/klubokat, mintsem a mindig könnyebb utat választókat! ettől (is) több a Barca, mint egy klub!
Jah, csak kár,h a szurkolóik legyenek azok eme fórum userei,vagy bárhol a világon, "nem többek mint egy szurkoló", legalábbis a többségük,mivel az ELVEK miatt maradhatott még1 évet Frank pl,h bizonyítson,és nem rúgtuk csak ki 1 sikertelen év után,azt akinek sokat köszönhetünk (nagyon helyesen), ezek az elvek miatt maradhatott R10 is,ahogy más is, aztán amikor az ELVEK miatt nem jött 1-2 évig a várt játék,és eredmény (húde hosszú idő, DEHOGY) már repkedtek is az ívek mindenkire, a játékosokra,az edzőre,vezetőségre, úgy álleszcuzámen a "több mint egy klubra", nem kell félni, ősztől is ugyanez menne, SAJNOS. természetesen lesznek kivételek, szerencsére.
Én szeretném ha jönne Villa, Eto'oval kapcsolatban nem tudom elképzelni,h minden rendben legyen ha marad,és olyat nyújtson megint amit tud, ne legyen igazam. de ha az átigazolási időszak nem lesz sikeres ilyen szempontból nekünk,és megégünk vmiért a köv szezonban, akkor sem történik semmi, és akkor se fogom Ifával hordani a szemetet a stábra,meg bárkire. természetesen ez csak a legrosszabb eshetőség, mert véleményem szerint olyan mértékű színvonal csökkenés nem fog bekövetkezni,mint 2éve.
FORCA!