A Magyar Barca!

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gnorbert
Capitá del Barça

2005.12.12. 10:44:56

Hello HFCB!!

Íme a szerdai (reményeim szerint) győzedelmes Csapat!!!

Kapus:
1. Laca
Védők:
2. Deffent vagy Z. Iván
3. Marci
4. Bercy
Középpályások:
5. Melkor
6. Söri
7. Zoli
8. Mucs.Zoli
Támadók:
9. Silvanus
10. gnorbert

A változtatás jogát fenntartom!!

A meccs 17:50-kor kezdődik, ezért

:!: TALÁLKOZÓ: 17:30! :!:
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
mucs1
Jugador d'estrella

2005.12.12. 09:28:53

Most nem azért,de nem kur%/ mindegy??
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.12. 09:10:02

deffent írta:Hello!

Nekem volt igazam és csak 4-1-re kaptunk ki a szerdai meccsen. Megnéztem a bajnokság honlapján.

Azért nem mindegy, hogy 4 vagy 5 gól. :D

Barcafan milyen tudósítás az, ha egy gólt téved a tudósitó?????? :D
Ennyi erővel ők is tévedhetnek! :evil:
Vagy nem???
deffent
Jugador d'estrella

2005.12.12. 09:06:39

Hello!

Nekem volt igazam és csak 4-1-re kaptunk ki a szerdai meccsen. Megnéztem a bajnokság honlapján.

Azért nem mindegy, hogy 4 vagy 5 gól. :D

Barcafan milyen tudósítás az, ha egy gólt téved a tudósitó?????? :D
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.12. 08:50:27

Grat mindenkinek a hétvégi foci miatt!

Aki pedig nem volt az sajnálhatja és a következő szombaton pótolhatja! :wink:
Boogess
Jugador del Barça

2005.12.10. 16:07:46

1.
2. Jaxy
3. Marci
4. Boogess
5. Iván
6. Deffent
7. Gábor
8. Gábor no2
9. + 1 embert hozunk
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert
Bugeszfater 13 - HUNGARIAN F.C. BARCELONA
Gábor no.:2
Jugador del Barça

2005.12.10. 13:35:42

1.
2. Jaxy
3. Marci
4.
5. Iván
6. Deffent
7. Gábor
8. Gábor no2
9. + 1 embert hozunk
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.12.09. 19:50:47

Ahogy már mondtuk,ha lehet akkor 17:00 előtt érkezzen meg mindenki!!Megint nem leszünk sokan :roll:
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.09. 16:00:10

Z. Iván írta:
Bercy írta:És az első 20-ról is késni fogsz, ahogy szoktál :lol: :wink:
A Sztárok ezt megengedhetik maguknak :twisted: 8)
:wink:

:twisted: :lol: :twisted: :lol:
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.12.09. 15:57:13

Bercy írta:És az első 20-ról is késni fogsz, ahogy szoktál :lol: :wink:
A Sztárok ezt megengedhetik maguknak :twisted: 8)
:wink:
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.09. 15:44:31

És az első 20-ról is késni fogsz, ahogy szoktál :lol: :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2005.12.09. 15:33:32

Megyek, az utolsó 20 percről kell majd lelépnem.

Szombati játék:

1.
2. Jaxy
3. Marci
4.
5. Iván
6. Deffent
7. Gábor
8. Gábor no2
9.
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.09. 15:20:41

Én nem voltam ott, de lelki szemeim elött le tudtam játszani a meccset!!!

Ahogy olvasom a szokásos hibák jöttel elő, ami az őszi-tavaszinál is jelentkezett a csapatnál!
lacibanez
Barça B
Kapcsolat:

2005.12.09. 14:53:55

Kedves Csapat!

Még a szerdai meccshez leírnék egy két gondolatot.
Elször is köszi a véleményeket, jól esik, bár sajnos a második gól tényleg az enyém volt, elég rossz ütemben létpem ki.
Támadásban valóban kicsit kevés volt a mozgás, és kevés lövés talált kaput, de azért alapvetően szerintem nem rossz az előrefele játék, és lesz még jobb is.
A labdakihozatalnál találjuk ki hogy mit szeretnénk játszani, alapvetően két lehetőséget látok:
1. hátul kigurítva passzokkal felvinni
2. vagy esetleg feljebb helyezkedni, és feldobni középpályáig, pl Söri fejére lehetne alapozni
Védekezésben sajnos rengetget hibáztunk, nem is elsősorban egyénileg, hanem csapatként/taktikailag.
Nem igazán működött a támadásból védekezébe való átváltás, ha elöl elveszett a labda, akkor többnyire 3 a 2-ben hozták ránk, sajnos még 1-0-s vezetésnél is, pedig akkor már nem kellett mindenáron előre mennünk. Amikor az ellenfél hátulról vagy kapuból indította a támadásait, rendszerint nagyon elöl helyezkedtünk, ami miatt sok terület volt a védelem mögött, az ellenfél kevésbé pontos passzokkal is sok támadást tudott vezetni. (Pedig nem volt ez egy labdazsonglőr csapat.) Másrészt ilyenkor egy jól sikerült csel után rendre létszámfölényt tudtak kialakítani. Harmadrészt pedig hiába szereztünk jónéhányszor labdát elöl, illetve középpályán, ilyenkor nekünk rendre nem volt területünk, mivel az ellenfél gyakorlatilag minden játékosa még a saját térfelén volt. Persze lehet egészpályás letámadást játszani, de akkor azt sokkal fegyelmezettebben kell csinálni.
Sokszor a védőnk az ellenfél elé helyezkedett, így később esélye sem volt utolérni, ez elsőrosban odafigyelésen múlik. A rögíztett szituációknál (szögelt, bedobás) nagyjából rendben voltak a dolgok, esetleg meccsek előtt érdemes lenne leosztani, hogy kinek mi a dolga ilyenkor.
Még egy dolog jut eszembe, néha szereléseknél megszerzni próbáltuk a labdát, amikor inkább eltakarítani lett volna biztonságos, erre főleg az utolsó emberek figyeljenek.

Na elsőre így ennyi, remélem elfogadjátok tőlem...

UI: szombaton sajna nem tudok menni...
LACA 1 - Hungarian F.C. Barcelona
barca52
Jugador d'estrella

2005.12.09. 14:32:23

Hello!
Valószínűleg megyek én is focizni szmbaton, ha nem, akkor délelőtt szólok.
deffent
Jugador d'estrella

2005.12.09. 09:48:23

Úgy néz ki mégis tudok menni szombaton, de utána egy jó ideig nem, a vizsgák miatt.

Szombati játék:

1.
2.
3. Marci
4.
5. Jaxy
6. Deffent
7. Gábor
8. Gábor no2
9.
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert
Melkor
Entrenador del Barça

2005.12.09. 08:39:31

Szombati játék:

1.
2.
3. Marci
4.
5.
6. Jaxy
7. Gábor
8. Gábor no2
9.
10. Zsolti
11. Bercy
12. gnorbert

Én sajnos nagy valószínűség szerint kihagyom a most szombatot :(
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.08. 16:18:00

Sajnos szűkül miattam a szombati edző keret, mert egy családi program miatt mégsem tudok menni, bocsi. Sajnálom, de időben szóltam, legyetek szívesek intézni vendégmunkásokat, mert így is kevesen lesztek... :roll:
"Més Cuen un Club"
Bercy
Entrenador del Barça

2005.12.08. 14:59:56

barcafan írta: a cseréknél pedig ha jol emléxem akkor Iván helyére beállt Silva majd Iván visszament vki helyet és akkor cseréltetek Ti. a végére teljesen belegabalyodtam a jegyzeteimbe, mert minden cserét felirtam :D
Anyám mi lehet ott.
Támadó a védő helyett???
Ekkora fejetlenség volt???
Silvanus
Director del Fútbol

2005.12.08. 13:45:56

Marci - igazad van, nekem a Zolit kellett volna váltanom, de nem én akartam, hogy másképp legyen!!! Erről ennyit... Legközelebb erre oda kell figyelni!!!

Egyébként abban is igazad lehet, hogy a Zoli játéka középen hasznosabb lenne, mert labdákat szerez, és gyors, ergo ha labdával megindul pillanatok alatt a kapu előtt van, nem kell neki elöl állnia, és jól is tud osztogatni, szűrésben pedig nagy segítség lehet!

Én lassú vagyok, ezért nekem jobban menne az elöl ácsorgás... :D
"Més Cuen un Club"
gnorbert
Capitá del Barça

2005.12.08. 13:31:26

Hello HFCB!

Nincs ehhez mit hozzáfűzni, alapvető igazságok...

Most pedig - kedves Csapat - egy kis humor (hogy jobb legyen a kedvünk):

A LABDARÚGÓK MONDTÁK>

> "Szeretnék egy patinás olasz klubban futballozni, például a Barcelonában." (Mark Draper)

> "Valóban beadtam a klubomnak a kérésemet, hogy tegyenek az átigazolási listára, de nem arról van szó, hogy máshova szeretnék igazolni." (David Eyres)

> "Öt gólra vagyok az Arsenal mindenkori házi góllövő listájának első helyétől. Na, nem mintha számolnám." (Ian Wright)

> "Tizennégy sárga lapot kaptam ebben az évben. Ebből nyolc alkalommal én is jogosnak éreztem a büntetést, a másik hetet azonban vitathatónak tartom." (Paul Gascoigne)

> "Lehet, hogy a hibáim csak azért tünnek nagyobbaknak, mert gólt kaptam belőlük." (Ian Walker)

> "Alex Ferguson a legjobb menedzser ezen a szinten, akivel együtt dolgoztam, annak ellenére, hogy más menedzserrel még nem dolgoztam ezen a szinten." (David Beckham)

> "Az egyetlen dolog, amit nem vághatnak a fejemhez, az az, hogy mindig a maximumot adtam." (Alan Shearer)

A MESTEREK MONDTÁK

> "Vak lennék, ha nem hallanám azt, amit pletykálnak." (Alex Ferguson)

> "A góljaikat leszámítva a norvégok képtelenek voltak a kapuba találni." (Terry Venables)

> "David Beckhamnek van két lába, amit manapság kevés futballista mondhat el magáról." (Jackie Charlton)

> "Dennis Bergkamp az egész mérkőzés alatt a felezővonalnál ácsorgott csipőre tett kézzel, miközben veszekedett, és két kézzel gesztikulált." (Peter Osgood)

> "Öttagú védőnégyes szerepeltetését tervezem." (Trevor Francis)

> "Ha minden mérkőzésen úgy futballoznánk, mint ma, sokkal egyenletesebb lenne a teljesítményünk." (Alex Ferguson)

A SPORTRIPORTEREK MONDTÁK>

> "Ha bemegy, gól." (Barry Davies)

> "A holland szurkolótábor úgy néz ki, mint egy bazi nagy üveg baracklekvár." (Barry Davies)

> "A beívelt labdát John Clark a fejét használva fejelte el." (Derek Rae)

> "A Tottenham azért harcol ma este, hogy a londoni csapatok közül elsőként hódítsa el a kupát. Legutóbb ez, 1973-ban, éppen a Spursnak sikerült." (Mike Ingham)

> "Wise lövése hihetetlenül pontos és precíz volt, csak éppen mellé ment." (Alan Perry)

> "Érdekes, hogy a lassított visszajátszást nézve, mintha sokkal tovább úszott volna a levegőben a labda." (David Acfield)

> "Mióta a Leedsnel van a labda, sokkal többet birtokolják a labdát a Leedsiek." (Simon Brotherton)

> "Érdekesség, hogy az Aston Villa mindkét csatára Liverpoolban született, mint ahogy a Villa trénere is, aki Birkenheadben látta meg a napvilágot." (David Coleman)

> "Paneiranál van a labda. Eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Várjunk csak! Ez nem is Paneira." (Gary Bloom)

> "Ha valaki ebben a pillanatban csöppenne be a közvetítésbe, és nem tudná, hogy melyik csapat melyik, az is tudná első ránézésre, hogy a Newcastle fogja a gólokat rúgni." (Terry Paine)

BÓNUSZ: Magyar sportriporterek best of

> "Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt." (Knézy)

> "Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba." (Knézy)

> "Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek." (Hajdú B.)

> "Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök." (Hajdú B.)

> "Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd." (Hajdú B.)

> "A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér." (Hajdú B. )

> "Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg." (Faragó)

> "Mint egy romboló, odakúszik." (Knézy)

> "A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla." (Vitray)

> "A pálya nem esik messze a stadiontól." (Szonyi)

> "Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe." (Vass István Z.)

> "Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére." (Hajdú B.)

> "Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül." (Vitár)

> "Hrutka, jó lövés, bedobás." (Knézy)

> "Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak." (Faragó)

> "És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos." (Vitár)

> "De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát Ő nem is Béla, hanem Sándor." (Siklós Erik)

> "Dzurják a felső sarokba gurított." (Gulyás)

> "Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az elózó akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt." (Vitár)

> Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva.
> (Vitár)

> Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban.
> (Knézy a meccs végén)

> És most következzék a meccs! A riporter Fara..., de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti.
> (Faragó)

> És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy.
> (Gundel Takács)

> Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van.
> (Knézy)

> Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást?
> (Knézy)

> Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot.
> (Gundel egy öngólról)

> Taffarel nem volt lesen.
> (Gundel a brazil kapusról)

> A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezet? Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.)

> És góóóól, nem oldalháló, góóóól, oldalháló.
> (Gundel)

> Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott.
> (Vass István Z.)

> A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér.
> (Rokob P.)

> Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó.
> (Gundel)

> Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane
> (Knézy)

> És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián)

> Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.)

> Hogy tud egy nő ilyen okosan futni!
> (Gyulai)

> Kobaljov megvárja, míg ki áll a pattogás a labdából.
> (Gulyás)

> Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz.
> (Fülöp)

> 11:11 a Fotex javára.
> (Gulyás)

> Hátulról, ahogy a férje szokta.
> (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)

> A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy boxtűzről)

> És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)

> Az embernek tátva marad a szeme
> (Gulyás)

üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Marci
Capitá del Barça

2005.12.08. 12:50:47

Az utolsó gólnál azért maradt üresen az ember középen, mert kénytelen voltam kiváltani a labdásra, miután 2 ember között simán elment. Sajnos már nem volt időm kiszorítani, és bepasszolta mellettem. Kielemezhetnénk a többi gólt is, de nincs értelme.
Nem voltak olyan nagy labdazsonglőrök ezek, nem cseleztek le minket túl sokszor, és a távoli lövéseik is veszélytelenek voltak. Egyébként annyira nem voltak rosszak, de inkább a saját hibánk, hogy nem tudjuk úgy felvinni a labdát, mint a teremben szoktuk. Lehet ezért okolni a pályát, vagy a labdát, de szerintem ezek nem számítanak annyit. Össze kéne kapnunk magunkat egyénileg, mert sokszor semmit sem nyújtunk ahhoz képest, amit a teremben szoktunk! Tudatosabban, gyorsabban, pontosabban.
Általánosan is túlságosan sokszor mennek el mellettünk. Egy lövőcsel elöl, vagy a középpályán, és kész, onnantól felborul sokszor az egész. Nem tudom hogy mit lehet ezzel csinálni. talán gyakorolni bizonyos dolgokat, de nem tudom miket.
Nem értem miért nincs rendes összjátékunk, ha már olyan régóta együtt játszunk. Így is Zoli adta elöl a legtöbb jó passzt, akit elvileg annyira nem ismerünk. Silva egyébként neked őt kellett volna inkább cserélned, mert te csatár vagy. Esetleg azt is kipróbálhatjuk, hogy Silva és Norbi csatár, és Zoli középpályás. Lehet, hogy Norbinak fekszik az, hogy lendületből viszi fel, de talán inkább csatár. Valamint Melkor védőmunkáját a ti támadóbb felfogásotokkal nem tudjátok pótolni a középpályán. Erre nagyon figyeljünk a cseréknél.
Na most így ennyi.
Lezárt