2005.12.08. 13:31:26
Hello HFCB!
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, alapvető igazságok...
Most pedig - kedves Csapat - egy kis humor (hogy jobb legyen a kedvünk):
A LABDARÚGÓK MONDTÁK>
> "Szeretnék egy patinás olasz klubban futballozni, például a Barcelonában." (Mark Draper)
> "Valóban beadtam a klubomnak a kérésemet, hogy tegyenek az átigazolási listára, de nem arról van szó, hogy máshova szeretnék igazolni." (David Eyres)
> "Öt gólra vagyok az Arsenal mindenkori házi góllövő listájának első helyétől. Na, nem mintha számolnám." (Ian Wright)
> "Tizennégy sárga lapot kaptam ebben az évben. Ebből nyolc alkalommal én is jogosnak éreztem a büntetést, a másik hetet azonban vitathatónak tartom." (Paul Gascoigne)
> "Lehet, hogy a hibáim csak azért tünnek nagyobbaknak, mert gólt kaptam belőlük." (Ian Walker)
> "Alex Ferguson a legjobb menedzser ezen a szinten, akivel együtt dolgoztam, annak ellenére, hogy más menedzserrel még nem dolgoztam ezen a szinten." (David Beckham)
> "Az egyetlen dolog, amit nem vághatnak a fejemhez, az az, hogy mindig a maximumot adtam." (Alan Shearer)
A MESTEREK MONDTÁK
> "Vak lennék, ha nem hallanám azt, amit pletykálnak." (Alex Ferguson)
> "A góljaikat leszámítva a norvégok képtelenek voltak a kapuba találni." (Terry Venables)
> "David Beckhamnek van két lába, amit manapság kevés futballista mondhat el magáról." (Jackie Charlton)
> "Dennis Bergkamp az egész mérkőzés alatt a felezővonalnál ácsorgott csipőre tett kézzel, miközben veszekedett, és két kézzel gesztikulált." (Peter Osgood)
> "Öttagú védőnégyes szerepeltetését tervezem." (Trevor Francis)
> "Ha minden mérkőzésen úgy futballoznánk, mint ma, sokkal egyenletesebb lenne a teljesítményünk." (Alex Ferguson)
A SPORTRIPORTEREK MONDTÁK>
> "Ha bemegy, gól." (Barry Davies)
> "A holland szurkolótábor úgy néz ki, mint egy bazi nagy üveg baracklekvár." (Barry Davies)
> "A beívelt labdát John Clark a fejét használva fejelte el." (Derek Rae)
> "A Tottenham azért harcol ma este, hogy a londoni csapatok közül elsőként hódítsa el a kupát. Legutóbb ez, 1973-ban, éppen a Spursnak sikerült." (Mike Ingham)
> "Wise lövése hihetetlenül pontos és precíz volt, csak éppen mellé ment." (Alan Perry)
> "Érdekes, hogy a lassított visszajátszást nézve, mintha sokkal tovább úszott volna a levegőben a labda." (David Acfield)
> "Mióta a Leedsnel van a labda, sokkal többet birtokolják a labdát a Leedsiek." (Simon Brotherton)
> "Érdekesség, hogy az Aston Villa mindkét csatára Liverpoolban született, mint ahogy a Villa trénere is, aki Birkenheadben látta meg a napvilágot." (David Coleman)
> "Paneiranál van a labda. Eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Várjunk csak! Ez nem is Paneira." (Gary Bloom)
> "Ha valaki ebben a pillanatban csöppenne be a közvetítésbe, és nem tudná, hogy melyik csapat melyik, az is tudná első ránézésre, hogy a Newcastle fogja a gólokat rúgni." (Terry Paine)
BÓNUSZ: Magyar sportriporterek best of
> "Hatalmasak ezek a belga játékosok, betöltik az egész képernyőt." (Knézy)
> "Elszállt Andersson lába, most hozzák vissza a stadionba." (Knézy)
> "Az angolok szokás szerint meglepően agresszívan kezdtek." (Hajdú B.)
> "Azt kell mondanom, amit már Dobó István is mondott 1566-ban az egri vár védése közben: feljöttek a törökök." (Hajdú B.)
> "Tipikus svéd kapus: beállt a kapuba, s véd." (Hajdú B.)
> "A kapusnak komolyan kell összpontosítania, hogy ne dőljön el addig, amíg a labda odaér." (Hajdú B. )
> "Abdullah próbálta meghúzni, ehelyett őt húzták meg." (Faragó)
> "Mint egy romboló, odakúszik." (Knézy)
> "A gól nélküli döntetlen végeredménye nulla-nulla." (Vitray)
> "A pálya nem esik messze a stadiontól." (Szonyi)
> "Mező rúgja ki a labdát a róla elnevezett mezőnybe." (Vass István Z.)
> "Most pontot tehetett volna a továbbjutás kérdőjelére." (Hajdú B.)
> "Az ellenfél egyszerűen nem tud eljutni a Porto kapujáig. Pontosabban el tud, csak labda nélkül." (Vitár)
> "Hrutka, jó lövés, bedobás." (Knézy)
> "Elnézést, csak leesett a mikrofonom és felnyomtam magamnak." (Faragó)
> "És most 22-es számmal beáll a 22-es játékos." (Vitár)
> "De nagy gólt lőttél Preisinger! Mondhatnám, hogy ez a Bélák napja, de hát Ő nem is Béla, hanem Sándor." (Siklós Erik)
> "Dzurják a felső sarokba gurított." (Gulyás)
> "Tizenegyes, érdekes döntés. De lássuk csak, az argentinok újabb támadást vezetnek, szinte lekopírozzák az elózó akciót és tizenegyes újra. Azaz bocsánat, az előző ismétlése volt." (Vitár)
> Nem mondom a játékos nevét, mert nem látom mi van a hátára írva.
> (Vitár)
> Most látom, nem is Daszajev állt a kapuban.
> (Knézy a meccs végén)
> És most következzék a meccs! A riporter Fara..., de hisz az én vagyok. A mérkőzést Hajdú B. közvetíti.
> (Faragó)
> És szenzációs gól!..Lett volna, ha kapura megy.
> (Gundel Takács)
> Most nem akarok beleszólni, mert gyásszünet van.
> (Knézy)
> Lássuk, Somogyi vajon el tudja-e végezni a bedobást?
> (Knézy)
> Szegény Koszta, biztos elátkoszta ezt a pillanatot.
> (Gundel egy öngólról)
> Taffarel nem volt lesen.
> (Gundel a brazil kapusról)
> A Vasas kapusa, Kakas dobja ki a labdát, amely Farkashoz kerül, aki jól passzol Nyúlhoz. Ha hozzáteszem, hogy a játékvezet? Maczkó, akkor itt az egész állatkert. (Vass István Z.)
> És góóóól, nem oldalháló, góóóól, oldalháló.
> (Gundel)
> Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze uram, alig futott.
> (Vass István Z.)
> A kapuban Király, Sebők, Mátyus, Fehér.
> (Rokob P.)
> Zamorano kicsit későn tette be és nem is volt jó.
> (Gundel)
> Zidane eltéveszthetetlen stílusban kezeli a labdát. Hoppá, most látom ez nem is Zidane
> (Knézy)
> És igen, itt jön a magyar zászló! A felső szín piros, a középső fehér, az alsót nem látom. (Knézy az olimpián)
> Belemártja a vízbe, mint német turista a virslit a Balatonon. (Hajdú B.)
> Hogy tud egy nő ilyen okosan futni!
> (Gyulai)
> Kobaljov megvárja, míg ki áll a pattogás a labdából.
> (Gulyás)
> Négyes pályán a jónevű görög: Szteliosz Bizbasz.
> (Fülöp)
> 11:11 a Fotex javára.
> (Gulyás)
> Hátulról, ahogy a férje szokta.
> (Vitár a Bjelova-Bjelov röplabdaházaspár nőtagjáról)
> A pilóta kiszalad. Az autó elég. A szerelők szomorúak. (Palik egy boxtűzről)
> És most kiállították az egész csapatot!... Ja nem, sorcsere. (Vitár egy hokimeccsen)
> Az embernek tátva marad a szeme
> (Gulyás)
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!