LG írta:Rivaldo11 írta:Ez simán piros, matuidinak nem lenne helye már a pályán.
Így van. Most már nagyon szurkolok, hogy kiessenek a csigazabálók.
Egyébként sokan mondták, hogy mennyivel jobb a francia válogatott Ribery nélkül. A csoportmeccseken ez talán így is volt, de az egyenes kieséses szakaszban azért nagyon hiányzik egy klasszis a csapatból, aki ilyen meccseket el tudna dönteni, mint a hollandoknál Robben.
Ezt próbáltam én is megfogalmazni múltkor, hogy Ribery azért kéne, de így is jók a franciák.
Eddig nem volt meglepetés, pedig többen is közel jártak hozzá, mára már remélem jön valami tippmix gyilkos eredmény (mondjuk Argentína kiesését nagyon nem bánnám). Usa-ban érzem az erőt, de az is hosszabbítás szagú meccsnek ígérkezik.
Olvasgattam, hogy sokan nem szeretik a hollandokat, én most pont azt érzem, hogy olyan időszakuk van, hogy nyernek és a végére is odaérhetnek. Megannyi holland csapat volt, amelyik szépen halt meg, most viszont ezen a VB-n sokszor álltak fel a padlóról is így vagy úgy behúzták. Egységesnek érzem őket és tipikus ha kell bepattan csapat most. Én alapból nagyon szeretem a holland futball kultúrát, nagyon remélem most kijön a lépés, de az se baj ha a másik kedvencem a gall csapat ér oda a végére.
Du/Este hajrá Svájc meg Usa.