Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 11:56:38

Enrique írta:Rakom is, nagyon jó lett ismételten. 8)
THX! :D

Délután még lehet írok egyet...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 11:48:06

Rakom is, nagyon jó lett ismételten. 8)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 11:36:43

Giovani napokon belül spanyol lehet

Jó úton halad Ronaldinho ügye is

Napok kérdése csupán, és spanyol állampolgárnak vallhatja magát a brazil származású mexikói tehetség, Giovani Dos Santos. A hírek szerint ugyanis a közép-amerikai ország üdvöskéjének sikerült minden okmányt beszereznie a procedúra lefolytatásához, csupán az eskütétel választja el az európai útlevéltől...

Touré Yaya leigazolásával és Giovani első csapathoz rendelésével négyre nőtt - a "régi motorosok" közül ugyanis Samuel Eto'ó és Ronaldinho is "futballkülföldinek" minősül - a Európai Únión kívüliek száma a Barcelona keretében, amely egy hellyel meghaladja a megengedett hármat. Pontosabban csak meghaladta, ugyanis a katalán sajtó információi szerint napokon belül pont kerülhet a történet végére, és a La Masia növendéke megkaphatja spanyol útlevelét, miután a külügyminisztérium munkatársai is áldásukat adták a honosításra. A néhány hete még a Kanadában megrendezésre került 20 éven aluliak világbajnokságán a torna harmadik legjobbjának megválasztott játékosnak néhány napon belül meg kell jelennie a Polgármesteri Hivatalban, ahol a benyújtott iratok kiértékelését követően leteszi majd az állampolgári esküt.

Gio amúgy is a hetedik mennyországban érezheti magát, miután véglegessé vált, a következő idényt a felnőtt kerettel tölti, ráadásul az eddigi példaképei mellé egy újabb sztár is érkezett. Le se törölhetné arcáról a mosolyt, amiért nemrégiben betöltötte 18-ik életévét, és amiért többek között Ronaldinhótól lesheti el a futball csínját-bínját...

Apropó Ronaldinho, nem kell sokat várni a brazil támadó útlevelére sem, a hírek szerint szeptemberre az ő honosítási folyamata is lezárulhat, felszabadítva egy helyet a katalán gárdánál, hogy a közeljövőben európai közösségen kívüli labdarúgóval is erősödhessen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.07.26. 11:55:50-kor.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.26. 11:34:09

Vagyok, ne félj! :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 11:23:59

Ákos ne menj el, mindjárt kész vagyok egy cikkel... :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.26. 09:50:53

Majd válaszolni fogok, de most el kell rohannom, nem leszek ma már, csak este. Majd akkor válaszolok a kérdésekre, de Áki is megteheti ha akar :)

Ja és nézzétek át lécci az előzetesemet, mert rohantam vele nagyon. Köszi
Üdv
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 09:39:16

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.26. 09:12:51

Z. Iván írta:Na eddig nem tettem meg, most megteszem, hogy gratuláljak Neked, Grecki.
Nagyon jól írsz, alig-alig van hiba, ez igen nagy könnyebbség nekünk, s előnyös az olvasóknak természetesen. Úgyhogy remélem van/lesz kedved hosszú távon is az íráshoz, részemről szabad kezet kapsz, akár saját, véleményes írást is örömmel látnék tőled. Attól függetlenül, hogy egyet értek-e a tartalmával :D
Szal a lényeg, hogy ahogy mi Ákival, te is bátran írj úgy és azt amit akarsz. :) És köszönet a segítségért, amit eddig is tettél :)

A Drenthést én nemrég olvastam el, kivettem belőle egy ismételt szót és egy oda nem illő is-t. Amúgy mást nem láttam így egy olvasás után.
A Ronaldinhóst reggel fölteszem.
Örülök (tényleg), ha tetszik, amit csinálok. Szívesen folytatom a továbbiakban is, de ahogyan már korábban leírtam, rendszeres (minden nap, esetleg minden nap több) "munkát" valószínű nem fogok tudni végezni.

Viszont lenne egy kérdésem is. Vagy kettő...
Szóval, szándékosan rakjátok fel kisebb-nagyobb késéssel a híreket vagy csak így alakulnak? Mert azt megfigyeltem fórumozóként is, hogy mire felkerül egy cikk, addigra már jó részben kitárgyalják delikvensek a megfelelő topicokban...
A másik, hogy nem tudnák-e a cikkírók maguk felrakni az oldalra az irományukat, hogy egyből olvasni lehessen?

Ui: Azt hiszem, mivel a fórumon még nem tettem meg, itt azért "megköveteli a haza", hogy bemutatkozzam. Scheidler Marcinak hívnak, úgyhogy, ha az kényelmesebb, akkor nyugodtan használjátok a keresztnevemet... :wink:
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.26. 09:02:57

Na azért tudok írni apró tanácsokat, de tényleg nem vészes hibák. :) Arra figyelj, hogy az alanyt ne hagyd ki a mondatok jelentős részéből. Nem kell mindig ott legyen, de különösen a szöveg eleje felé még fontos, még akkor is, ha lehet tudni, kiről van szó.

Meg egy értelmezési kérdés. Az ilyenfajta nyilatkozatokat nem tenném be az interjú műfaj alá. Az interjú az, amit Csiki adott pl, ez hagyományos sajtónyilatkozat. No de tényleg más nincs, nem nagyon kell javítsunk semmit sem a cikkeidben :)
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.26. 00:27:36

Na eddig nem tettem meg, most megteszem, hogy gratuláljak Neked, Grecki.
Nagyon jól írsz, alig-alig van hiba, ez igen nagy könnyebbség nekünk, s előnyös az olvasóknak természetesen. Úgyhogy remélem van/lesz kedved hosszú távon is az íráshoz, részemről szabad kezet kapsz, akár saját, véleményes írást is örömmel látnék tőled. Attól függetlenül, hogy egyet értek-e a tartalmával :D
Szal a lényeg, hogy ahogy mi Ákival, te is bátran írj úgy és azt amit akarsz. :) És köszönet a segítségért, amit eddig is tettél :)

A Drenthést én nemrég olvastam el, kivettem belőle egy ismételt szót és egy oda nem illő is-t. Amúgy mást nem láttam így egy olvasás után.
A Ronaldinhóst reggel fölteszem.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.25. 21:54:32

Enrique, most vettem észre, hogy már délután feltetted a Drenthés hírt, azóta változtattam kicsit rajta. Ha lesz rá időd, akkor kicserélnéd? Van benne egy helyesírási hiba is, a végét pedig kicsit átalakítottam. Köszi.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.25. 21:13:43

Ronaldinho: "Elfogadnám a kispadot is!"

Interjú a brazil zsenivel

A nyári vakációját követően először kapták mikrofonvég elé Ronaldinho Gauchót. Mint tudjuk, a brazil támadó kihagyta az idei dél-amerikai kontinensviadalt, hogy kipihenhesse az elmúlt évek fáradalmait. Úgy tűnik, mindez sikerült is neki, mert életvidáman válaszolt a tollforgatók kérdéseire.

Dícsérő szavakkal illette Txiki Beguiristain munkáját, amiért sikerült Barcelonába csábítania Thierry Henry-t , "az ő jelenléte plusz motivációt jelent a számunkra, és örömmel tölt el bennünket, mert a világ egyik legjobb játékosa. Közvetlen ember, aki könnyedén alkalmazkodik bárhol és bárkihez. Azért jött, hogy segítsen elérni a céljainkat, hogy minél több címet hódítsunk el." Az Arsenal egykori ikonjának érkezésével immáron senkinek sincs biztos helye a csapatban, így azt is elismerte, hogy ő sem kirobbanthatatlan a kezdőtizenegyből, "elfogadnám a kispadot is, mert ez teljesen szokványos a futball világában", ugyanakkor azt is hozzátette, hogy úgyis a "Mister feladata a csapat összeállítása" - vélekedett Ronaldinho.

Sokadszorra (talán véglegesen) hesegette el a távozása körüli pletykákat, és kijelentette, "mindig hízelgő, ha más nagycsapatoknak tetszik a játékom, ha érdeklődnek irántam, de semmi mással nem szeretnék foglalkozni, mint a Barcával. Csakis a Barcelona sorsa érdekel, csak itt tudom elképzelni a jövőmet." - nyugtatta meg a katalán szimpatizánsokat "Ronnie".

Végezetül a csapat előidényével kapcsolatos kérdésekre reagált, ugyanis hosszú idő után először részt vehet az első naptól kezdve a gárda alapozásán, "Rendkívül motiváltnak érzem magam. Sikerült pihennem, feltöltődnöm a vakáció alatt, és remélem, hogy jól sikerül majd a felkészülés, és úgy játszok majd, mind mindig."
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.25. 17:37:41

Enrique írta:Grecki, a cikkeknek légyszi úgy adj címet, hogy

CÍM

ALCÍM

aztán jöhet a többi - bevezető, szöveg, de azok jók. :wink:

Kösziii
Oks! :wink:
Remélem így jó lesz...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.25. 12:22:30

Grecki, a cikkeknek légyszi úgy adj címet, hogy

CÍM

ALCÍM

aztán jöhet a többi - bevezető, szöveg, de azok jók. :wink:

Kösziii
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.25. 10:26:21

Két szék közül?

Továbbra sem tett le Barcelonába szerződéséről Royston Drenthe

Kategórikusan visszautasította a Chelsea és a Real Madrid ajánlatát Royston Drenthe, a németalföldi u21-es válogatott ígérete, mert csakis a katalán fővárosban szeretné folytatni pályafutását. A játékos ügynöke, André Weisman szerint személyesen Frank Rijkaard kérte meg a futballistát, hogy legyen nagyobb türelemmel.

Nagyot fordult a világ Royston Drenthe körül. Nem minden nap állnak ugyanis sorba egy húsz éves fiatal tehetségért a világ legnagyobb klubjai. Pedig ez történt a 21 éven aluliaknak megrendezett kontinensbajnokságon tündöklő holland balhátvéddel, hiszen a Real Madrid és a Chelsea is nagy erőket mozgosít a leigazolásáért. A rotterdami alakulat üdvöskéje azonban kerek-perec kijelentette: csakis a Barcelonába hajlandó szerződni. A labdarúgó ügynöke, André Weisman a holland De Telegraaf című lapnak nyilatkozva elmondta, Drenthe "egy csapatban szeretne játszani Ronaldinhóval, Eto'óval és Messivel." Ugyancsak a gránátvörös-kék gárda iránti elkötelezettségét támasztja alá jelenlegi egyesületének hivatalos oldalán tett nyilatkozata, hogy a jelenlegi játékosállományától függetlenül már régóta a Barcelona a kedvenc csapata.

Pedig Frank Arnesen a londoni Kékek sportigazgatója és Predrag Mijatovics, a Real szakmai szakmai igazgatója is előszeretettel pózolt volna a játékossal a sajtó képviselői és a szurkolók előtt. "Arnesen is érdeklődést mutatott és szeretett volna mielőbb pontot tenni az átigazolás végére. A Real Madrid szintén kinézte magának a bal oldali játékost, de Drenthe hallani sem akar róluk" - terítette ki a kártyáit Weisman. Olybá tűnik, hogy mindent egy lapra feltéve kísérli meg nyélbe ütni "védence" Katalóniába költözését...

Weisman elmondása szerint már maga Rijkaard is türelemre intette a heves vérmérsékletű Drenthét, arra kérte, hogy várja meg azoknak a játékosoknak a következő napokban-hetekben esedékes eladását, akikkel a továbbiakban nem kíván számolni. Kérdés, mennyi igaz mindebből, és vajon mennyi lehetőséget is kaphatna a katalán fővárosban. Korábban ugyan arról szólt a fáma, hogy a transzfer létrejöttét követően még egy évet kölcsönben nevelőegyesületében töltene, majd a 2008/09-es idényt kezdené meg a katalán csapatnál, de az is előfordulhat, hogy Sylvinho helyére kerülne és Eric Abidallal harcolna meg a kezdő balhátvéd pozíciójáért. Mindenesetre koránt sem biztos, hogy Katalóniában is tárt karokkal várnák, csak nehogy a két szék közül a pad alá essen...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2007.07.25. 19:38:39-kor.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.07.24. 18:34:01

Fenn van, hiba nélküli, grat és köszi. :D
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 14:33:48

Súlyos terhek, nagy kihívások...

...várnak a Barcelonára a 2007/08-as idényben. A csapat korábbi sikerszériája miatti szurkolói elvárások, illetve minden idők egyik legerősebbnek tűnő támadó kvartettjének csapatba építése már jóval a kezdő sípszót megelőzően hatalmas súllyal nehezedik mind az edzők, mind pedig a játékostársak vállára. Nemes feladat, rengeteg buktatóval, de annál édesebb lehet a végén a siker, hasonlóan vélekedik erről Andrés Iniesta is...

Az utolsó pillanatig kiélezett küzdelemben elveszített bajnoki cím újabb reformokra sarkallta a technikai vezetést (bár Txiki Beguiristain elmondása szerint a triplázás esetén is hasonlóan cselekedett volna az elnökség), így közel hetven millió euróért megerősítette a játékoskeretet. A hiányposztok betöltésén kívül Thierry Henry személyében egy igazi szupersztár is Barcelonába költözött. Az igazolások ugyan bizakodásra adhatnak okot, megnövelik a variációs lehetőségek számát, integrálásuk ugyanakkor komoly terhet is jelenthet, és nem ez az egyetlen, amelyet ki kell állniuk a játékosoknak. "Mindig nagyobb nyomás lesz úrrá egy csapaton, ha az előző idényben nem sikerül egyetlen címet sem elhódítania." – figyelmeztetett Iniesta.

"Egy ekkora klubnak, mint a Barcelona mindig kötelessége tudása legjavát nyújtani és címeket bezsebelni, de az érkezőknek köszönhetően az esélyünk egyre csak nő." A Skóciában edzőtáborozó középpályás Xavihoz hasonlóan a tavalyi célokat tűzte ki maga elé, "harcolnunk kell minden trófeáért". Az újságírókkal és a szurkolókkal ellentétben az albacetei futballistát nem foglalkoztatják a gárda (főleg a négy klasszis támadó) jövői évi taktikai hadrendjével kapcsolatos találgatások, "mindez az edző feladata, az ő felelőssége, számomra sokkal fontosabb, hogy ezek a nagyszerű labdarúgók a csapattársaim, így kiszámíthatatlanabbak lehetünk". Annak ellenére, hogy a Barcának nem sikerült a címvédés és a Király Kupa fináléba jutás, Iniesta elismerte, „életem legjobb egyéni produkcióját nyújtottam”, és bizakodik a továbbiakban is a „töretlen fejlődésben”.

Teljesítményével, szorgalmával és mentalitásával nemcsak a spanyol válogatottba kapott meghívót, de felkeltette több európai élcsapat, többek között a Real Madrid érdeklődését is. A mindig szerény középpályás azonban már többször hangsúlyozta, hogy „nem áll szándékomban elhagyni a Barcelonát, még sokáig szeretnék itt szerepelni. Nem foglalkozom azzal, hogy mit beszélnek a kívülállók. Csak az a fontos, hogy itt akarom folytatni a pályafutásomat.” Ezek a más szájából üres frázisoknak ható mondatok Andrés Iniesta esetében igencsak hihetőnek tűnnek, hiszen a pályán és azon kívül is rendkívül alázatos labdarúgó nemcsak a Barcelona saját nevelése, de példaképei is a katalán fővárosból kerültek ki. „Mindig is szerettem Laudrup és főleg Guardiola játékát. Amikor idekerültem, lehetőséget kaptam arra, tanuljak tőle. Később Xavi lett a példaképem, és abban a szerencsében van részem, hogy mellette játszhatok, és tőle tanulhatok.” – nyilatkozta egy korábbi interjúban a Giuly távozásával a nyolcas számú mezt öröklő játékos.

Pedig pont ő (is) eshet „áldozatul” Thierry Henry és Touré Yaya érkezésének, legalábbis ami a játékidőt illeti. A csapat erénye lehet az ő hátránya. A „fantasztikus négyes” az előrejelzések szerint ugyan nem fog sokat együtt játszani, de az éppen aktuálisan kimaradó, esetleg csereként beálló támadó is a középpályások elől szippanthatja el a perceket. Ráadásul a középpályás védekezés megszilárdítása miatt igazolt elefántcsontparti játékos szerepeltetésének köszönhetően is többször találhatja magát a kispadon…
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.07.24. 09:26:33

Már én is megjöttem a Balcsiról, most az elkövetkezendő pár napban fogok tudni írni néhányat. Kezdem Iniestával.
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.23. 02:05:43

CSak beteszem ide magamnak a Csiki folytatását, ne zavarjon senkit, mert nem leszek otthon, még át is kell néznem.

Ha valaki tud írni, légyszi tegye meg, mert hétfőn és kedden ezt leszámítva más nem nagyon lesz a részemről, Ákinak a gépe is és a lába is beteg, Lm19 meg elment nyaralni. Szóval így állunk... :) Bármi írás van, örömmel látjuk, föltenni föl tudom majd esténként. Kösze!

Mi lesz a szerepe Frank Rijkaardnak? Nehéz elképzelni, hogy meg tudná változtatni a viselkedésmódját, s máris egy vaskezű edzővé válna…

Nem szeretnénk ha megváltozna, mert nagyon jól jött számunkra az a mód, ahogy dolgozott. De ő is tisztában van a történekkel, s ennél fogva a felelőségével is. Biztos, hogy bizonyos értelemben ő is változtatni fog, följebb helyezi majd a játékosokhoz képest a hierarchiában, nagyobb hangsúlyt fektet a futballisták munkájára.

Voltak olyanok, akik tényként kezelték a távozását az idény végén. Sikeréhesnek látja?

Ez különös, de a Bajnokok Ligája és a bajnoki cím megszerzése után tavaly, teljesen el volt fáradva fizikálisan és fejben is. Hozzá szóltál, s olyan volt, mintha csak egy fával beszélgetnél. Annyi energiája elveszett, hogy teljesen kiégett. Most azonban az ellentétjét tapasztalom ennek. Azok után, ami Getafében történt, ő is észrevette, hogy változtatni kell, nagyobb intenzitással dolgozott, aktívabb volt akkor is, mikor az új idényre kellett tervezni. Ő volt a leginkább meggyőződve arról, hogy szükséges a megújítás a keretnek, s ez megnyugtat minket.

Most azonban egy rendkívül nagy kihívás előtt áll: kezelni tudni a „fantasztikus négyest”. Európa bármely klubja köszönetet mondana Fortunának, ha csak az egyikükkel bírna. S most úgy tűnik, ez a helyzet gondot okozhat az edzőnek.

Már tavaly is azt szerettük volna, hogy legyen meg nekünk ez a négyes. Bízunk ugyanis Frank pszichológiai érzékében. Ő az egyetlen aki kezelni fogja a csapatot és az egyéniségeket. Más edzővel nem vállaltuk volna ezt a helyzetet, de benne látjuk a szükséges képességet, hiszen nagy meggyőzőereje van, mikor beszélni kell a játékosokkal. Az idei menetrend rendkívül sűrű, azt hiszen az egész idényben mindössze három szerda maradt üresen. Nem mondhattunk le egy olyan játékosról, mint Henry, ebben biztosak voltunk.

De mégis hogyan csinálja majd Rijkaard?

Az a fontos, hogy ott vannak a csapatodban. Utána már a játékostól, a mentális erejétől függ minden. Az egyetlen dolog amit kérünk, hogy akinek éppen a kispadon kell várnia, legyen profi, megértő, s mindenek fölött, tartsa tiszteletben az edző döntését. Értsék meg, hogy egy csapat tagjai, ahol egyénileg nem nyernek semmit. Ha valamikor majd azt gondoljuk, hogy játszania kell mind a négyüknek, majd szeretném látni, hogyan dolgoznak hatan mögöttük. Lesz pillanat mind a négyük számára is, lesz mikor csak hármuknak, de olyan is lehet, hogy csak ketten játszhatnak.

Nem aggódik a felől, hogy még lehet valamiféle váratlan esemény a piacon, és esetleg Ronaldinho vagy Eto’o elmegy?

Nem. És hogy miért nem? Mert beszéltem a játékosokkal, s ezt világosan megmondták nekem. Én pedig maradok az ő utolsó szavaiknál. Csak a legutóbbi esetet kell nézni, Iniestáét. Te nem kezdhetsz el tárgyalni senkivel sem, ha ő nem akar elmenni. Ez elképzelhetetlen. A Milan nem fog leülni tárgyalni Eto’óval, mert Eto’o nekünk már megmondta, hogy szeretne itt maradni. Miről kezdjenek el beszélni? Ronaldinhóval ugyanez a helyzet, nekünk már leszögezte, hogy szeretné itt folytatni.

Ez volt az, mikor megkérdezték Roberto de Assist, a testvérét az elmúlt idény végén?

Szerettük volna tudni, hogy mit akar Ronnie. A mi álláspontunkat már régóta ismerte, el vagyunk ragadtatva tőle. Amit ő már adott nekünk, azt nekünk is vissza kell adnunk neki. Ők ugyanígy gondolkodnak.

Annyi edzőteremben töltött idő, rontott Ronaldinho megítélésén?

Igen, de nem hiszem, hogy ez csak tőle függött volna. Ő nem volt hozzászokva ahhoz, amit át kellett élnie az elmúlt szezonban. Valójában majd mindannyian, akik a csapat tagjai voltak, akkor élték át az első nehéz időszakukat a Barcánál. Ez nem egy könnyű klub. Amikor minden megy előre annak rendje s módja szerint, az. Akkor mindenkinek jó, nem csak nekik. De amikor egy nehéz helyzetbe kerülsz, vagy gyenge a teljesítményed, a Camp Nou hangjai már szörnyűségesen hatnak. Már nagyon sok játékos nem tudott ezen túllépni, nem tudta a visszájára fordítani a helyzetet. Nos ezt élte át az utóbbi idényben Ronnie is. Pontosan ismerte a kritikákat, a követelményeket.

Hogyan tesz majd most?

Amit mindenki lát, s neki is ezt kell látnia, hogy a teljesítménynek azonnalinak, s mindennaposnak kell lennie, mert senki nem élhet a múltból, a Barcánál pedig még kevésbé. Még Ronaldinho sem, azzal együtt, amit adott a Barcának az elmúlt években. A példája ott van mindenki előtt. De a múltból nem lehet megélni.

Ezért igazolták le Henryt?

Ez egy plusz injekciót ad a sikeréhségnek, az elszántságnak, a szükséges energiának. Csak meg kell nézni őt az bemutatása után. Olyan volt, mint egy gyerek, mintha egy ifi játékost láttunk volna. Olyan öröme volt, mint egy fiatalnak, aki az álmai klubjához kerülhetett végre. Az persze nyilvánvaló, hogy nagyon sokat volt az Arsenalban, ott az egyedüli példakép volt mindenki előtt, s mindent elért a futballban. De azok után, amit látott, több mint 30.000 ember a Camp Nouban, ettől még ő is ideges lett.
Z. Iván
Adminisztrátor

2007.07.21. 15:02:29

Kösz :)

Hát ilyen bizottság biztos nincs, nem tudom honnan vették. Belső "törvénykönyv" vagy mi a kánya az van, ami új is.
De ezt már az idény után kiadták, szal nem tom mit kapartak elő.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6474
ez a cikk tartalmazza.
Üdv
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.07.21. 11:25:41

lionelmessi19 írta:Nemtalálom a Laportásat. Merre kéne lennie?
Az ujságban volt.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Andris
Adminisztrátor

2007.07.20. 19:32:32

Ronaldinho és Eto’o is megérkezett

A Tridente két tagja máris megérkezett a katalán fővárosba, hogy áteshessenek az orvosi vizsgálatokon és felméréseken, és holnaptól már az edzéseket is elkezdhessék.

Elsőként Ronaldinho gépe landolt, aki Brazíliai házában töltött egy hónapos vakációjáról tért haza. „Nagyon jól telt számomra a vakáció. Teljesen kipihentem magam, és készen állok a szezon elkezdésére. Már alig várom…”- mondta a Barca tízese. Az új igazolásokról elmondta, hogy bár teljesen elszigetelte magát a külvilágtól, a bátyja rendszeresen tájékoztatta őt a fejleményekről. „Nagyon fontos igazolások, és meggyőződésem hogy remekül beilleszkednek majd a csapatba.” Amikor arról kérdezték, hogy mi a véleménye a 4 sztárcsatár egyszerre játszatásáról, azt felelte: „Ez az edző döntése, én nem is gondolkodtam még a kérdésen.”
A Brazil sztár urán egy szűk órával megérkezett Samuel Eto’o is , aki a reptéren mindössze Gaby Milito érkezéséről szólt: „Milito nagyon jól fog jönni a csapatnak, hiszen rengeteg mérkőzést játszunk az idényben, és ráadásul ő már ismeri a spanyol ligát. Szerintem jól fog illeszkedni a csapatba.”

A többi játékos érkezése holnapra várható, kivételt képeznek ez alól a Copán szerepelt játékosok, ide értve Militot is, aki bemutatás után el is utazot, hogy egy kicsit pihenhessen még szezonkezdés előtt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.07.20. 13:14:28

Nemtalálom a Laportásat. Merre kéne lennie?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2007.07.20. 09:14:11

Iván!

Nagyon jo lett a cikk, gratualok erte! Remelem nem nyuljak le egyes mediumok (NS, Samsungsport)

Errol az NS-es Laporta-fele belso ellenorzo bizottsagrol tudtok valamit?

Delutan megyek haza Stuttgartbol, hetvegen irok 1-2 cikket.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Andris
Adminisztrátor

2007.07.19. 16:28:03

Okéoké, nem is vettem annak. :)
- József Attila
Lezárt