Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ez jo hsz! Azért mer nem tudjuk, h Forlánrol vagy Etoorol van szo, de mind1, mind2re igaz.Scorpio írta:Nem hiába már nyáron tudta, hogy hova kell igazolnia ha sikeres csapat tagja akar lenni!
Ott van náluk a fél argentin válogatott,+Forlán.Ha jobban kezdik az idényt akkor simán oda lehetett volna érniük.Rapika írta:Bl helyekre talán,uefa kupás helyekre biztosan oda fognak érni!Silvanus írta:Borzasztóan elkapta most a fonalat a Villareal, és Forlan, jó lesz még odafigyelni rájuk!!! A Nou Camp-ban pedig hülyére kell verni őket!!!Szakacs írta:Forlan 11 golos ma utolerte a dagit
Legalább egy 5-öst kell adni nekik, egy Eto'o mesterhármassal!!!...
Bl helyekre talán,uefa kupás helyekre biztosan oda fognak érni!Silvanus írta:Borzasztóan elkapta most a fonalat a Villareal, és Forlan, jó lesz még odafigyelni rájuk!!! A Nou Camp-ban pedig hülyére kell verni őket!!!Szakacs írta:Forlan 11 golos ma utolerte a dagit
Legalább egy 5-öst kell adni nekik, egy Eto'o mesterhármassal!!!...
Borzasztóan elkapta most a fonalat a Villareal, és Forlan, jó lesz még odafigyelni rájuk!!! A Nou Camp-ban pedig hülyére kell verni őket!!!Szakacs írta:Forlan 11 golos ma utolerte a dagit
Sztem a dagadtat tobben is megelozik majd! Etoo 100%, h golkirály lesz!Rapika írta:Hát ma közelebb került a gólkirálysághoz,mivel dagika nem rúgott ma gólt!Silvanus írta: Tutti gólkirály lesz idén!!!
Annyit nem kapsz!Enrique írta:Én 2 hét gondolkodási időt szeretnék!Rapika írta:Cooltiszo írta:Tavaly rúgta a gólrekordját, 17 gólt a bajnokságban, szóval lehet még fogadni![]()
Khhm....
Ki fogad velem,hogy Eto'o többet rúg az idei szezonban,mint a tavalyiban?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Én 2 hét gondolkodási időt szeretnék!Rapika írta:Cooltiszo írta:Tavaly rúgta a gólrekordját, 17 gólt a bajnokságban, szóval lehet még fogadni![]()
Khhm....
Ki fogad velem,hogy Eto'o többet rúg az idei szezonban,mint a tavalyiban?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cooltiszo írta:Tavaly rúgta a gólrekordját, 17 gólt a bajnokságban, szóval lehet még fogadniEnrique írta:Hát az baj! De még így utólag is fogadnék szívesen!Rapika írta: Sztem már megdöntötte!
Úgyhogy már nem tudsz rá fogadni!![]()
![]()
Tavaly rúgta a gólrekordját, 17 gólt a bajnokságban, szóval lehet még fogadniEnrique írta:Hát az baj! De még így utólag is fogadnék szívesen!Rapika írta:Sztem már megdöntötte!Enrique írta: Na ez az amire nagytételben is fogadni mernék!
Fogadjunk inkább arra,h hányszor több gólt rúg Eto'o idén,mint az eddigi legtermelékenyebb szezonjában!Enrique írta:Hát az baj! De még így utólag is fogadnék szívesen!Rapika írta:Sztem már megdöntötte!Enrique írta: Na ez az amire nagytételben is fogadni mernék!
Hát az baj! De még így utólag is fogadnék szívesen!Rapika írta:Sztem már megdöntötte!Enrique írta:Na ez az amire nagytételben is fogadni mernék!LG írta: Nem tom, de ebben az évben megdonti!
Sztem már megdöntötte!Enrique írta:Na ez az amire nagytételben is fogadni mernék!LG írta:Nem tom, de ebben az évben megdonti!Charlie írta:Eto'o nak mennyi egy idény alatt lőtt legtöbb gólja?17?![]()
C.
Nem tom, de ebben az évben megdonti!Charlie írta:Eto'o nak mennyi egy idény alatt lőtt legtöbb gólja?17?![]()
C.
Ha még meg is elozné, akkor is 1értelmu a 2 játékos kozti kulomség.Rapika írta:LG írta:Csak így tovább! Nem fog a dagatt megelozni!!!Zsolti írta:Szép volt Etoooooooooooooooooooooooooooo
Reméljük,de ha ma őis betalál...
Csak így tovább! Nem fog a dagatt megelozni!!!Zsolti írta:Szép volt Etoooooooooooooooooooooooooooo