Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nem beszélt más csatornáról, de teljesen kényegtelen kit érdekelZsolti írta:de azis lehet,hogy pl.más csatornákon adnak Barca meccset nem???
Az lehet de ott tuti nem szerethetett bele a Barcába mert csak a gólokat mutatjákBoixos írta:sztem az eurogoalsban nyomtak, igaz, csak összefoglalókat
Az Eurosport sosem adott Spanyol bajnokságot!sasi1 írta:93 ben szerettem bele a barcába Sztoicskov-Romárió..... hihetetlen volt. de akkor még se net nem volt, se lehetőség élőben nézni a tévében, kivéve a Bl-t. de az csak 2 hetente 1 meccs. Aztán a barca átalakult, és már a bl-ben sem vitézkedtek, és valahogy kiestek a képből (sajnos).
Akkoriban nekem (ez nem mindenkinek fog tetszeni) csak a fradi volt.. azzal keltem feküdtem, bérletes voltam, szinte minden meccsükön kint voltam, de 98-ban teljesen kiábrándultam belőlük (hogy miért azt most nem részletezem) és az egész magyar focibol, és szépen lassan kezdett nemérdekelni a labdarúgás, a sport... Mígnem 2003 ban kimentem életem első rally versenyére (fehérvár rally) és a hideg rázott annyira jó volt. innentől kezdve csak a rally, és a rally. De mivel nálunk nincs Eurosport (és semmilyen sport adó) és már nagyon untam, hogy ide-oda kell hurcolnom a videót hogy vegyék fel nekem a rally VB éppen aktuális futamának összefoglalóját, 2005 januárjában bementem a boltba, és montam adjon egy olyan parabolaanternát és beltérit, amivel tudom fogni az Eurosportot magyarul, és adtak. Felszereltem és 2 héten belül rájöttem hogy ezzel egy csomó európai bajnokság meccseit tudom nézni, többek között a Spanyol ligát is, és akkor eszembe jutott, hogy mennyire szerettem régen a Barcát........
Szóval újra beleszerettem a fociba (csak a külföldibe) és a Barcelónába, és azóta kb. úgy vagyok velük mint régen a fradival..............
Ennyi a történet.