Németországi VB 2006
-
- Director del Fútbol
Moderáljátok ki az előzőt. Kösz.
Kicsit nehezen viselem, hogy sokadszorra is a bíró dönti el a meccset.
Ez a kiégett [auto_cenzúra] francia válogatott teljesen esélytelen lesz a brazilok ellen. A spanyoloknak meg végre volt egy jó csapata, amelyik sokra vihette volna. Persze azt hozzá kell tenni, hogy ma nem játszottak túl jól. Persze a franciák még annyira sem.
Kicsit nehezen viselem, hogy sokadszorra is a bíró dönti el a meccset.
Ez a kiégett [auto_cenzúra] francia válogatott teljesen esélytelen lesz a brazilok ellen. A spanyoloknak meg végre volt egy jó csapata, amelyik sokra vihette volna. Persze azt hozzá kell tenni, hogy ma nem játszottak túl jól. Persze a franciák még annyira sem.
-
- Eurobarca Staff
Nah félidőben 1-1 Ribery lőtte elég szép támadás volt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Villa szépen betette a tizit Bartheznek esélye sem volt.
szerintem viszont egyáltalán nincs szükség rá a csapatnál.
szerintem viszont egyáltalán nincs szükség rá a csapatnál.
-
- Eurobarca Staff
Én úgy tudom, hogy hat mivel az amerikai és az európai csapat csak az elődöntőben kapcsolódik be előtte viszont van egy kör hogy ki játszhasson velük most legalábbis így voltsub_bass írta: EZEN A TORNÁN 4 CSAPAT JÁCCIK!
(asszem...)
-
- Llegenda del Barça
remélem folytatják a mai szép napot a spanyolok, és hazazavarják a francba a "fekete szarékat" (copyright by luis aragones, nem én vagyok rasszista).
a következő kör után majd ők is csomagolhatnak, ha már úgyis jól kifocizták magukat.
a következő kör után majd ők is csomagolhatnak, ha már úgyis jól kifocizták magukat.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jééééézus... a fiúk akkor ebben az idényben nagyon le lesznek terhelve. Kéne legalább vagy 22 azonos képességű játékos, hogy gond nélkül lehozzuk ezt az idényt... lesznek problémák az biztos... + még a vb is betett.barcafan írta:a BARCA, a libertadores kuoa győztes, a sárgák bl győztese, afrikáé, meg nem tom kikOrdog írta:Igen?? És akkor ki játszik kivel? vagy kik kikkel..barcafan írta: Annak már vége lett, az ő helyét vette át a Klub VBasszem 8 csapat van vagy 6
Köszi az infót barcafan! EDIT: és sub_bass neked is:)
Na elég az OFF-ból
Ui.: Amúgy mintha anno a managerben is lett volna ilyen klub VB, a 2-3 évvel ezelőtti verziókban...
- sub_bass
- Príncipe Sastre
NA A NAGY FEJETLENSÉGNEK VÉGET VETEK!Ordog írta:Igen?? És akkor ki játszik kivel? vagy kik kikkel..barcafan írta:Annak már vége lett, az ő helyét vette át a Klub VBOrdog írta:Arra gondolok, mikor a Bl győztes és a Libertadores kupa győztes játszik egymással...
Legutóbb a Liverpool-Sao Paolo meccs volt.... asszem

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Igen?? És akkor ki játszik kivel? vagy kik kikkel..barcafan írta:Annak már vége lett, az ő helyét vette át a Klub VBOrdog írta:Arra gondolok, mikor a Bl győztes és a Libertadores kupa győztes játszik egymással...
Világ kupaOrdog írta:Arra gondolok, mikor a Bl győztes és a Libertadores kupa győztes játszik egymással...
Világgyőztes?
Nagyon remélem, hogy este Henry-ék fognak szomorkodni. Ha a berber-t beteszik, sztem tuti nyernek a spanyolok, úgyhogy bízzunk benne, hogy ott lesz a megkopott oroszlán....
Hajrá spanyolok!

Nagyon remélem, hogy este Henry-ék fognak szomorkodni. Ha a berber-t beteszik, sztem tuti nyernek a spanyolok, úgyhogy bízzunk benne, hogy ott lesz a megkopott oroszlán....
Hajrá spanyolok!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ha a brazilok megnyerik a vb-t akkor nem lehet kérdés hogy kié lesz az aranylabda... Akárhogy is játszik, Ronaldinho!!!!!!! Bajnoki győztes, Bl győztes, VB győztes... ja és mikor átveszi addigra spanyol és európai szuperkupa győztes valamint World Club Championship győztes... (hogy is van ez az utóbbi magyarul?)
Szoa nem lehet kérdés.
Szoa nem lehet kérdés.
Parreira már 94-ben is ezt csinálta...egy ilyen brazil válogatottal nem védekező focit kéne játszani..
Ronaldinho egy kalap [auto_cenzúra], egész VB-n alibizik, egy jó cselt nem mutat be, erre nem mentség, hogy nem a helyén játszik. Kiváncsi leszek ki kapja majd így az aranylabdát, mert ettől függetlenül ő a világ legjobbja
Esti meccstől hasonlót várok, mint ami a Portugál-hollandon volt, mert egyik csapat se fogja tudni elviselni, hogy ilyen korán kiessenek. remélem a franciák pottyannak ki
Ronaldinho egy kalap [auto_cenzúra], egész VB-n alibizik, egy jó cselt nem mutat be, erre nem mentség, hogy nem a helyén játszik. Kiváncsi leszek ki kapja majd így az aranylabdát, mert ettől függetlenül ő a világ legjobbja
Esti meccstől hasonlót várok, mint ami a Portugál-hollandon volt, mert egyik csapat se fogja tudni elviselni, hogy ilyen korán kiessenek. remélem a franciák pottyannak ki