Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát az h akk így lennefcbarca10 írta:Mi köze van Agüeronak Xavihoz? Teljesen más poszt.danko94 írta:És akk hogy állnánk fel??? Egyszerűen nem tom elképezni Aguerot a csapatba. Ki kellene maradnia Ininek vagy Xavinak
Egyébként Kun játszhatna Henry helyén sztem.
ott Ini játszik normál esetben, és nem is akárhogyfcbarca10 írta: Egyébként Kun játszhatna Henry helyén sztem.
Mi köze van Agüeronak Xavihoz? Teljesen más poszt.danko94 írta:És akk hogy állnánk fel??? Egyszerűen nem tom elképezni Aguerot a csapatba. Ki kellene maradnia Ininek vagy Xavinak
A sport is írt erről, szóal lehet némi valóságalapja.Mindenesetre ha véletlenül téllleg idejönne akkkor lenne egy kérdésem:Nem törvénybe ütköző h annyira jó csapatunk legyen?McLovin írta:Nincs nagy valóság alapja. A goal.com-nak ne hidd el, a Marca-nak igen. Ennyi. Ehem, 55 milló €. Hát peeeeersze...
NSO is megírta. Szerintük 70 milliót csengetünk. Elég nevetségesMcLovin írta:Nincs nagy valóság alapja. A goal.com-nak ne hidd el, a Marca-nak igen. Ennyi. Ehem, 55 milló €. Hát peeeeersze...
Hleb 'mosolya' az valami borzadályMessiFan írta:Összehaverkodtak a skacok
Nincs nagy valóság alapja. A goal.com-nak ne hidd el, a Marca-nak igen. Ennyi. Ehem, 55 milló €. Hát peeeeersze...
gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=211562
![]()
Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Ez hogy jött ki? De teljesen jó amugy...
jó kérdés...gekkodan írta:Hol a real?![]()
Épp most akartam belinkelni, de nekem is van 1 kérdésem:gergo9 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=211562
![]()
Csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban. Ez hogy jött ki? De teljesen jó amugy...
Joan Laporta ,vagy nem?lui1698 írta:Lenne egy kérdésem:
A Barcanak ki a tulajdonosa? Vagy nem egy személy?
(ez 2 lett:D)
osztom a véleményed. nekem nem jön be...La Pulga írta:Szerintem ìgy elég csúnya lett a mezünk.
Milyen jó, hogy most fogom megrendelni.Bányász írta:Igazából az járt rosszul aki már vett idei mezt