Javier Saviola

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.07.03. 12:40:01

kilibarca írta:Savioláról most nem tudni semmi hírt :?: :?: :?: .Nagyon szerettem remélem egy jó csapatba megy (jó csapat ez már kizárja a madridot :wink: )
Hát nagy a csönd, remélem hogy nem megy Madridba... :evil:
kilibarca
Capitá del Barça

2007.07.03. 12:38:10

Savioláról most nem tudni semmi hírt :?: :?: :?: .Nagyon szerettem remélem egy jó csapatba megy (jó csapat ez már kizárja a madridot :wink: )
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.27. 22:03:48

Balika Gaucho írta:
vaLe5 írta:...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:S
Csak az a baj hogy nem a bajnokságba , hanem a kupában egy alsóbb osztályú ellenfél ellen lőtt gólokat.
Megérdemelte volna a sokkal több lehetőséget , nem kapta meg. :?
Elkell fogadnunk!
Köszönjük az eddigi munkádat Javier!
Ez igaz , de akkor a többi mért nem tudott kiscsapatnak góltrugni?:D
Kép
Kép
Kép
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.27. 22:02:20

Zozzy 5 írta:
Vito írta:
Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte. :shock: Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
ez a hónap kérdése!
... :roll:
Talán a magas fizetése miatt... :roll:
Biztos hogy a fizetése miatt!!!!! Tudjátok mennyit keres, nem azért mert rossz!! Mindenhol ahol kölcsnbe volt a legjobb csatár ,volt de nem birták fizetni...
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.27. 21:45:22

Vito írta:
Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte. :shock: Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
ez a hónap kérdése!
Talán a magas fizetése miatt... :roll:
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.06.27. 17:24:31

Rumig írta: Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
Gondolom nem akarja Saviola ügynöke egy középcsapatban látni.
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Vito
Llegenda del Barça

2007.06.27. 17:22:50

Nem értem.
ez a hónap kérdése!
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2007.06.27. 16:31:14

vaLe5 írta:...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:S
Csak az a baj hogy nem a bajnokságba , hanem a kupában egy alsóbb osztályú ellenfél ellen lőtt gólokat.
Megérdemelte volna a sokkal több lehetőséget , nem kapta meg. :?
Elkell fogadnunk!
Köszönjük az eddigi munkádat Javier!
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Replay
Director del Fútbol

2007.06.27. 16:05:50

Nem értem.
Hát nekem nem igy tünik. Olvastam többek között a real mellett a Liverpool-ról, Boro-ról, Juventusról meg a fél spanyol bajnokságról.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.06.27. 16:00:49

Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte. :shock: Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.27. 12:19:30

otto'o írta:annyiban tehet róla hogy amikor módosítani akarták egy kicsit a szerződését (teljesítményarányosság érdekében) keresztbe tett a klubnak
nem csodálom hogy ez nem tetszett a vezetőségnek
akkor a játék helyett a pénzt választotta
most úgy tűnik megint elköveti ezt a hibát
én örülök hogy elmegy (ezért a véleményemért már megkaptam a magamét) és azt sem bánom ha a madridba
magával szúr ki mert sok lehetőséget nem fog kapni
ha egy középcsapatba menne ahol stabil kezdő lenne, megmutathatná mit tud és még visszaverekedhetné magát a spiccre
ha viszont egy nagycsapathoz szerződik végképp bebizonyosodik hogy csak a pénz érdekli
képzeld magad az ő hejébe , jó játékos vagy , nagy csapatba való beleférnél a kezdőbe , de nem raknak be valamiért...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:S
Kép
Kép
Kép
otto'o
Barça B

2007.06.27. 01:06:44

annyiban tehet róla hogy amikor módosítani akarták egy kicsit a szerződését (teljesítményarányosság érdekében) keresztbe tett a klubnak
nem csodálom hogy ez nem tetszett a vezetőségnek
akkor a játék helyett a pénzt választotta
most úgy tűnik megint elköveti ezt a hibát
én örülök hogy elmegy (ezért a véleményemért már megkaptam a magamét) és azt sem bánom ha a madridba
magával szúr ki mert sok lehetőséget nem fog kapni
ha egy középcsapatba menne ahol stabil kezdő lenne, megmutathatná mit tud és még visszaverekedhetné magát a spiccre
ha viszont egy nagycsapathoz szerződik végképp bebizonyosodik hogy csak a pénz érdekli
barca, barca, baaar-ca
rytuu
Jugador del Barça

2007.06.27. 00:12:53

Én azért sajnálom Savit, mert ő sztem nem sokban tehet arról, h ilyen helyzet alakult ki. Sztem a vezetőség hibája, h sokan már most szidják szegényt -mikor még semmi sem történt-, h elárulja a csapatot, meg a legnagyobb riválishoz igazol meg stbstb...
Addig, amíg nincs semmiféle konkrétum, addig nem kéne így lehordani. :( Mindenesetre a döntés az ő kezében van, meglátjuk mi lesz belőle, aztán lehet lehordani vagy dícsérni...
Kép
sneco7
Capitá del Barça

2007.06.26. 23:53:08

Hát szerintem akkor cselekedne jól,ha valamilyen nem spanyol klubba menne,jót tenne neki egy kis környezetváltozás és akkor még csak azzal sem kéne törödnie,hogy a Barca ellen játszon,maximum a Bl-ben!!!!
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.26. 23:52:42

Akkor menjen inkább az Espanyolhoz, azzal is fityiszt mutatna Laportáéknak, és a szurkolók sem utálnák meg miatta...annyira...
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 23:37:10

vaLe5 írta:madridban most az a felfogás hogy az játszik aki nem sztár (tegyük fel ő nem az) és ha normális edzőjük lesz (suszter) aki felismeri hogy mien jó nem lesz pados .Szerintem csapatjátékban jobb és , technikásabb mint nistelroj
Ebben sajnos teljes mértékben igazad van! :(
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.26. 23:36:15

Ha én lennék az edző és RvN és a Nyúl közül kéne választanom...Sztem a ló már többet letett az asztalra, mint Saviola. A holland idejött és első szezonjába gólkirály lett. A muban is ontotta a gólokat. És nem hiszem h Javiernek sok esélye lenne mellette. És akkor ott van Higany + még biztos iazolnak vkit.
Forza Lazio!
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 23:33:48

Scorpio írta:
el fuero írta:Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
Ez az! Ezért lennék kíváncsi, hogy Madrid mit ajánlott neki! Igaz hivatalos bejelentés még nem volt, így elképzelhető nem is megy oda!
madridban most az a felfogás hogy az játszik aki nem sztár (tegyük fel ő nem az) és ha normális edzőjük lesz (suszter) aki felismeri hogy mien jó nem lesz pados .Szerintem csapatjátékban jobb és , technikásabb mint nistelroj
Kép
Kép
Kép
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 23:29:24

el fuero írta:Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
Ez az! Ezért lennék kíváncsi, hogy Madrid mit ajánlott neki! Igaz hivatalos bejelentés még nem volt, így elképzelhető nem is megy oda!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.06.26. 23:29:22

Így van, ezért nem értem meg, akkor inkább igazoljon spanyol kiscsapatba. Azért hogy kicsesszen a vezetőséggel felesleges Madridba mennie. :roll:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.26. 23:27:10

Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
Forza Lazio!
Scorpio
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.06.26. 23:23:17

Igen a vezetők és a Mester jól kiszúrt vele! De ha tényleg Madridba igazol, akkor nem velük hanem a szurkolókkal szúr ki! Igaz akinek kedvence volt vagy még az, az tudja, hogy nem ezt akarta!
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 23:21:32

Gauchomester írta:
Boixos írta:ha tényleg elmegy a nyúl madridba, akkor meg fogja érdemelni azt, amit a szurkolóktól kap majd.
remélem, nem kell újra gondolnom azt, h eddig csak a győzike figo volt képes orbitálisan nagy segget csinálni a szájából...
Boixos, azért ne feledd, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb szemétsége volt a BArca részéről amit Saviolával művelt. Hol ide adták kölcsön, hol oda, amikor idén meg itt volt, lőtte a gólokat, aztán padozott, a vezetőség meg mindig csak húzta a száját amikor arról volt szó hogy itt maradjon. A helyében én is elmennék! Az már más kérdés, és ez adja a dolog pikantériáját, hogy a Madridba hívják...A több éves Saviola huza-vona alatt valamilyen szinten én megharagudtam a vezetőségre, és azt mondom megérdemelné a Txiki meg a többi, aki a Saviola ügy ilyen szinten való elb...ásáért felelős, hogy a Madridban bizonyítson, akkor látnák, hogy kivel játszadoztak több éven keresztül.!! Saviola igenis BArca-szintű játékos, és nagy hiba lenne egy esetleges madridba való szerződése után fikázni őt.
erről van szó
Kép
Kép
Kép
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.06.26. 23:18:28

grecki írta:
Slither írta:1. Azzal hogy Savi a Realba menne, nem a vezetőséggel szúrna ki, hanem a szúrkolókkal.

2. Miért lenne nagy hiba egy olyan ember fikázzása, aki nem tartja be a szavát? ( :arrow: lásd. Boixos aláírása)
Abszolút értem, és el is fogadom, hogy így éreztek. Magam sem értem, hogy miért, de jelenleg talán még ezt is elfogadnám... Persze ez lehet csak addig a másodpercig lenne így, ameddig be nem jelentenék a hírt. Lehet, hogy csak egyszerűen nem tudom/akarom elhinni, hogy megtenné...

A legjobb az lenne, ha pl a Zaragoza színeiben Barcelonában rúgna jövőre hármat (4-3-ra kikapnának :lol: ), ő nem ünnepelne, viszont a közönség felrobbanna... :D

Asszem túl sok romantik csatornát nézek... :lol:
saviolát a barca tönkre tette , szétszedte a karrierjét mindig kölcsönadtuk pedig mindig hozzá tudott volna tenni a játékhoz idén is a falábu gudjohnzen jáccot hejette...én is ezt teném a hejébe :evil: (na jó soha :D )
Kép
Kép
Kép
Rita
Jugador del Barça

2007.06.26. 20:38:33

Nem is értem mit kell erről ennyit beszélni!?Én addig nem emésztem magam ezen amíg ezt tuti biztosra be nem jelentik!Saviola azt mondta h nem megy Madridba és most se azt mondta h megy hanem,hogy elképzelhetőnek tartja.De bármelyik csapatról megkérdezik gondolom mindegyiket elképzelhetőnek tartja. :roll:
Lezárt