Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez igaz , de akkor a többi mért nem tudott kiscsapatnak góltrugni?:DBalika Gaucho írta:Csak az a baj hogy nem a bajnokságba , hanem a kupában egy alsóbb osztályú ellenfél ellen lőtt gólokat.vaLe5 írta:...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:S
Megérdemelte volna a sokkal több lehetőséget , nem kapta meg.![]()
Elkell fogadnunk!
Köszönjük az eddigi munkádat Javier!
Biztos hogy a fizetése miatt!!!!! Tudjátok mennyit keres, nem azért mert rossz!! Mindenhol ahol kölcsnbe volt a legjobb csatár ,volt de nem birták fizetni...Zozzy 5 írta:Talán a magas fizetése miatt...Vito írta:ez a hónap kérdése!Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte.Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
...
Talán a magas fizetése miatt...Vito írta:ez a hónap kérdése!Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte.Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
...
Gondolom nem akarja Saviola ügynöke egy középcsapatban látni.Rumig írta: Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
ez a hónap kérdése!Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte.Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
Csak az a baj hogy nem a bajnokságba , hanem a kupában egy alsóbb osztályú ellenfél ellen lőtt gólokat.vaLe5 írta:...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:S
Hát nekem nem igy tünik. Olvastam többek között a real mellett a Liverpool-ról, Boro-ról, Juventusról meg a fél spanyol bajnokságról.Rumig írta:Nem értem, h miért van az, h nem kapkodnak érte.Egy ilyen játékos, tök ingyen. (persze van fizetése) Még pletykák is alig vannak, korábban volt hír, h talán a Realnak és a Zaragozának kellene, de mióta elment bcnből, semmi! Én biztos lecsapnék rá bármely középcsapat helyében. Egy próbát megérne.
Nem értem.
képzeld magad az ő hejébe , jó játékos vagy , nagy csapatba való beleférnél a kezdőbe , de nem raknak be valamiért...aztán beraknak 1 hétig csak te lősz gólt a csapatban mester3as meg minden 7 gol öszesen , aztán megin kitesznek...te kiscsapatba mennél?:Sotto'o írta:annyiban tehet róla hogy amikor módosítani akarták egy kicsit a szerződését (teljesítményarányosság érdekében) keresztbe tett a klubnak
nem csodálom hogy ez nem tetszett a vezetőségnek
akkor a játék helyett a pénzt választotta
most úgy tűnik megint elköveti ezt a hibát
én örülök hogy elmegy (ezért a véleményemért már megkaptam a magamét) és azt sem bánom ha a madridba
magával szúr ki mert sok lehetőséget nem fog kapni
ha egy középcsapatba menne ahol stabil kezdő lenne, megmutathatná mit tud és még visszaverekedhetné magát a spiccre
ha viszont egy nagycsapathoz szerződik végképp bebizonyosodik hogy csak a pénz érdekli
Ebben sajnos teljes mértékben igazad van!vaLe5 írta:madridban most az a felfogás hogy az játszik aki nem sztár (tegyük fel ő nem az) és ha normális edzőjük lesz (suszter) aki felismeri hogy mien jó nem lesz pados .Szerintem csapatjátékban jobb és , technikásabb mint nistelroj
madridban most az a felfogás hogy az játszik aki nem sztár (tegyük fel ő nem az) és ha normális edzőjük lesz (suszter) aki felismeri hogy mien jó nem lesz pados .Szerintem csapatjátékban jobb és , technikásabb mint nistelrojScorpio írta:Ez az! Ezért lennék kíváncsi, hogy Madrid mit ajánlott neki! Igaz hivatalos bejelentés még nem volt, így elképzelhető nem is megy oda!el fuero írta:Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
Ez az! Ezért lennék kíváncsi, hogy Madrid mit ajánlott neki! Igaz hivatalos bejelentés még nem volt, így elképzelhető nem is megy oda!el fuero írta:Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
Így van, ezért nem értem meg, akkor inkább igazoljon spanyol kiscsapatba. Azért hogy kicsesszen a vezetőséggel felesleges Madridba mennie.el fuero írta:Ha madridba igazol akkor is a legjobb esetben a kispadot fogja koptatni...
erről van szóGauchomester írta:Boixos, azért ne feledd, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb szemétsége volt a BArca részéről amit Saviolával művelt. Hol ide adták kölcsön, hol oda, amikor idén meg itt volt, lőtte a gólokat, aztán padozott, a vezetőség meg mindig csak húzta a száját amikor arról volt szó hogy itt maradjon. A helyében én is elmennék! Az már más kérdés, és ez adja a dolog pikantériáját, hogy a Madridba hívják...A több éves Saviola huza-vona alatt valamilyen szinten én megharagudtam a vezetőségre, és azt mondom megérdemelné a Txiki meg a többi, aki a Saviola ügy ilyen szinten való elb...ásáért felelős, hogy a Madridban bizonyítson, akkor látnák, hogy kivel játszadoztak több éven keresztül.!! Saviola igenis BArca-szintű játékos, és nagy hiba lenne egy esetleges madridba való szerződése után fikázni őt.Boixos írta:ha tényleg elmegy a nyúl madridba, akkor meg fogja érdemelni azt, amit a szurkolóktól kap majd.
remélem, nem kell újra gondolnom azt, h eddig csak a győzike figo volt képes orbitálisan nagy segget csinálni a szájából...
saviolát a barca tönkre tette , szétszedte a karrierjét mindig kölcsönadtuk pedig mindig hozzá tudott volna tenni a játékhoz idén is a falábu gudjohnzen jáccot hejette...én is ezt teném a hejébegrecki írta:Abszolút értem, és el is fogadom, hogy így éreztek. Magam sem értem, hogy miért, de jelenleg talán még ezt is elfogadnám... Persze ez lehet csak addig a másodpercig lenne így, ameddig be nem jelentenék a hírt. Lehet, hogy csak egyszerűen nem tudom/akarom elhinni, hogy megtenné...Slither írta:1. Azzal hogy Savi a Realba menne, nem a vezetőséggel szúrna ki, hanem a szúrkolókkal.
2. Miért lenne nagy hiba egy olyan ember fikázzása, aki nem tartja be a szavát? (lásd. Boixos aláírása)
A legjobb az lenne, ha pl a Zaragoza színeiben Barcelonában rúgna jövőre hármat (4-3-ra kikapnának), ő nem ünnepelne, viszont a közönség felrobbanna...
![]()
Asszem túl sok romantik csatornát nézek...