Bojan Krkic
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Látjátok? Ez a baj. Szegény fiút agyon szidjuk. Én sem mondom, hogy a valaha volt legjobb játékos akit láttam, korántsem. Viszont szerintem neki bizalomra van szüksége, és minden bizonnyal ő is elolvassa az ilyen fórumokat, persze nem a miénket, de olvassa. S akkor azt látja, hogy szinte senki sem bízik benne és a szurkolók nem szeretik. Ez nem jó.
Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.
Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.
Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
més que un club
Nincs azzal semmi gond, ha vki jól játszik egy barátságos meccsen, azzal van a gond, ha vki CSAK ott játszik jól.BlauGranaGroc írta: 1. 1904óta van katalán válogatott. Nem játszhatnak tétmeccset(egyelőre), de attól még létezik.
2. Azt hittem ez a barátságos meccs nem számít érv csak akkor játszik amikor a magyar válogatott nyer éppen valaki ellen. Mikor Messi tolja jól egy tét nélkülin akkor jön a nagy ámulat, mert ismét bizonyítja klasszisát. Barátságos meccs ide vagy oda, nem sűrűn szoktak válogatott meccsekbe annyira beleszarni a játékosok, hogy az ellenük mutatott teljesítmény ne érjen fel egy megfélemlített, esélytelen pd 10.-20. helyezett csapat ellen nyújtott produkcióval.
3. Nem a góljairól volt szó, hanem a kétségbe vont képességeiről.
egyébként a bődületesen gyenge formája ellenére a statjai még így sem roszak a bajnokságban: 493perc 3gól 1gólpassz
szerk.: Karim Benzema 956perc 2gól 2gólapassz
A másik dolog, h Bojan statisztikái jónak semmikép nem mondhatók, de ami még szomorúbb, h játékban még sokkal gyengébb. És ez alúl Benzema sem mentheti fel.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az hogy motiválaltan csapatból nehezebb kitűnni, ez így nem teljesen igaz! A tehetsége megvan hozzá hogy kitűnjön, de úgy látszik hogy az akarata kevés. Ugyanis sztem az a normális, hogy ha valaki rossz formában van, akkor legalább akarjon, küzdjön stb.. Ezt nem mindig látom rajta sajnos.Fecooo írta:jelenlegi státuszunkban sztem megengedhetnénk maguknak azt a "luxust", h a meccsek nagy részén akár Messit, akár Pedrot, akár Villát padra rakjuk, h egy önbizalommal teli és küzdőszellemet tekintve fullos csapatba kerüljön Bojan és biztos vagyok benne, h pár ilyen meccs elég lenne hozzá, h a kicsi átvegye a csapat szellemét és végre kikerüljön a vegetatív állapotából! ha rossz formában lennénk, akkor ezt nem tehetnénk meg, de most igen... (nem konkrétan az Atletico elleni meccsre gondolok...)
motiválatlan csapatban sokkal nehezebb kitűnni, és hiába kap olyan meccseken 90 perceket, ez sokkal inkább árt neki, mint használ...
bízom benne, h Pep szavai mögött majd tartalom is lesz hamarosan, nem csak üres szavak...

Ugyanakkor itt jön a képbe az is hogy pár góllal megjönne az önbizalma a játékhoz. Pár bajnoki meccsen valóban kezdhetne, nem hiszemh goy ezt ne bírná el a csapat.
Bonyulut Bojan helyzete. Lehetetlen belelátni főleg szurkolói szemmel hogy mi játszódik le a fejében.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Jugador d'estrella
most ennek kb. semmi köze ehhez, de ha van is akkor sem igazTocy írta:Csak Messi 10ből 8 tétmeccsén térdepelteti a lábai elé a futballvilágot, Bojannak meg eddig a katalán válogatottban ment a legjobban. Szinte csak ott ment neki jól.
a stat 10/8 helyett inkább 10/2v3, és ugye a világ legjobbjáról beszélünk
neki ott nem megy annyira, Bojannak meg most ebben a csapatban
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Csak Messi 10ből 8 tétmeccsén térdepelteti a lábai elé a futballvilágot, Bojannak meg eddig a katalán válogatottban ment a legjobban. Szinte csak ott ment neki jól.BlauGranaGroc írta:1. 1904óta van katalán válogatott. Nem játszhatnak tétmeccset(egyelőre), de attól még létezik.Barcaman1993 írta:Ez most vicc? Gondolom komolyan gondoltad, de az egész egy poén. Egyrészt hivatalosan nincs ilyen, hogy katalán válogatott, mégha időnként játszanak is egy-két meccset. Másrészt azokat a barátságos tét nélküli válogatott meccseket a játékosok nagy része a háta közepére sem kívánjáki, mikor a szezonban van rajta kívül 60 meccs és, akkor kitalálnak még pár tétnélküli bohóckodást. Harmadrészt a Barca azzal nincs kisegítve, hogy ott mennyi gólt lő, ha itt minden helyzetet kihagy.
2. Azt hittem ez a barátságos meccs nem számít érv csak akkor játszik amikor a magyar válogatott nyer éppen valaki ellen. Mikor Messi tolja jól egy tét nélkülin akkor jön a nagy ámulat, mert ismét bizonyítja klasszisát. Barátságos meccs ide vagy oda, nem sűrűn szoktak válogatott meccsekbe annyira beleszarni a játékosok, hogy az ellenük mutatott teljesítmény ne érjen fel egy megfélemlített, esélytelen pd 10.-20. helyezett csapat ellen nyújtott produkcióval.
egyébként a bődületesen gyenge formája ellenére a statjai még így sem roszak a bajnokságban: 493perc 3gól 1gólpassz
-
- Jugador d'estrella
1. 1904óta van katalán válogatott. Nem játszhatnak tétmeccset(egyelőre), de attól még létezik.Barcaman1993 írta:Ez most vicc? Gondolom komolyan gondoltad, de az egész egy poén. Egyrészt hivatalosan nincs ilyen, hogy katalán válogatott, mégha időnként játszanak is egy-két meccset. Másrészt azokat a barátságos tét nélküli válogatott meccseket a játékosok nagy része a háta közepére sem kívánjáki, mikor a szezonban van rajta kívül 60 meccs és, akkor kitalálnak még pár tétnélküli bohóckodást. Harmadrészt a Barca azzal nincs kisegítve, hogy ott mennyi gólt lő, ha itt minden helyzetet kihagy.
szerk.: Karim Benzema 956perc 2gól 2gólapassz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2011.02.05. 11:43:03-kor.
- noname
- Llegenda del Barça
Nem értem minek kéne Bojant erőltetni.
Volt erőltetve eleget szezon elején, csak akkor mutatott vmit, ha az ellenfél már teljesen össze volt roppanva. Jelenleg nem engedhetjük meg magunknak h erőltessük a játékát! Majd ha 4 fordulóval a vége előtt 12 pont előnyünk van, akkor játszhat.
Volt erőltetve eleget szezon elején, csak akkor mutatott vmit, ha az ellenfél már teljesen össze volt roppanva. Jelenleg nem engedhetjük meg magunknak h erőltessük a játékát! Majd ha 4 fordulóval a vége előtt 12 pont előnyünk van, akkor játszhat.
A Fifa egy szégyen
Sztem Villa helyén játszhatna ebben a rendszerben. Középen ugye Messi, jobbszélen Bojan katasztrófa, balról nem szokott annyira rossz lenni, húzhat befelé, és Villa is sokszor lép ki csatárként középen, Messi előtt...amiben kétségtelenül jó Bojan, az a lyukakba beindulás. Ezt lehetne erőltetni pár meccsig.gergo9 írta:hanem Hondurasok ellenBlauGranaGroc írta: és nem almeria szintű csapatok ellen![]()
Nyilván ha nem lenne olyan lassú hogy a védők egy zsák krumpilval a hátukon is nevetve futnák le, ill lenne a mozgásába dinamizmus robbanékonység akkor eltekintenék olyan problémáktól mint labdakezelés, játékintelligencia,helyzetkihasználás ami sajnos nála az évek elteltével fogyóeszköz lett és nyugodtan kezdhetne olykor Villa vagy Pedro kárára.
De mivel utóbbi hónapokban csatár nélkül játszunk így mégnehezebb mert olyan poszt ahol Bojan játszik olyan nincs a csapatba. Szélre meg kitenni Bojan-t.........
De továbbra is az egyik legszimpatikusabb játékosunk, ezért nehéz megválni tőle illetve lemondani róla.
Úgy kompletten a Bojan ügyről az a véleményem hogy túl hamar lett beépítve olyan posztra ahol alap esetben nem volt hely. Részben ez szabta el a karrierjét. Igazából nem okolnám Riijkardot vmennyire kényszerű döntés volt.
Ez mind szép és jó, és teljesen egyetértek veled Fecooo, hogy Bojan nagyon kevésszer kap lehetőséget, 5-10 percekre áll be, amikor meg játszik nem a legjobb csapatba beépítve.Fecooo írta:jelenlegi státuszunkban sztem megengedhetnénk maguknak azt a "luxust", h a meccsek nagy részén akár Messit, akár Pedrot, akár Villát padra rakjuk, h egy önbizalommal teli és küzdőszellemet tekintve fullos csapatba kerüljön Bojan és biztos vagyok benne, h pár ilyen meccs elég lenne hozzá, h a kicsi átvegye a csapat szellemét és végre kikerüljön a vegetatív állapotából! ha rossz formában lennénk, akkor ezt nem tehetnénk meg, de most igen... (nem konkrétan az Atletico elleni meccsre gondolok...)
motiválatlan csapatban sokkal nehezebb kitűnni, és hiába kap olyan meccseken 90 perceket, ez sokkal inkább árt neki, mint használ...
bízom benne, h Pep szavai mögött majd tartalom is lesz hamarosan, nem csak üres szavak...
De azért e mellett észre kell venni, hogy akár 5 perc alatt után, akár egy kupameccsen, akár a legjobb csapatba kezdőként (mert ilyen is volt már többször is) rendre alulmarad fizikailag, labdaátvételi, technikai hibái vannak, és kapura törni csak szökőévenként sikerült neki.
Én egyre inkább érzem azt, hogy amit Pep nagyon hangsúlyoz és sulykol, hogy Bojannak megvannak a képességei, hogy egy Villa szintű világklasszis, Barcelona ikon csatár legyen, nem igaz! Egyszerűen szerintem nincsenek meg a képességei ehhez. Lehet, hogy egy középcsapatban elmenne, de ott is necces.
Rijkaard utolsó évében a sok sérülés miatt túl hamar elég sok meccset lejátszott, lőtt jó pár gólt, (de azért a legtöbbet 2-0 után üres kapura) és elég jó játékot nyújtott. Aztán a következő években, amikor egy 18 éves játékosnak az a legfontosabb, hogy játsszon és fejlődjön, nem állt rendelkezésre olyan lehetőség, mint 2008 első felében, hogy meccseket játszott, és így a nagyon fontos lépések a fejlődésben kimaradtak nála. Ezt lehet egyre inkább észrevenni a játékán, és tartom magam ahhoz, hogy neki is meg a klubnak is az lenne a legjobb, ha jövőre elmenne kölcsönbe egy spanyol, vagy olasz középcsapatba, ahol bár küzdenie kell nyilván a posztjáért, de rendszeres játéklehetőséget kap, mert enélkül nem fog tudni továbblépni, feljebb lépni a fejlődés ranglétráján.
Ha pedig az derül róla ki a kölcsönléte alatt, amit már feljebb leírtam, hogy nincsenek meg a képességei, akkor ezt el kell fogadni, hogy hiába édes, jófej, aranyos, katalán, sajátnevelés, de mivel nem Barcelona szintű, el kell adni!
De addig is hajrá Bojan, és dönts okosan

-
- Director del Fútbol
hanem Hondurasok ellenBlauGranaGroc írta: és nem almeria szintű csapatok ellen

Nyilván ha nem lenne olyan lassú hogy a védők egy zsák krumpilval a hátukon is nevetve futnák le, ill lenne a mozgásába dinamizmus robbanékonység akkor eltekintenék olyan problémáktól mint labdakezelés, játékintelligencia,helyzetkihasználás ami sajnos nála az évek elteltével fogyóeszköz lett és nyugodtan kezdhetne olykor Villa vagy Pedro kárára.
De mivel utóbbi hónapokban csatár nélkül játszunk így mégnehezebb mert olyan poszt ahol Bojan játszik olyan nincs a csapatba. Szélre meg kitenni Bojan-t.........
De továbbra is az egyik legszimpatikusabb játékosunk, ezért nehéz megválni tőle illetve lemondani róla.
Úgy kompletten a Bojan ügyről az a véleményem hogy túl hamar lett beépítve olyan posztra ahol alap esetben nem volt hely. Részben ez szabta el a karrierjét. Igazából nem okolnám Riijkardot vmennyire kényszerű döntés volt.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2011.02.04. 20:37:06-kor.
- sjay
- Entrenador del Barça
Őt igazából Henry pátyolgatta, és Bojan abban az időszakban jól játszott. Most tényleg hiányzik mellőle a pályáról egy olyan csatár ,aki segíthetné a tapasztalatával.Tocy írta:Nem a tanácsok hiányoznak, hanem a mentális dolgok, minden gólját Henrynak ajánlotta, Henry lényegében a 2. apja volt. Nem csatárként, hanem emberként.
A katalán válogatottban tényleg mindig jól nyomja, de az barátságos meccs, ami nyilván lelkileg könnyebb, illetve az ellenfél védői sem rúgják agyon.
igen Palesz értem és igazad van de ha egy boldog és felszabadult emberrel beszélsz előbb-utóbb teis az leszel és így Messi feloldhatná a görcsöt és adna neki egy két jó technikai tanácsot...palesz77 írta:Lehet hogy a legjobb a földön, de a tojáshéj még rajta kb...adame1996 írta:
sztem Messi lenne alkalmas a mentorállására mert ő a világ legjobbja és ő tudna neki elég sok tanácsot adni...Nincs elég tapasztalata, nem volt még ilyen hullámvölgye. Érted mire célzok szerintem. Ilyen tapasztalatok híján van - remélem nem is lesz ilyen tapasztalata soha.
Fecooo, minden szavaddal egyetértek, én se tudtam volna jobban leírni...
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ez most vicc? Gondolom komolyan gondoltad, de az egész egy poén. Egyrészt hivatalosan nincs ilyen, hogy katalán válogatott, mégha időnként játszanak is egy-két meccset. Másrészt azokat a barátságos tét nélküli válogatott meccseket a játékosok nagy része a háta közepére sem kívánjáki, mikor a szezonban van rajta kívül 60 meccs és, akkor kitalálnak még pár tétnélküli bohóckodást. Harmadrészt a Barca azzal nincs kisegítve, hogy ott mennyi gólt lő, ha itt minden helyzetet kihagy.BlauGranaGroc írta:akik a képességeiben kételkednek azoknak ajánlanám a katalán válogatottban lejátszott meccseit
érdekes módon ott mindig kiválóan játszik és nem almeria szintű csapatok ellen
Ezt meg sztem felejtsük már el (bár én most hallottam először), hogy az is közrejátszhat, hogy Henry nincs itt és nem kap tanácsokat tőle. Nehogy már egy olyan játékosnak, aki 4 éve a Barcában játszik és világ életében csatár volt, annak kell elmagyarázni, hogy merre gurítsa el a kapus mellett. Akinek ilyenre van szüksége az nem a Barcába való. Hány meg hány olyan játékos volt, aki nem játszott együtt Henryval vagy Henry kaliberű csatárral és mégis sokra vitte. Sztem ez csak puszta kifogás.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Lehet hogy a legjobb a földön, de a tojáshéj még rajta kb...adame1996 írta:
sztem Messi lenne alkalmas a mentorállására mert ő a világ legjobbja és ő tudna neki elég sok tanácsot adni...

Fecooo, minden szavaddal egyetértek, én se tudtam volna jobban leírni...

sztem Messi lenne alkalmas a mentorállására mert ő a világ legjobbja és ő tudna neki elég sok tanácsot adni...palesz77 írta:Na ebbe viszont lehet valami... Ha itt lenne Titi, ő tuti tudna neki jó tanácsokat adni. Mert ugye egy poszt, és Henry mögött egy egész karrier van - nem is akármilyen... Szóval ő átélte mindazt már nagy eséllyel - Juvéba ha jól emlékszem nem csillogott -, amit Bojan most - Xaviék mögött is ott van pár év rutin, de szerintem egy irányító nem tud olyan tuti tippeket adni, mint egy anno egy szezonban 30 fölött termelő csatár. Érdekes. Kíváncsi leszek azért a sorsára, remélem nem adjuk kölcsönbe jövőre, azzal nagyot törnénk szegény eddig is megtépázott önbizalmán...Tocy írta:Igen, jogos. Lehet egyébként, hogy Henry hiányzik neki, ő volt a "mentora", és most, hogy ő nincs, talán hiányzik neki egy ilyen ember.
jelenlegi státuszunkban sztem megengedhetnénk maguknak azt a "luxust", h a meccsek nagy részén akár Messit, akár Pedrot, akár Villát padra rakjuk, h egy önbizalommal teli és küzdőszellemet tekintve fullos csapatba kerüljön Bojan és biztos vagyok benne, h pár ilyen meccs elég lenne hozzá, h a kicsi átvegye a csapat szellemét és végre kikerüljön a vegetatív állapotából! ha rossz formában lennénk, akkor ezt nem tehetnénk meg, de most igen... (nem konkrétan az Atletico elleni meccsre gondolok...)
Nem a tanácsok hiányoznak, hanem a mentális dolgok, minden gólját Henrynak ajánlotta, Henry lényegében a 2. apja volt. Nem csatárként, hanem emberként.
A katalán válogatottban tényleg mindig jól nyomja, de az barátságos meccs, ami nyilván lelkileg könnyebb, illetve az ellenfél védői sem rúgják agyon.
-
- Jugador d'estrella
akik a képességeiben kételkednek azoknak ajánlanám a katalán válogatottban lejátszott meccseit
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nolito szerintem inkább szélső, aki futkároz a szélen, mintsem befejezőcsatár. Bár a B csapat meccseit nem követem figyelemmel, de merem állítani, hogy nem képes Bojant középen pótolni. Egyébként is felemás meccset játszott legutóbb, az első félidőben voltak jó megmozdulásai, igaz hibázott pár labdaátvételnél, de a második félidő nem az övé volt. Lehet, hogy a Benfica tényleg jobb lenne neki, ott adnak esélyt azoknak a játékosoknak, akik a topcsapatokban nem bizonyítottak (Javi García, Saviola stb.).palesz77 írta:nem csak neked szól, ez régóta kikívánkozott, főleg a szerdai meccs után
Nolitot könyörgöm hagyjuk... Belemegy rendre az 1v1-be ez tény. De! Nem is csinálja túl jól, és passzokban rém gyenge. Nála még a mostani Bojant is szívesebben látom a pályán, mert benne legalább felfedezhető némi potenciál - bár, abban amit mostanában nyújt nemigen. Ha az lendület, hogy ő egyedül fut, és mindig elvesztjük a labdát ha hozzá kerül, akkor nem szóltam...(Mondhattok akármit, Krkic mezőnyben azért veri Nolitot - kivéve ha éppen nem) De Nolito nem egy Barca szint azért.
Bojannak meg végre fejben kéne megcsinálni a dolgokat. Nem igaz, hogy ennyit tud mint most, mert ilyen csudirossz még sose volt. Még amikor 1X évesen feljött az első csapathoz akkor se. Akkor nem pattantak így el a labdák, és több csel bejött mint most, a legtöbb helyzetét belőtte... Csak mentálisan még nagyon éretlen. Mivel 20 éves - és szerintem későn érő típus is -, ezért én még bizalmat szavaznék neki. Úgysincs jobb a keretben, a B csapatban se akad szerintem. Talán Soriano, de Pep fel se hívja őt meg... Aztán ha 24 évesen is ennyire nulla lesz agyban, akkor mehet isten hírével tőlem - bár nekem mindig is szimpatikus marad. De addig én bizalmat adnék neki, mert az alapok benne vannak, csak a kicsi agya gátolja, hogy a tehetsége mutatkozzon meg a pályán, és ne az a totális görcs ami benne van...
Az viszont tényleg érdekes, hogy régebben tök jó volt Bojan és csak az utóbbi pár évben görcsölt be kegyetlenül. Szóval tud ő futballozni, csak mentálisan kéne kizökkenteni. Pár gól kéne az önbizalmának.

Szerintem Villa is ugyan úgy tud tanácsokat adni neki.
Jó lenne ha készítenének Bojannal egy interjút, hogy mi lehet a baj.
Jó lenne ha készítenének Bojannal egy interjút, hogy mi lehet a baj.
- palesz77
Na ebbe viszont lehet valami... Ha itt lenne Titi, ő tuti tudna neki jó tanácsokat adni. Mert ugye egy poszt, és Henry mögött egy egész karrier van - nem is akármilyen... Szóval ő átélte mindazt már nagy eséllyel - Juvéba ha jól emlékszem nem csillogott -, amit Bojan most - Xaviék mögött is ott van pár év rutin, de szerintem egy irányító nem tud olyan tuti tippeket adni, mint egy anno egy szezonban 30 fölött termelő csatár. Érdekes. Kíváncsi leszek azért a sorsára, remélem nem adjuk kölcsönbe jövőre, azzal nagyot törnénk szegény eddig is megtépázott önbizalmán...Tocy írta:Igen, jogos. Lehet egyébként, hogy Henry hiányzik neki, ő volt a "mentora", és most, hogy ő nincs, talán hiányzik neki egy ilyen ember.
Igen, jogos. Lehet egyébként, hogy Henry hiányzik neki, ő volt a "mentora", és most, hogy ő nincs, talán hiányzik neki egy ilyen ember.
- palesz77
Ez tény. Bár én a Ceuta elleni meccset nem hoznám fel, egy Spanyol elsőosztályú csapat csatára jobban védekezik, mint egy Ceutás védő kb - enyhe túlzás...Tocy írta:
Hát nem tudom...Lehet, hogy nem Barca-szint, de Bojan sem az 2ésfél éve. Nolito befelé húzva azért meg szokott csinálni egy cselt, a Ceutának gyönyörű gólt is lőtt, Bojan ilyet sose tudott. Most meg pláne. A kissrác agya már csak azon kattog, a legközelebbi emberhez odarúgja a labdát, aztán ha meglátja a kaput, arrafelé bombázza a lasztit.

Bojan játékába legalább felfedezhető intelligencia - kivétel idén, de ez az éve nem tudom miért ilyen, ilyen pocsék még sose volt, ezt be kell látnotok. Sok nagy zsugát adott már eddigi felnőtt meccsein, és pl a mostani meccsen is volt egy jelenete, amikor megvert 1 védőt a labdaátvételével, elment a másik mellett, és ketten rúgták fel végül. Szóval ilyenkor megmutatja, hogy van benne valami azért... Mert ezt olyan természetességgel csinálta, hogy nem értem hogy tudta utána úgy levenni a labdát, hogy az elpattan 2 métert... Ezekből látszik nekem, hogy csak az agya nincs ott. Amit idén művel, az tényleg katasztrófa, de azt be kell látnotok, hogy nem mindig volt ilyen. És mivel ő egy érzékeny személyiség - még -, ezért nem is szabad vele kegyetlenül bánnia a vezetőségnek ez után a szezon után szerintem. Mert ez elvégre több mint egy klub...
Hát nem tudom...Lehet, hogy nem Barca-szint, de Bojan sem az 2ésfél éve. Nolito befelé húzva azért meg szokott csinálni egy cselt, a Ceutának gyönyörű gólt is lőtt, Bojan ilyet sose tudott. Most meg pláne. A kissrác agya már csak azon kattog, a legközelebbi emberhez odarúgja a labdát, aztán ha meglátja a kaput, arrafelé bombázza a lasztit.palesz77 írta:nem csak neked szól, ez régóta kikívánkozott, főleg a szerdai meccs utánTocy írta: Arra a 15-20 percre amit szokott kapni, arra Nolito lényegesen több lendületet tud hozni, mint Bojan. Cserecsatárnak jobb
Nolitot könyörgöm hagyjuk... Belemegy rendre az 1v1-be ez tény. De! Nem is csinálja túl jól, és passzokban rém gyenge. Nála még a mostani Bojant is szívesebben látom a pályán, mert benne legalább felfedezhető némi potenciál - bár, abban amit mostanában nyújt nemigen. Ha az lendület, hogy ő egyedül fut, és mindig elvesztjük a labdát ha hozzá kerül, akkor nem szóltam...(Mondhattok akármit, Krkic mezőnyben azért veri Nolitot - kivéve ha éppen nem) De Nolito nem egy Barca szint azért.
- palesz77
nem csak neked szól, ez régóta kikívánkozott, főleg a szerdai meccs utánTocy írta: Arra a 15-20 percre amit szokott kapni, arra Nolito lényegesen több lendületet tud hozni, mint Bojan. Cserecsatárnak jobb
Nolitot könyörgöm hagyjuk... Belemegy rendre az 1v1-be ez tény. De! Nem is csinálja túl jól, és passzokban rém gyenge. Nála még a mostani Bojant is szívesebben látom a pályán, mert benne legalább felfedezhető némi potenciál - bár, abban amit mostanában nyújt nemigen. Ha az lendület, hogy ő egyedül fut, és mindig elvesztjük a labdát ha hozzá kerül, akkor nem szóltam...(Mondhattok akármit, Krkic mezőnyben azért veri Nolitot - kivéve ha éppen nem

Bojannak meg végre fejben kéne megcsinálni a dolgokat. Nem igaz, hogy ennyit tud mint most, mert ilyen csudirossz még sose volt. Még amikor 1X évesen feljött az első csapathoz akkor se. Akkor nem pattantak így el a labdák, és több csel bejött mint most, a legtöbb helyzetét belőtte... Csak mentálisan még nagyon éretlen. Mivel 20 éves - és szerintem későn érő típus is -, ezért én még bizalmat szavaznék neki. Úgysincs jobb a keretben, a B csapatban se akad szerintem. Talán Soriano, de Pep fel se hívja őt meg... Aztán ha 24 évesen is ennyire nulla lesz agyban, akkor mehet isten hírével tőlem - bár nekem mindig is szimpatikus marad. De addig én bizalmat adnék neki, mert az alapok benne vannak, csak a kicsi agya gátolja, hogy a tehetsége mutatkozzon meg a pályán, és ne az a totális görcs ami benne van...