No igen, nem kell h mindenben egyetértsünk.menczel írta:
Nem értek egyet, szerintem passzolást tekintve hosszúpasszokban egyértelműen Yaya jobb, bal lábbal is sokkal biztosabban passzol, és ő mer 'extrapasszokat' is adni, tehát mélységbe üres területre 'Xavisan'.
Amiben Sergio jobb, az a cselezés és ezzel kapcsolatban a sárgák kiharcolása.
Összességében Sergio pontosabban passzol, de ő képes hátul is rontani ezzel konkrétan gólhelyzetbe hozni az ellenfelet, míg Yayára nem jellemző a védővonal elött eladott labda.

Én úgy gondolom h sokkal inkább Sergi képes a Xavi féle mélységi labdákra, főleg ha laposan kell adni. Hosszan ívelve talán Touré a pontosabb, jobb.
Valóban a legidegesítőbb szokása Busquetsnek az, hogy hátul is tud nagyon flegma lenni és hibázni. Borzasztó dühös szoktam lenni. És ezzel ellentétben Touré hátul magabiztosabb.
Nálam ugyanakkor hozzájön ehhez, hogy sokszor épp az idegesít, hogy Touré egy felpasszt nem vállal be ilyenkor, és ezért megy tovább a kapushoz passzolgatás hátul, amit nagyon nem kedvelek, mert ugyan jó alapja a játékunknak, de sokszor túlzásba visszük. Busquets bátrabban hozza ki a labdát. Sokszor nagyon veszélyes támadások kulcsa ez.
Tehát az ilyen szituációkban mindkettejüknél van negatívum és pozitívum hasznosságban, és a saját szubjektív nézőpontom szerint is. Tehát itt sem 5-0 Tourénak, hanem 4-3, mondjuk.
torrestoni: én nemtudom kinek írtam, elég nagy itt a fogalom, sok helyütt olvastam szerintem, hogy ilyen ocsmány dolgokat művel Busquets, meg olyanokat.
és jó hogy megjegyezted az ügynök kérdést, Sergi esetében rég elfelejtettem. És néha ahogy írok azt is elfelejtem h Tourét nem hallottuk még. Bár Busquets vagy Valdes esetében nem volt olyan emlékeim szerint, h az ügynök nyíltan állította, hogy a játékos nagyobb megbecsülést akar valamilyen formában, vagy különben távozik. Tourénál Szeluk ezt szó szerint mondja, kvázi Yaya nevében, mintha csak idézné. De reménykedek hogy tényleg csak nagy a szája, mert messze a leggázosabb ügynöknek tűnit mindig is.