Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem, ha nem akar elmenni, nem fogják eladni, se kölcsön adni. Nem mernek bevállalni egy akkora blamát, mint ami volt Cescel.Ilúvatar írta:
Örül a szívemDe attól félek, hogy a vezetőség... ugye tudod...
Szegény gyereknek idén, - ahogy az egész csapatnak - nem jött ki a lépés. Nála különösen érzékelhető volt. Kölcsönbe sem érdemes, mert jövőre jó kis csereember lehet, aztán pedig épülhet a csapatba. Tegnap is bizonyította, hogy jól tolja, ha megy neki. Eladni pedig egy kiforratlan tehetségeset hatalmas hülyeség lenne.Los Banditos írta:Ezek után eladni biztosan nem kéne, de azért nem érdemes elfeledkezni arról, hogy idén ezt a mesterhármast leszámítva még nem lőtt gólt, pedig elég sok percet kapott Rijkaardtól.
Inkább a kölcsön felé hajlok.
Ha csak egy oldallal visszaolvastál volna,mondjuk 5.17-ig,látnád,h nem csak emiatt a tripla miatt mondom,h maradjon.Korábban is ezen a véleményen voltam már!Mint ahogy elég sokan itt....aronba írta:Hm azért legyünk reálisak, az egész évben nem sokat csinált a fiú. Ezt a meccset kivéve. Igaz nem sokat játszott, de mikor a pályán volt elszerencsétlenkedte a helyzeteket. Ne hogy már egy gyakorlatilag második ligás csapat ellen szerzett mesterhármasból itéljétek meg. A gólok tényleg szépek voltak, de egy (és főleg nem ilyen) meccsből nem szabad kiindulnimiihii írta:Bravó,DOS!!Ez mester(hármas)munka volt!!!
![]()
![]()
És ezt a srácot el akarjuk passzolni!!!
![]()
![]()
Ne viccelj, ez egy oltári nagy kamu. Már tavaly is le akartuk igazolni, legalábbis a média szerint, azt mégse lett belőle semmi...Capon írta:Mikor meghallottam, hogy Decoval együtt oda akarják adni Materaziért majdnem leestem a székről, remélem azért nem lesznek ilyen durva igazolásaink![]()
A BL-ben lőtt egyet, így ez volt a negyedik 'felnőtt' gólja.Los Banditos írta:Ezek után eladni biztosan nem kéne, de azért nem érdemes elfeledkezni arról, hogy idén ezt a mesterhármast leszámítva még nem lőtt gólt, pedig elég sok percet kapott Rijkaardtól.
Inkább a kölcsön felé hajlok.
Hehe, ezt én is nagyon remélem, de szerintem igen.Capon írta:Remélem belőtte magát Guardiola csapatába.
Jaja, nekem is az jutott eszembe róla.visca el barca írta:azért ma leginkább középen játszott....sokkal jobban tolta mint jobbszélen, ahol frank eddig erőltette...
második gólja tök hasonló volt mint ronnie cselzi elleni golja amit állóhelyzetből vágott...
Hogy játszott már? Nagyon durván jól.La Pulga írta:Na, igen most mutatta meg mire is képesIlyen mesterhármasokat gyakran kéne lőnie.
![]()
Nem szabad elengedni.