Szerintem, ha nem akar elmenni, nem fogják eladni, se kölcsön adni. Nem mernek bevállalni egy akkora blamát, mint ami volt Cescel.Ilúvatar írta:
Örül a szívemDe attól félek, hogy a vezetőség... ugye tudod...
Giovani Dos Santos #2
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- robbyt
- Barça B
Amikor berúgta a harmadikat,majd leestem az ágyról örömömben!Rég éreztem ilyet!Lehet most páran megköveznének,de nekem sokkal jobban tetszik a játéka,mint Bojan-nak!És ne feledjük el,hogy középpályás posztról ért el mesterhármast,nem csatárként,ahol viszont szinte mindig játszott!
Remélem még kölcsönbe sem adják oda senkinek!Jó középpályás csere lehet belőle,míg fel nem verekszi magát a kezdőbe!Ja és tényleg úgy mozog néha,mint Messi!A 2. vagy 3. góljánál hogy indult meg:) ,már azt hittem Messit látom:)!
Hajrá Dos!
Remélem még kölcsönbe sem adják oda senkinek!Jó középpályás csere lehet belőle,míg fel nem verekszi magát a kezdőbe!Ja és tényleg úgy mozog néha,mint Messi!A 2. vagy 3. góljánál hogy indult meg:) ,már azt hittem Messit látom:)!
Hajrá Dos!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szegény gyereknek idén, - ahogy az egész csapatnak - nem jött ki a lépés. Nála különösen érzékelhető volt. Kölcsönbe sem érdemes, mert jövőre jó kis csereember lehet, aztán pedig épülhet a csapatba. Tegnap is bizonyította, hogy jól tolja, ha megy neki. Eladni pedig egy kiforratlan tehetségeset hatalmas hülyeség lenne.Los Banditos írta:Ezek után eladni biztosan nem kéne, de azért nem érdemes elfeledkezni arról, hogy idén ezt a mesterhármast leszámítva még nem lőtt gólt, pedig elég sok percet kapott Rijkaardtól.
Inkább a kölcsön felé hajlok.
Ha pl. Krkic lesz a példa nálad, akkor azt mondom, hogy igen, jobb volt idén, de végülis ő mindig jókor volt jó helyen, míg Giovaninál épp fordítva volt.
Engem eddig sem kellett győzködnie, ezután sem kell. Csereként, Ronaldinho posztján jövőre nagyon jó lesz. Még csak 18, nagyon rutintalan. Azonban utánpótlás VB-n, felkészülési meccseken, és tegnap is megmutatta, hogy megvan benne az, hogy jó játékos legyen. Még a kölcsön is felesleges sztem.
- miihii
- KHAL
Ha csak egy oldallal visszaolvastál volna,mondjuk 5.17-ig,látnád,h nem csak emiatt a tripla miatt mondom,h maradjon.Korábban is ezen a véleményen voltam már!Mint ahogy elég sokan itt....aronba írta:Hm azért legyünk reálisak, az egész évben nem sokat csinált a fiú. Ezt a meccset kivéve. Igaz nem sokat játszott, de mikor a pályán volt elszerencsétlenkedte a helyzeteket. Ne hogy már egy gyakorlatilag második ligás csapat ellen szerzett mesterhármasból itéljétek meg. A gólok tényleg szépek voltak, de egy (és főleg nem ilyen) meccsből nem szabad kiindulnimiihii írta:Bravó,DOS!!Ez mester(hármas)munka volt!!!
![]()
![]()
És ezt a srácot el akarjuk passzolni!!!
![]()
![]()
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça C
- Kapcsolat:
csak materazzit nem mondjuk nem rossz de az ő 36 évével hááááááát
-
- Barça C
- Kapcsolat:
govanni egy tehetség és sztár lehet belőle nem szabad erőltetni
-
- Jugador del Barça
mondjuk nem tudom ki hogy van vele, de nekem a 3. gólja (meccsen az 5. barca gól) rohadtul emlékeztet roni chelsea elleni góljára a bl-ben
álló helyzet, előtte egy védő, helyezés nélkül lövés, gól:)
álló helyzet, előtte egy védő, helyezés nélkül lövés, gól:)
- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ne viccelj, ez egy oltári nagy kamu. Már tavaly is le akartuk igazolni, legalábbis a média szerint, azt mégse lett belőle semmi...Capon írta:Mikor meghallottam, hogy Decoval együtt oda akarják adni Materaziért majdnem leestem a székről, remélem azért nem lesznek ilyen durva igazolásaink![]()
- Capon
- Llegenda del Barça
Mikor meghallottam, hogy Decoval együtt oda akarják adni Materaziért majdnem leestem a székről, remélem azért nem lesznek ilyen durva igazolásaink

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A BL-ben lőtt egyet, így ez volt a negyedik 'felnőtt' gólja.Los Banditos írta:Ezek után eladni biztosan nem kéne, de azért nem érdemes elfeledkezni arról, hogy idén ezt a mesterhármast leszámítva még nem lőtt gólt, pedig elég sok percet kapott Rijkaardtól.
Feltétlen maradjon, rászolgált, és lesz jobb is. Első évében nem a megváltót kellene benne látni.
(én elfogult vagyok a kis mexikóival, mindig is szimpatikus volt a gyerek)

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hehe, ezt én is nagyon remélem, de szerintem igen.Capon írta:Remélem belőtte magát Guardiola csapatába.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezek után eladni biztosan nem kéne, de azért nem érdemes elfeledkezni arról, hogy idén ezt a mesterhármast leszámítva még nem lőtt gólt, pedig elég sok percet kapott Rijkaardtól.
in to exile
szerintem sem kéne eladni Giovani-t, kölcsönbe mehet.
Azért remélem giovannti nem adják el...mert iyen hiresztelések is vannak! Az lenne mint Piquéval, meg Fabival...évek mulva visszahivnánk....
:D a kisfiu még nagyot tehet "ÉRTÜNK"

- Blaugrana10
- Barça B
En orokke biztam benne es tudom h vilag klasszis lesz a gyerekbol
Szerintem ha minden jol fog menni neki ket ev mulva ott lesz a kezdobe es alap ember lesz belole. Legalabb is en szeretnem
A tegnapi golok onmagaert beszelnek
Ez a szezon nem igen jott ossze neki, de ne felejtsuk, hogy meg nagyon fiatal vegulis meg gyerek. Az este kozeppalyan tenyleg jol ment, talan ott jobb lenne neki
Na de azert egy szo mint szaz, rengeteg csapat szeretne ha ilyen sajat nevelesu jatekossal rendelkezne. Csak hat Giovanibol egy van 

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jaja, nekem is az jutott eszembe róla.visca el barca írta:azért ma leginkább középen játszott....sokkal jobban tolta mint jobbszélen, ahol frank eddig erőltette...
második gólja tök hasonló volt mint ronnie cselzi elleni golja amit állóhelyzetből vágott...
- visca el barca
- Presidente del Barça
azért ma leginkább középen játszott....sokkal jobban tolta mint jobbszélen, ahol frank eddig erőltette...
második gólja tök hasonló volt mint ronnie cselzi elleni golja amit állóhelyzetből vágott...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Csak a Barca!
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hogy játszott már? Nagyon durván jól.La Pulga írta:Na, igen most mutatta meg mire is képesIlyen mesterhármasokat gyakran kéne lőnie.
![]()
Nem szabad elengedni.
A 2. gólja mekkora volt? Mintha Dinye lett volna fénykorában...
Csak így tovább.