Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van. A bírók nem tudnak gólt lőni, meg védekezni sem helyettünk. Vannak tévedéseik, de ennek az eredménynek nem ők az előidézői. Ilyen védekezéssel még a Maldív-szigetek ellen sem mennénk sokra.kovinho írta:Persze, [auto_cenzúra] a bíráskodás is, de azért nem annak köszönhetjük, hogy -8 -al mennek a ferdék. Nem kell mindent rájuk fogni. Ha korrekt lenne a bíráskodás sem hinném, hogy ilyen játékkal még csak a közelébe érnénk a koreaiaknak.
Nem kell mindent rájuk fogni.
Ez édeskevés.
Egri kolléga is befejezhetné már ezt a 'bírók a hibásak' dolgot, mert nagyon unalmas.
Tudod Andris, nem tudom, miért kellene szégyellnem magamnak? Szégyellnivalójuk a lányoknak van, ilyen játékkal. Én elsírnám magamat, ha így játszanék.lionelmessi19 írta:
Szerintem meg az szégyen ha átváltasz. Tamás, ha már nézed az olimpiát szoríts a mieinknek. Igenis küzdenek, mégpedig egy jobb válogatottal, és sajnos egy kicsit az ellenfél javára tévedő játékvezetői társulattal szemben.
Az eleje persze förtelem volt, de játékban kezdünk feljebb jönni.
Szerintem meg az szégyen ha átváltasz. Tamás, ha már nézed az olimpiát szoríts a mieinknek. Igenis küzdenek, mégpedig egy jobb válogatottal, és sajnos egy kicsit az ellenfél javára tévedő játékvezetői társulattal szemben.Varga Tamás írta:Én átváltottam az eurosportra, ahol atlétikát nyomatnak.miihii írta:AttyaIsten!Nézitek a női kézit?Ez elég arcpirító eddig![]()
Szégyen, amit csinálunk!
Ez tényleg borzalmas. Mintha pályán sem lennénk.Varga Tamás írta:Én átváltottam az eurosportra, ahol atlétikát nyomatnak.miihii írta:AttyaIsten!Nézitek a női kézit?Ez elég arcpirító eddig![]()
Szégyen, amit csinálunk!
Én átváltottam az eurosportra, ahol atlétikát nyomatnak.miihii írta:AttyaIsten!Nézitek a női kézit?Ez elég arcpirító eddig![]()
Elfogadom a véleményed, én saját magamból indultam ki. Képtelen lennék más ország színeiben más himnuszt hallgatni.batinho írta:Csak azt felejted el h a legvégén ő állt oda és ha azt nem lövi be akkor az olaszok még a büntetődobásokig se jutnak( bár sztem az lett volna a realitás a meccs képe alapján). Valkay iránt meg én nem úgy érzek ahogyan te...mindenki a saját érdekeit nézi és neki ez így sokkal kedvezőbb volt. Ha mindeni köpködné a másikat akit honosítottak, akkor az egész világ egy nagy nyálkupac lenne...van Bommel írta:Az a lényeg, hogy a digók kiestek. A magyar csajok így Hollandiával játszanak, és a büntetőknél 1 olasz hibázott Valkay Erzsébet![]()
![]()
Kevés boldogabb ember volt nálam akkor
![]()
A kis hazaáruló
![]()
Rafa nem elég,h kumma jól teniszezik,de fejben is világelsőVarga Tamás írta:Igen, három nyert szettre játsszák a döntőt.ozsimiki írta:Nadal vezet 1-0ra a szettek tekintetében, másodikban 5-5.
Azt hiszem itt már 3 nyert szettig megy.
GO RAFA!!!
Varga Tamásnak Teljesen igaza van. A világbajnok kardcsapatunk elfelejtett volna egy év alatt vívni? Ugyan már nevetséges elsősorban nem a pénzről van szó. Komoly bajok vannak a vívószkosztályban. S valóban erkölcstelen, hogy ilyen gazdasági helyzetben nagyobb támogatást akarnak. Mi van a marketinggel, minek fizetik a menedzsreket? Mi a dolguk ha nem a szponzorok megatalálása. A vívószakosztály elnöksége vezetők álljanak fel köszönjük elég volt belőlük, meg a felelőtlen igéretekből, szálljanak magukba ők is meg a vívóink is csak utána mutogassanak a kormányra. Meg különben is a legerkölcstelenebb egy sportolótól, vagy sportszakosztályvezetőtől a pénzre fogni a kudarcokat.Varga Tamás írta:Most, hogy vége van a vívóversenyeknek összegezhetjük a teljesítményüket.
A teljesítmény értékelhetetlen, gyalázatos, és égbekiáltó. A hozzáállás teljességgel elfogadhatatlan, és nem magyarázható. Nincs rá magyarázat. Ez nem csak pénz kérdése. A 20 millió forint nem elég ösztönző, mit akarnak még. Szégyelljék magukat, és az egész vívóvezetésnek fel kell állnia. Tabula rasát kell csinálni. A vezetők megbuktak, a vívók leszerepeltek. Kovács Tamás pedig fogja be a száját, és ne politizáljon. Nem azon múlik a vívók szereplése, hogy a sportot miniszteri szinten irányítják, vagy államtitkári szinten. Nem az a lényeg, hogy a pénz kitől érkezik, meg milyen úton, hanem, hogy megérkezik. Nem az állam bácsit kell megfejni, hanem szponzorok után kell koslatni, futni. Milyen alapon várja el, hogy az egyszerű ember csendben elfogadja a nadrágszíj meghúzását, miközben a sportolók még több állami támogatásért kuncsorognak. Neki nem ez a feladata, hanem a szakmai oldalt kellett volna megerősítenie. Nem tette, így kussoljon. Ne mondja nekem, hogy akik egy hónapja még tudtak vívni, sikert értek el, azok most a szűkös anyagiak miatt égtek le? Ezt hülyékkel el tudja hitetni, be tudja nekik adni, de nekem nem. Imre Géza egy hónapja Európa-bajnok lett, most meg a levegőt szúrkálta, mint Szász Emese is. A férfi kardozókról meg ne is beszéljünk. Gerevich Aladár, Kárpáti Rudolf és Kovács Pál forognak a sírjukban. Ha még élnének, most biztos infarktust kaptak volna.
Mincza Ildikón kívül az összes vívó teljesítménye egy hatalmas nagy NULLA! Mélységesen szégyelljék magukat.
Igen, három nyert szettre játsszák a döntőt.ozsimiki írta:Nadal vezet 1-0ra a szettek tekintetében, másodikban 5-5.
Azt hiszem itt már 3 nyert szettig megy.
GO RAFA!!!