Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 18:55:13

FtcSikiHun írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nae_-34805

Na neeeeeeeeee
Ugye hülyéskedtek?
Bojan el?
Ugye kacsa?
Akkor már inkább Ibra. Bojan 20 éves sincs, de mégis majdnem többet csinál mint Ibrahimovic :shock:
Bojan játékojoga remélem csak kölcsönbe szól...
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.30. 18:53:05

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-m ... nae_-34805

Na neeeeeeeeee
Ugye hülyéskedtek?
Bojan el?
Ugye kacsa?
Akkor már inkább Ibra. Bojan 20 éves sincs, de mégis majdnem többet csinál mint Ibrahimovic :shock:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 18:23:37

Fernando írta:
Kardi írta:A Marca információi szerint a Valencia és a Barcelona megegyezett egymással David Villa átigazolásáról. A madridi lap úgy tudja, a spanyol válogatott csatár a szezon végén lesz a gránátvörös-kékek labdarúgója, a barcelonai klub 40 millió eurót fizet érte a Valenciának.
Barcelona alatt kit értesz? Még az új elnök sincs meg. Hagyjuk már.

Szerk.: Ha esetleg, de tényleg nem akarok belebonyolódni megvennénk, már biztos, hogy 4-1-2-1-2-ben játszanánk.
Nemtudom emlékszel-e egy Calderon nevezetű emberre,aki kb fél évvel nyár előtt megállapodott a M.U-val Cristiano Ronaldo leigazolásáról.

Ezt lazán el tudom képzelni,hogy Laporta egy nagy névvel akar búcsúzni.
bár számomra elég érdekes,hogy bl kiesés után zlatan sz*r teljesítmény utan jönnek ezek a hírek.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.30. 17:10:04

Villa ügy. Tavaly nyáron érte imádkoztam, a tökéletes csatárt láttam benne, aztán nem jött. Idén már kicsit más a helyzet. Ugyanúgy akarom őt a Barcába, de már vannak kételyeim is. Először is a szélsőjátéka aggaszt, nem tudom hogy át e tudjuk nevelni mint Henry-t. Másodszor pedig a sérülékenysége, így nekem nem ér meg 40 millát. Akkor lennék a legboldogabb ha a középcsatárunk lenne, szélre pedig hoznánk Robinhot. Messivel együtt gyilkos csatárhármasunk lenne. Ibrát meg el kell passzolni a city-be, akik talán mehetnek a bl-be ősszel. Valaki írta hogy neki úgyis feküdne az angol bajnokság.

Tudom hogy képtelenség amiket leírtam és semmi esély rá hogy ez így összejöjjön, csupán vázoltam a lehető "legokosabb döntések" variációjának egyikét
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
LM10
Director del Fútbol

2010.04.30. 17:08:06

Még az új elnök sincs meg.
Az is lehet, hogy Laporta még nagy névvel akart búcsúzni. És így az új elnöknek már "csak" a maradék nagy névvel Fabregasszal kell kampányolnia.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.04.30. 17:06:05

Kardi írta:A Marca információi szerint a Valencia és a Barcelona megegyezett egymással David Villa átigazolásáról. A madridi lap úgy tudja, a spanyol válogatott csatár a szezon végén lesz a gránátvörös-kékek labdarúgója, a barcelonai klub 40 millió eurót fizet érte a Valenciának.
Barcelona alatt kit értesz? Még az új elnök sincs meg. Hagyjuk már.

Szerk.: Ha esetleg, de tényleg nem akarok belebonyolódni megvennénk, már biztos, hogy 4-1-2-1-2-ben játszanánk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2010.04.30. 17:09:07-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
zeus021
Jugador del Barça

2010.04.30. 17:03:44

Rivaldo11 írta:Nem tudom igaz-e a hír, de én nagyon örülnék Villának. Gyorsasága, gólérzékenysége révén tökéletesen el tudná látni még a bal támadó posztját is. Rajta kívül még veszünk egy Fabregast, és kész is a keret.
Csupán e két játékos érkezésével legalább 5-6 új variációra lesz/lenne lehetőség.
Nagyon remélem, hogy a hírek igazak és Laporta úr már tavaly megkötötte a szerződést mind Villa-val mind Fabregas-szal, csak nem verték nagy dobra
Ez meg abszolút igaz ezen két játékos érkezésével még több variációt tudna játszani a csapat, ami ugye nem egy rossz dolog, mivel így teljesen kiismerhetetlenné válna...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.30. 16:58:33

Nem tudom igaz-e a hír, de én nagyon örülnék Villának. Gyorsasága, gólérzékenysége révén tökéletesen el tudná látni még a bal támadó posztját is. Rajta kívül még veszünk egy Fabregast, és kész is a keret.
Csupán e két játékos érkezésével legalább 5-6 új variációra lesz/lenne lehetőség.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:56:04

zsulter írta:Hát érdekes ez a villa ügy!

Remélem nem vagyunk olyan balgák, hogy 40 millió eurót és még Hlebet (15m-ért vettük) és Bojant (értéke a jövőében rejlik) adjuk oda egy 29 éves támadóért....
Azért lássuk be mindjárt 30 2-3 jó szezon van még a lábában és annyi....szerintem már jóval kevesebbet ér ennél...(talán 20-25 + Hleb)
Ennyiért szeritem a 26 éves Fernando Torrest is megkaphatnánk, akiben azért jóval nagyobb potenciál lenne, de ez már magánvélemény!

Ha meg igaz, hogy Bojan is része a transzfernek, akkor csak egy dolgot lehet mondani: Köszönjük Pep, de edzők gyöngye, te mágus, te szent stb (természetesen ez egy jó adag irónia akar lenni). A többit inkább a bojan topicba írom le....

Egy szó mint száz...ha jobb is Villa, mint Ibra csak akkor kéne, ha Ibra go out! Nincs szükség még egy olyan elb..sz..ott szerződésre, mint amilyen Ibra idehozatala volt, ez az ár nem éri meg és kész! (a forrás azért ismét Marca, tehát valszin jó adag kamu az egész....de ki tudja, az ördög nem alszik és mint kiderült Pep is remek üzletember :roll:

Csak zárójelesen és félve jegyzem meg, hátha ez a szerződéstervezetecse arra is jó lenne, hogy Ibráért bejelentkezzen valamelyik PL klub (pl city, MU, Chelsea) egy borsos kis ajánlattal....ejjj, de jó lenne....most inkább befejezem, mert bilibe ér a kezem.... :lol:
Bojant tényleg ne adjuk. Én nem a konkrét ajánlatból indulok ki, szerintem annak senki sem örül. Ráadásul azt sem tudhatjuk, hogy igaz e. Ettől függetlenül sztem tökéletes lenne Villa. Ha pedig a világ egyik leggazdagabb klubja kiad 40 milliót nem ejtem könnyeimet, hogy éhen halnak:) Egy szó, mint száz, szerintem jó lenne Villa, de Bojant vegyük ki az üzletből. 35+Hleb mondjuk. Vagy 40+Hleb. Ha marad ibra, akkor Torres nem annyira jó, a válogatottban is ő az, akinek kötöttebb a posztja és Villa az, aki kimegy a szélre is az alacsony súlypontja és a gyorsasága miatt (Torres is gyors,de a súlypont sokat számít).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2010.04.30. 16:58:22-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:53:32

Villa érkezése nem lenne zsákba macska. Örülnék neki :wink: De Zlatannak maradnia kell, és fog is. Nem tudom sokan mit vártak, hogy egy 6/6 kupás csapatban érkező támadó, aki tök új környezetbe jött, majd veri a 30 gólokat....emlékszek mikor 5/5-ös mutatói voltak akkor mindenki arany fogásnak nézte. Tegnap már leírtam, hogy ez azért van, mert sokan nem szívlelik és ezért könnyebben is szidják(Busquets detto). Jövőre biztos leszek benne, hogy jobban fog teljesíteni, még több góllal, ráadásul most ő volt az új fogás minden meccset vele harangoztak be. Főleg ha már Villa lesz az új fiú, Ibra sokkal szabadabb lesz. Akik meg nem is szívlelik nemértem, hogy miért nem szurkolnak neki, márcsak a BARCA miatt is.
zsulter
Jugador del Barça

2010.04.30. 16:51:02

Hát érdekes ez a villa ügy!

Remélem nem vagyunk olyan balgák, hogy 40 millió eurót és még Hlebet (15m-ért vettük) és Bojant (értéke a jövőében rejlik) adjuk oda egy 29 éves támadóért....
Azért lássuk be mindjárt 30 2-3 jó szezon van még a lábában és annyi....szerintem már jóval kevesebbet ér ennél...(talán 20-25 + Hleb)
Ennyiért szeritem a 26 éves Fernando Torrest is megkaphatnánk, akiben azért jóval nagyobb potenciál lenne, de ez már magánvélemény!

Ha meg igaz, hogy Bojan is része a transzfernek, akkor csak egy dolgot lehet mondani: Köszönjük Pep, de edzők gyöngye, te mágus, te szent stb (természetesen ez egy jó adag irónia akar lenni). A többit inkább a bojan topicba írom le....

Egy szó mint száz...ha jobb is Villa, mint Ibra csak akkor kéne, ha Ibra go out! Nincs szükség még egy olyan elb..sz..ott szerződésre, mint amilyen Ibra idehozatala volt, ez az ár nem éri meg és kész! (a forrás azért ismét Marca, tehát valszin jó adag kamu az egész....de ki tudja, az ördög nem alszik és mint kiderült Pep is remek üzletember :roll:

Csak zárójelesen és félve jegyzem meg, hátha ez a szerződéstervezetecse arra is jó lenne, hogy Ibráért bejelentkezzen valamelyik PL klub (pl city, MU, Chelsea) egy borsos kis ajánlattal....ejjj, de jó lenne....most inkább befejezem, mert bilibe ér a kezem.... :lol:
Kép
Los Equipos de Leyenda: (Ramallets, Olivella, Gracia, Segarra, Tejada, Gensana, Kocsis, Kubala, Czibor, Suarez, Eu. Martínez. El entrenador era: Helenio Herrera)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:48:46

Barcaman14 írta:Úgy látom megint előjött a Villa ügy! :lol: Érdekes lenne a leigazolása. Egy középcsatárral játszunk erre itt lenne mindjárt 3 is! Ebből 2 akit euromilliókért vásároltunk (Ibra,Villa) Villát csak azért megvenni hogy balszélsőt faragjunk belőle, hülyeség! Tavaly nyáron már dönthettünk: Villa vagy Ibra? Mi a svédet választottuk úgyhogy nem látom értelmét leigazolni a spanyolt. Kivéve ha távozik Ibra, amire ugye vajmi kevés esély van. :)
Mielőtt bárki is félreértené: Nincs semmi bajom Villával, sőt. Szerintem ő lenne az egyik legmegfelelőbb játékos a középcsatár posztra. Spanyol, Xaviékkal nagyon jól megértené magát, emellett évek óta gólerős klubszinten és válogatottban egyaránt. Mozgékony stb...
De jelenleg "feleslegesnek" vélem a leigazolását. Ha lehet egy ilyen gólvágót a felesleges jelzővel illetni... :)

Ja és még annyit, hogy ha Bojant eladjuk akkor nagyon mérges leszek. :evil: Még egy kölcsönszerződés esetén is! :roll:
Nem értek egyet. Azt a szélső posztot, amit Henry játszott tavaly Villa jobban bejátssza, mint egy amolyan klasszikus szélső. Mégpedig azért, mert nekünk msot egy gólerős, középre húzó játékos kell, hogy Ibráról levegyük a terhet és több területe legyen. Pedrot szeretem, de erre még alkalmatlan. mint ahogy egy klasszikus szélső is az lenne. Nem az oldalvonalról érkező beadásokra kell appelálni a mi szélsőinknek, hanem a tizenhatos szélén, vagy kicsit beljebb kell helyezkednie és gólra kell törnie, vagy esetleg Ibrának centerezni. Egyébiránt két formáció adódna a megvételéből. Egyrészről, hogy azt játszaná, mint tavaly Henry és akkor a klasszikus 4-3-3-at játszanánk, másrészt pedig Messi mostani pozíciójában nincs is klasszikus szélsőnk, hanem ő a csatárok után érkezik, így egy 4-3-1-2-öt játszanánk. Sztem ez jobb és eredményesebb felállás, mint a mostanában erőltetett 4-2-3-1, mert így nem maradna Ibra egyedül és talán több helye lenne. Bár én a magam részéről inkább a 4-3-3-at szeretném látni, de ez a második variáció sem rossz. Ezekhez pedig tökéletes Villa. Nem kellenek az Ashley Young-féle vonalszélsők, elismerem a tehetségét, de semmit nem értünk volna vele mondjuk az Inter ellen. Egy gólerős klasszis csatár kell véleményem szerint. Vagy egy olyan összetett játékos, mint Silva.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.04.30. 16:37:37

Úgy látom megint előjött a Villa ügy! :lol: Érdekes lenne a leigazolása. Egy középcsatárral játszunk erre itt lenne mindjárt 3 is! Ebből 2 akit euromilliókért vásároltunk (Ibra,Villa) Villát csak azért megvenni hogy balszélsőt faragjunk belőle, hülyeség! Tavaly nyáron már dönthettünk: Villa vagy Ibra? Mi a svédet választottuk úgyhogy nem látom értelmét leigazolni a spanyolt. Kivéve ha távozik Ibra, amire ugye vajmi kevés esély van. :)
Mielőtt bárki is félreértené: Nincs semmi bajom Villával, sőt. Szerintem ő lenne az egyik legmegfelelőbb játékos a középcsatár posztra. Spanyol, Xaviékkal nagyon jól megértené magát, emellett évek óta gólerős klubszinten és válogatottban egyaránt. Mozgékony stb...
De jelenleg "feleslegesnek" vélem a leigazolását. Ha lehet egy ilyen gólvágót a felesleges jelzővel illetni... :)

Ja és még annyit, hogy ha Bojant eladjuk akkor nagyon mérges leszek. :evil: Még egy kölcsönszerződés esetén is! :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Andris
Adminisztrátor

2010.04.30. 14:48:13

MichaaBee írta:
Andris írta:Egyébként pedig mindenki jelölje meg a forrást mindig, máskülönben hamar bezárom ezt a topicot.
Az eurobarca.hu kielégítő forrásnak számít? :)
Nekem személy szerint sokszor már nem, de amúgy természetesen igen. :)

Mindamellett nem a villa műsor miatt írtam amit írtam, ha jobban megnézed ebben a témában nemnagyon van forrás nélküli infot tartalmazó hsz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.04.30. 14:48:09

Léfe írta:Bojan jó gyerek, de lassu a szélre, középen erőtlen. Nem dinamikus. Marad akkor marad. Csak tartlék lesz. De 2 támadó kell, mert jobb oldalon sincs senki. Nálam mehet: Marqez, Csiga, Keita, Hleb, Pintó, Henry de kérdőjeles még Maxwel s Puyol is. Ibráról meg nem is tudom mit gondoljak. Villa jobb nála,de tényleg 30körül van, tehát max 2 jó év.
Ezen nem lehet rohogni, ha viccnek szantad, ez siralmas amit idemocskoltal oreg. Elmegy Pinto, Valdes egyeduli kapus a Barcaban, ertem. Puyol aki egy ikon a Barcanal, eladodik, ertem. Maxwell-t most vettuk meg ,es elso szezonjaban a Barcanal, eleg jol jatszik. Ibrarol jo , hogy nem is irtal semmit, mert csak, jobb ugy. Fifa Manager-t Fifa-t , Football Managert, vagy PEST jatszol?
I <3 FCB
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:46:14

Krikic-et ha odaadja Villáért tuti odamegyek és megverem Pepet :)
Kölcsön-üzletet elképzelhetőnek tartok, szerintem jót is tenne Bojannak,bár kérdéses,hogy ott mennyi időt kapna játékra.

Titiinho ha ez olvasod lenne egy kérdésem.
Írtad,hogy Fabregas ügye is le lenne zsírozva? erre hol találtál infót,vagy hasonlót?

köszi
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.30. 14:39:40

Szerintem zárd be, Andris! Megjöttek PES-esek.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.30. 14:39:26

Léfe írta:Bojan jó gyerek, de lassu a szélre, középen erőtlen. Nem dinamikus. Marad akkor marad. Csak tartlék lesz. De 2 támadó kell, mert jobb oldalon sincs senki. Nálam mehet: Marqez, Csiga, Keita, Hleb, Pintó, Henry de kérdőjeles még Maxwel s Puyol is. Ibráról meg nem is tudom mit gondoljak. Villa jobb nála,de tényleg 30körül van, tehát max 2 jó év.
Mivan? :shock: Puyol? Hol élsz, barátom? :) Kizárt, hogy elmenjen.
Maxwell szerintem marad, tökéeltes csere baloldalra.
Pinto most hosszabbított, de mindegy... :roll:
Márquez és Csigrinszkij szerintem maradjon, de legalább az egyik.
Hlebnek au revoir.
Henry szerintem megy, mehet is Amerikába.
Keita maradhat 3. számú vkp-nak.

Andris írta:Egyébként pedig mindenki jelölje meg a forrást mindig, máskülönben hamar bezárom ezt a topicot.
Az eurobarca.hu kielégítő forrásnak számít? :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.04.30. 14:40:40-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Léfe
Entrenador del Barça

2010.04.30. 14:35:54

Bojan jó gyerek, de lassu a szélre, középen erőtlen. Nem dinamikus. Marad akkor marad. Csak tartlék lesz. De 2 támadó kell, mert jobb oldalon sincs senki. Nálam mehet: Marqez, Csiga, Keita, Hleb, Pintó, Henry de kérdőjeles még Maxwel s Puyol is. Ibráról meg nem is tudom mit gondoljak. Villa jobb nála,de tényleg 30körül van, tehát max 2 jó év.
Fecó
Andris
Adminisztrátor

2010.04.30. 14:26:28

Ja , kár hogy mire igazolni lehet, már komplett vezetőségváltáson megyünk át.

Egyébként pedig mindenki jelölje meg a forrást mindig, máskülönben hamar bezárom ezt a topicot. Ígyis azt kéne Június 1.ig.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kardi
Capitá del Barça

2010.04.30. 14:23:22

A Marca információi szerint a Valencia és a Barcelona megegyezett egymással David Villa átigazolásáról. A madridi lap úgy tudja, a spanyol válogatott csatár a szezon végén lesz a gránátvörös-kékek labdarúgója, a barcelonai klub 40 millió eurót fizet érte a Valenciának.

forrás: www.nemzetisport.hu
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kardi 2010.04.30. 17:26:54-kor.
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
bali 15
Director del Fútbol

2010.04.30. 14:15:07

Messiaskii írta:kövezzetek meg de középpályán én elnézném szivesen egyszer Diego Buonanottét is :oops:
Na végre valaki :D . Én már tavaly is javasoltam őt. De jöttek a hülye "football manager-ezők". Pedig aki ismert a Dél-amerikai fociban az ismeri az ő nevét, a River Plate játékosa.Nagyon jó játékos. Igazi támadó kp. 22 éves.
Csak az a gond sajnos hogy szegény gyerek jelenleg totálisan harcképtelen.
Pár hónapja autóbalesetet szenvedett. 3 barátja meghalt. Csak ő élte túl. :cry:
Nem tudtok róla valamit hogy hogy van?
Most nézem Ápr. 17-én visszatért a pályára :D
Elvileg 50 játékost figyelünk Argentínában, remélem köztük van.
Jó hogy felhoztad, a fórumozók nagy részével megkéne ismertetni a srácot :wink:
Messiaskii
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.30. 13:49:25

kövezzetek meg de középpályán én elnézném szivesen egyszer Diego Buonanottét is :oops:
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.04.30. 13:38:22

Titinho írta:Jobb védő: César Azpilicueta
Középpályás: Cesc Fabregas
Bal támadó: Angel Di María vagy David Silva (de David Villa érkezésénél sem dőlnék a kardomba :wink: )
Szívemből szóltál. :) A mostani hszeid többségéről elmondhatom, hogy minden betűjét osztom. :wink:

Villa transzfer: Hleb mehet amerre lát, Bojan viszont maradjon. 40 milla simán oké Villáért szvsz, Ibránál biztos jobb üzlet lenne. (Olcsóbb és hatékonyabb.) Ha ő nem jön, akkor Silva kéne, ha meg minden kötél szakad, akkor Di María.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2010.04.30. 13:12:17

Nagyon elkélne. Látva Ibra idei teljesítményét, pont egy ilyen mozgényony, technikás, gólerős klasszisra lenne szükségünk. Nyáron elválik, mi az igazság ebből, addig kár rajta filózni.
Kép
Lezárt