FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.01.06. 16:17:09

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846

86.000 :shock: Az szép... csak így tovább! :)

szerk.: Azért az szép, h a HSV 57.000es stadionja, majdnem mindig megtelik... :shock:
Nekem is soknak tűnik így elsőre az a 86 ezer fő. A legfelső helyek szinte csak a Clásicon telnek meg. Meg esetleg a BL meccseken, de ott is csak a kiélezettebb párharcokon, mint pl ami most lesz az Arsenal ellen. Úgy tudom hogy a Dortmund bír a legnagyobb átlagnézőszámmal Európában. De természetesen a miénk sem rossz!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Andris
Adminisztrátor

2011.01.06. 15:54:03

Nembaj, csak az igazolásokról ne kezdjünk el itt spekulálni, mert annak semmi létjogosultsága most. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.06. 15:52:50

Andris írta:nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.

86 fölött szerintem egy kezemen megtudom számolni, hány meccs volt a teljes 2010es naptári évben, nemhogy bajnokin, nemhogy átlag.
Idén pl csak az el clasico járt felette, egyébként 75 sincs idén valszeg az átlag.
Szerintem a 80ezer alatti nézőszám se kevés. :)

Remélem írhatom ide mert a csapathoz tartozik.
Ha Milito elmegy akkor szerintem Pepnek vissza kell hoznia Cácerest és adni neki még 1 esélyt. Szerintem most már kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz hogy a kezdőbe lehessen rakni közép és gyengébb csapatok ellen.
Keirrisonnak is adni kéne lehetőséget mert biztos nem ügyetlen a srác és ha Bojan nem képes normálisan játszani akkor szükség van 1 támadóra.
Ugyebár Abidal megoldja a középső védő szerepet és balbekkből van 2 viszont jobboldalt csak Alves van. Ott pedig tud Cáceres játszani ezért még 1 ok hogy adni kéne neki lehetőséget.
Kp meg van oldva ugyebár és a csatársorba jelenleg 5 ember játszhat ha Afellayt belevesszük akkor 6. Ha megsérül 2 ember akkor már csak 4 és 1 csere nem elég. Ezért kell igazolni vagy visszahozni Keirrisont.

Kicsit összevissza de ez a véleményem és remélem nem baj hogy ideírtam.
Andris
Adminisztrátor

2011.01.06. 15:42:03

bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846

szerk.: Azért az szép, h a HSV 57.000es stadionja, majdnem mindig megtelik... :shock:
nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.

86 fölött szerintem egy kezemen megtudom számolni, hány meccs volt a teljes 2010es naptári évben, nemhogy bajnokin, nemhogy átlag.
Idén pl csak az el clasico járt felette, egyébként 75 sincs idén valszeg az átlag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2011.01.06. 15:45:56-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.06. 13:54:02

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846

Andris
Adminisztrátor

2011.01.04. 13:20:09

Rövidre is zárnám a témát, úgysincs értelme, de nem is tartozik ide.
Vagy jön jövő nyáron, vagy nem. Ezt nem most fogjuk megtudni, akármit ír akármelyik lap.
- József Attila
ZS10
Jugador d'estrella

2011.01.04. 13:17:48

Én örülnék, ha jönne! És tudjuk, hogy a 4-es mezszámot miért nem osztották ki! :D
Charlie
Öreg Harcos

2011.01.04. 13:00:46

Jaj már megint kezdődik ez a kis szappanopera. Ez lesz nyár végéig, hogy egymásra fognak megjelenni az összeboronáló, átigazolást tagadó híresztelések??! Tavaly nyáron már elegem lett belőle.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.04. 12:34:08

messideco írta:De azért a Sport hozta le, úgyhogy lehet valóságalapja. De remélem nincs :evil:
Éppen azért, mert a Sport hozta le ne vegyük komolyan a dolgot, sőt.
Nyáron már 10-szer lehozták, hogy jön, megvan aztán mégse lett semmi.

Ráadásul egyedül ez a lap hozta le, tehát feltételezhetjük, hogy az egyik szerkesztőnek durva szilveszteri after-party-ban volt része.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.04. 12:29:39

P.U.Y.O.L. írta:Azért készpénznek még ne vedd az ilyen "híreket"... :wink:
De azért a Sport hozta le, úgyhogy lehet valóságalapja. De remélem nincs :evil:
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.04. 12:22:26

messideco írta:Nincs nyitva a Barca-igazolások topic:

45 MILLION EUROS FOR CESC

Barça and Arsenal, close to an agreement.

Wenger opens the door for him. The player negotiated his leaving with the manager and people in England feel that he will not stay after the end of the season.

Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz1A42XLpr7

Na ennek nem örülök. 52 millió :?: Ne vicceljünk már. Remélem közel sem áll a valósághoz...

Végre. Jó lenne ha jönne.
Gondoljatok bele: Xavi már nem fiatal, 31 lesz 25-én. a legmagasabb szinten is még 3,max 4 jó éve lehet.
Keita nem opció,ő mehet bármikor. Thiago meg fog játéklehetőséget kapni. Mire ő beforr, Ini is menni fog kifelé. Meg ki tudja mi lesz Thiagobol? Cesc egy klasszis,akinek nálunk a helye.
Meg kell venni és kész.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.01.04. 12:20:53

zola8787 írta:Ezt nem akarom elhinni! Minek ide Cesc? Mert persze nagyon játékos és akkor Thiago-val mizu? Vissza a Barca B-be? Áhh....
Azért készpénznek még ne vedd az ilyen "híreket"... :wink:
zola8787
Director del Fútbol

2011.01.04. 12:18:53

messideco írta:Nincs nyitva a Barca-igazolások topic:

Wenger opens the door for him. The player negotiated his leaving with the manager and people in England feel that he will not stay after the end of the season.

Na ennek nem örülök. 52 millió :?: Ne vicceljünk már. Remélem közel sem áll a valósághoz...
Ezt nem akarom elhinni! Minek ide Cesc? Mert persze nagyon játékos és akkor Thiago-val mizu? Vissza a Barca B-be? Áhh....
messideco
Presidente del Barça

2011.01.04. 12:15:55

Nincs nyitva a Barca-igazolások topic:

Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2010.12.25. 18:29:43

Messi, Puyol, Valdés, Pedro, Jeffren és Iniesta karácsonyi és újévi üzenete:

http://www.youtube.com/watch?v=fIh1132UaDo
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.12.25. 18:23:34

A Sport szerint Thiago nem lesz télen csak és kizárólag az első csapat tagja, marad az ingázás.
Érthetetlen...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2010.12.14. 17:53:02

Ez a statisztika és a rekordok magáért beszélnek. A klub az idén is 3 kupa várományosa :wink:
Kép
culinho
Capitá del Barça

2010.12.14. 13:08:53

A hétvégén sikerült 2 rekordot is megdöntenünk. A gólkülönbségünk +38 a 46 rugott és a 8 kapott gólnak köszönhetően, amivel megdöntöttük a 2 évvel ezelőtti 46-9-es rekordunkat.

A másik a szerzett pontok terén új rekord. A 15. fordulót követően még soha egy spanyol csapat sem szerzett 40 pontot. Tavaly mi 12 győzelemmel és 3 döntetlennel 39 pontnál álltunk, akárcsak a Madrid a '61-62-es -, a '68-69-es -, és a '91-92-es szezonban.

Szerintem Pep újabban már nem az ellenfelek elemzi, hanem a statisztikákat döngészni, hogy mit lehetne még megdönteni :)
LM10
Director del Fútbol

2010.12.13. 19:39:47

2 hét szünetem után lemaradtam pár dologról.

Clasico:

Felfoghatatlan mekkora meccset játszottunk! Mindenki maximálisan játszott, a Real a meccs közelében nem volt.

Mezszponzor:

Engem különösen nem zavar a dolog. Nagyok az adósságaink, kellenek a bevételek. Szerintem inkább ez, mint hogy a Camp Nou helyett Abu Nou legyen pl a neve a stadionnak. 111 év után lesz először mezszponzor, húztuk ezt ameddig lehetett, most már kellett. Szvsz nem a mezszponzor néékülözése miatta lettünk több min egy klub, hanem a magas szintű utánpotlásunk miatt ahonnét a mai sztárok Xavi,Iniesta,Messi,Puyol,Pedro,Busquets stb érkeztek. Nem beszélve a csodálatos focinkról, és a mindig győzni akaró felfogásunkról. Ez miatt vagyunk több ,mint egy klub!

BL:

A jelen forma szerint bárkit ütnénk. Én az Intert vagy az Arsenalt akarom. Előbbinek megbosszulni a tavalyit, utóbbit pedig azért mert itthon öcsém el van szállva az Arsenaltól, (de nemtudom miért..), és jó lenne egy nagy verés neki megint :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.09. 17:41:28

Tavaly is óriási favoritok voltunk már a Chelsea és Mu kiesése után, mégsem lett meg. A jelenlegi formánkban szerintem bárkit megvernénk, ez ellen a Barca ellen nincs az a taktika, nincs olyan rossz birói ítélet, amivel meg tudnának verni minket, annyival jobbak vagyunk JELENLEG mindenkinél. Persze ez még változhat, mi is kerülhetünk hullámvölgybe, + a riválisok is össze szedhetik magukat.
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.09. 17:07:54

Nem értem az ilyen hozzászólásokat hogy biztos a BL-győzelem. Ilyen nincs, egyszerűen nonszensz. Akárki, ismétlem: AKÁRKI megverhet minket ugyanúgy mint bárki mást. Kimaradnak a ziccerek, kapunk 2 kontragólt és kész. Akármikor kerülhetünk hullámvölgybe, akár a nyolcaddöntőben is kiesünk. Ez persze nyilván kudarc lenne, de nevetséges ez a hozzáállás. Másik topicban olvastam h kötelező volt a spanyol VB-győzelem. Ez is baromság. Annyi, de annyi minden közrejátszhat, és olyan messze van még a vége, hogy nagyon. Tény, jelenleg mindenki ellen esélyesként lépünk pályára. Idegenben is. De ilyet akkor sem lehet kijelenteni...
Andris
Adminisztrátor

2010.12.09. 16:55:59

menczel írta:
Nem tetszik ez a lekezelő hangnem.

1.Transfermarkt adatai.
2.Azt hívják adatnak ami valamilyen információt ad. Ez pedig az. Ezen miért értetlenkedsz?

Jóval erősebb csapat mint a madrid? Akiket Murinho vezet? Na ne már. Mondj egyet amelyik esélyesként futna ki ellenük. Véleményes, de a Mu és a Chelsea-t adott esetben tarthatod jobbnak, de sokkal jobbnak őket se. A murinho faktort is add hozzá a csapathoz!
Chelsea-t Sunderlandek oktatják, Mu közel sincs olyan formában mint az elmúlt években, olaszokról nem beszélve.

A BL-címhez: Lehet álszenteskedni, de jelenleg annyira messze vagyunk minden csapathoz képest elöl, hogy csak az általam említett szerencsefaktor kavarhat be.
Neharagudj, ha lekezelő volt, nem szándékoztam ilyen hozzászólást írni. Bár szerintem egyáltalán nem olyan lekezelő. Azt viszont szerettem volna érzékeltetni, hogy mennyire abszurd szerintem a gondolatmeneted, és ezekszerint nemsikerült, úgyhogy még egy kísérletet teszek. :P

Először is fontos leszögezni hogy a Transfermarkt közröhej tárgya, ami a tartalmat illeti, és az árak amikről beszélsz, továbbra sem léteznek, ahogy írtam. Egyszerűen hasraütés szerűen beírtak valamit a játékosokhoz, ráadásul elég nagy baromságokat, bár legutóbb kb fél éve néztem az oldalt, de 100% hogy nem változott.
A játékosoknak árban meghatározott értékük nincsen. Egyszerűen ilyen adatok nem léteznek. Egyedül a spanyol bajnokságban van olyan, hogy egy szerződés részét képzi a kivásárlási ár, máshol még ilyen sincs, de ez sem azt jelenti, hogy adott játékos annyit ér v annyi az ára.

De a lényeg az, hogy sehol és semmikor nem lehetne érv egy játékos ára szerintem, vagy akár egy csapaté, még akkor se ha létezne ilyen valójában.

Bl témához: ha olvasod mostanság a főoldalon a cikkeket, akkor tudod, hogy a legkevésbé sem hiszek ebben a MOurinho faktorban vagy miben. Szerintem ez egy nevetséges fogalom, és semmi másból nem ered csak abból hogy ez a marha túlsok sajtószerepet kap.
Ő is csak egy edző a magasan jegyzettek között, a legjobb edzők között nem tud semmit ami kiemeli a többiek közül.
Ennél fogva egy MU a Sirrel a padon semmivel sem különb, csak annyiban, hogy van kialakult játékstílusuk, stabilak, és már volt alkalmuk felmérni az erejüket valójában. A Madridnak egyszer volt eddig, mondanom sem kell hogy mi történt.
Ugyanígy jobbnak tartok náluk sok csapatot a BL jelenlegi mezőnyéből. De majd ha kihullottak, visszatérünk erre, szerintem nem kell túl sokat várnunk. max még egy kört.

Álszenteskedés helyett józan realizmusnak nevezném azt inkább, hogy ha valaki nem meri kijelenteni 5 hónap távlatából egy teljes sorozat végkimenetelét amiben 16 topcsapat vesz részt. Ha most kellene döntőznünk, bárkit odavernénk, de nagyon nem most kell.
- József Attila
socio66

2010.12.09. 14:01:41

amit írsz,csak akkor lenne igaz ha mindenki relatíve nyílt sisakkal játszana ellenünk,de ez nem így van.
én az aktuális formánktól függetlenül tartok a két angoltól,a cselzi-mu duótól,de főleg a cselzitől,ellenük mindig nagyon meleg volt a pite.
a többi csapat valóban nem sok eséllyel indulna ellenünk,de persze sosem lehet tudni,két meccsen bármi lehet,szóval senkit sem szabad félvállról venni.
menczel
Entrenador del Barça

2010.12.09. 13:05:05

Andris írta:
menczel írta:
azért 5 hónapra előre kicsit merész az az első mondat......

A sokatmondó adat részhez:
1. nem mond sokat
2. nem adat

A Real Madridnál jóval erősebb csapatok vannak pillanatnyilag európában, csak hogy a legalapvetőbb ellentmondást kiemeljük, de van ilyen százával.

Másrészt pedig nemtudom honnan veszel ilyeneken, de ezek az adatok nemléteznek. :)
a játékosoknak nincs pénzben megállapított értékük.
Nem tetszik ez a lekezelő hangnem.

1.Transfermarkt adatai.
2.Azt hívják adatnak ami valamilyen információt ad. Ez pedig az. Ezen miért értetlenkedsz?

Jóval erősebb csapat mint a madrid? Akiket Murinho vezet? Na ne már. Mondj egyet amelyik esélyesként futna ki ellenük. Véleményes, de a Mu és a Chelsea-t adott esetben tarthatod jobbnak, de sokkal jobbnak őket se. A murinho faktort is add hozzá a csapathoz!
Chelsea-t Sunderlandek oktatják, Mu közel sincs olyan formában mint az elmúlt években, olaszokról nem beszélve.

A BL-címhez: Lehet álszenteskedni, de jelenleg annyira messze vagyunk minden csapathoz képest elöl, hogy csak az általam említett szerencsefaktor kavarhat be.
detabarca
Capitá del Barça

2010.12.09. 07:59:34

5 hónapra előre valóban nehéz lenne ilyesmit kijelenteni. Kiegészíteném azzal, hogy ha a téli szünet után ugyanilyen lesz a formaidőzítés és ilyen pazarul fognak játszani akkor van rá sansz, hogy megnyerjük a BL-t és a bajnokságot. Ehhez, azonban az kell, hogy a sérülések is elkerüljék a csapatot. Ha ez így lesz, akkor rajtunk múlhat a meccsek kimenetele, de nem kell messzire visszamenni, hogy lássuk 2 meccsen bármi megtörténhet a BL-ben.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Lezárt