Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nekem is soknak tűnik így elsőre az a 86 ezer fő. A legfelső helyek szinte csak a Clásicon telnek meg. Meg esetleg a BL meccseken, de ott is csak a kiélezettebb párharcokon, mint pl ami most lesz az Arsenal ellen. Úgy tudom hogy a Dortmund bír a legnagyobb átlagnézőszámmal Európában. De természetesen a miénk sem rossz!bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846
86.000Az szép... csak így tovább!
szerk.: Azért az szép, h a HSV 57.000es stadionja, majdnem mindig megtelik...
Szerintem a 80ezer alatti nézőszám se kevés.Andris írta:nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.
86 fölött szerintem egy kezemen megtudom számolni, hány meccs volt a teljes 2010es naptári évben, nemhogy bajnokin, nemhogy átlag.
Idén pl csak az el clasico járt felette, egyébként 75 sincs idén valszeg az átlag.
nemtom honnan veszik a 86ot, de nagy kamu. Az átlag 80 alatt van. Akár sok évre, akár tavalyra, akár idénre levetítve.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/la ... an-2058846
86.000Az szép... csak így tovább!
szerk.: Azért az szép, h a HSV 57.000es stadionja, majdnem mindig megtelik...
Éppen azért, mert a Sport hozta le ne vegyük komolyan a dolgot, sőt.messideco írta:De azért a Sport hozta le, úgyhogy lehet valóságalapja. De remélem nincs
messideco írta:Nincs nyitva a Barca-igazolások topic:
45 MILLION EUROS FOR CESC
Barça and Arsenal, close to an agreement.
Wenger opens the door for him. The player negotiated his leaving with the manager and people in England feel that he will not stay after the end of the season.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz1A42XLpr7
Na ennek nem örülök. 52 millióNe vicceljünk már. Remélem közel sem áll a valósághoz...
Azért készpénznek még ne vedd az ilyen "híreket"...zola8787 írta:Ezt nem akarom elhinni! Minek ide Cesc? Mert persze nagyon játékos és akkor Thiago-val mizu? Vissza a Barca B-be? Áhh....
Ezt nem akarom elhinni! Minek ide Cesc? Mert persze nagyon játékos és akkor Thiago-val mizu? Vissza a Barca B-be? Áhh....messideco írta:Nincs nyitva a Barca-igazolások topic:
45 MILLION EUROS FOR CESC
Barça and Arsenal, close to an agreement.
Wenger opens the door for him. The player negotiated his leaving with the manager and people in England feel that he will not stay after the end of the season.
Read more: http://www.totalbarca.com/#ixzz1A42XLpr7
Na ennek nem örülök. 52 millióNe vicceljünk már. Remélem közel sem áll a valósághoz...
Neharagudj, ha lekezelő volt, nem szándékoztam ilyen hozzászólást írni. Bár szerintem egyáltalán nem olyan lekezelő. Azt viszont szerettem volna érzékeltetni, hogy mennyire abszurd szerintem a gondolatmeneted, és ezekszerint nemsikerült, úgyhogy még egy kísérletet teszek.menczel írta:
Nem tetszik ez a lekezelő hangnem.
1.Transfermarkt adatai.
2.Azt hívják adatnak ami valamilyen információt ad. Ez pedig az. Ezen miért értetlenkedsz?
Jóval erősebb csapat mint a madrid? Akiket Murinho vezet? Na ne már. Mondj egyet amelyik esélyesként futna ki ellenük. Véleményes, de a Mu és a Chelsea-t adott esetben tarthatod jobbnak, de sokkal jobbnak őket se. A murinho faktort is add hozzá a csapathoz!
Chelsea-t Sunderlandek oktatják, Mu közel sincs olyan formában mint az elmúlt években, olaszokról nem beszélve.
A BL-címhez: Lehet álszenteskedni, de jelenleg annyira messze vagyunk minden csapathoz képest elöl, hogy csak az általam említett szerencsefaktor kavarhat be.
Nem tetszik ez a lekezelő hangnem.Andris írta:azért 5 hónapra előre kicsit merész az az első mondat......menczel írta:
A sokatmondó adat részhez:
1. nem mond sokat
2. nem adat
A Real Madridnál jóval erősebb csapatok vannak pillanatnyilag európában, csak hogy a legalapvetőbb ellentmondást kiemeljük, de van ilyen százával.
Másrészt pedig nemtudom honnan veszel ilyeneken, de ezek az adatok nemléteznek.![]()
a játékosoknak nincs pénzben megállapított értékük.