Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ugy nézz ki az nem a te stílusodPuyol05 írta:MessiFan írta: Puyol5 te pedig egyre ügyesebb vagy így tovább!
köszönöm szépen.hát, igyekszik az ember, ugye.
![]()
amúgy nekem az ilyen sima letisztult sigek nem igazán mennek... próbálkoztam már egyel-kettővel, de nem lett az igazi egyik sem...
MessiFan írta: Puyol5 te pedig egyre ügyesebb vagy így tovább!
Imádom.davidvilla77 írta:Na mára még egy utolsót : )
(kérésre csináltam)
vélemények?
köszönöm. Hát igen, télleg nem oda való, de elég egyszerű kép, próbáltam valamivel még feldobni, de akkor ezek szerint anélkül jobb.Rataccess írta: Davidvilla77:
Nagyon bejövős sigeket gyártassz, az uccsó 3 amit posztoltál igen szép lett (a többit nem néztem vissza)!
Egyedül az a villanós csillag nem tetszik ami mindhármon szerepel, kicsit ilyen raj-photoshop fílingje van (ilyeneket szoktak egyesek nyakláncra/fogra tenni a "portrékon")
Nincs mitMessithebest írta: Azta mindenit,ez hihetetlen!!Nagyon jó lett,köszönöm!!![]()
Örülök hogy tetszikMessiFan írta:davidvilla77 nekem nagyon tetszenek a munkáid! Ez a stílus valamiért nekem nagyon bejön. Egyszerű de nagyszerű!
davidvilla77 írta:
tessék. remélem tetszik![]()
Igaz nem nekem csináltad, de nekem a 2. jobban tetszik!Puyol05 írta:messideco írta:Puyol05, ha szereted az ilyensmiket én is adok egy feladatot: so, 3 ember+ 3 címer kellene nekem is, a többit rád bízom![]()
![]()
![]()
Messithebest írta:Üdv! Ha lehet egy kérésem valakitől,akkor csinálna nekem egy olyan siget,amin Messi és Ronaldinho van rajta.Ronnie ha lehet ő is Barca mezben,és legyen oda írva hogy 2003-2008 fölé.Háttér legyen letiszult,csak egy Barca címert szeretnék bele.Köszi annak aki megcsinálja.
Szerintem irtó jó lettdavidvilla77 írta:Én is megpróbálkoztam a Ronaldo-s siggel![]()
Vélemények?
köszönöm szépen nagyon jó lett ilyenre gondoltam köszPuyol05 írta:tudom, hogy nem vagyok egy mester, de azért megpróbálkoztam vele...messibarca írta:szeretném megkérdezni , hogy valaki megcsinálja-e az egyik korábbi kérésemet ? (lehet más képeket is használni)
???
ez meg saját használatra:
köszii, örülök hogy tetszikMessiboy19 írta: Húha davidvilla77 ez nagyon jó lett.
Nekem nagyon tetszik.
Szép, letisztult, szépek a színek.
Grat.
Háááát, biztos rossz kisfiú voltálHouse írta: Messi miért akar leköpni a jobb képen?![]()