2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Felelevenítettük,szép emlékek,jaj de szívattalak,öröm volt nézni.Colin írta:Jaja így rémlik de az előzményeket se hagyd le...Hogy mire is írtad... De szép is nosztalgiázni az első barcás heteimet...
"Na én leléptem egyetemre egy kicsit,tartsátok a frontot fiúk!Jó volt veled Colin,üdvözlöm az ápolóidat!
C."
Bizony,jól emléxel,írtam hogy megyek egyetemre,és üdvözöltem az ápolóidat,erre emléxel?Colin írta:Nemtudom te hogy emléxel de nekem valami egyetemes dolog ugrik be...Charlie írta:Maradj már nyugton.Olvass vissza ki kit puhított![]()
C.![]()
Na ne röhögtess te csííra...Charlie írta:Kit puhítottál itt te?Colin írta:Én pedig nem tippelekNincs érzékem hozzá... De nyerni kell... és nyerni is fogunk. atyaég mennyi madridos van itt... már anagonzalez is...
![]()
ahhoz képest h én egyedül jöttem át... megvárták amíg megpuhítom a barcásokat és csak azután jöttek
Mi neveltünk belőled Barcást!
C.
Kit puhítottál itt te?Colin írta:Én pedig nem tippelekNincs érzékem hozzá... De nyerni kell... és nyerni is fogunk. atyaég mennyi madridos van itt... már anagonzalez is...
![]()
ahhoz képest h én egyedül jöttem át... megvárták amíg megpuhítom a barcásokat és csak azután jöttek
Ezt tippeltem nálatok...anagonzalez7 írta:Charlie írta:..és raúlnak kettös törés van a sípcsontjában..anagonzalez7 írta:majd figyeld csak meg!!!!miko azt hallod:a Madrid 4-1re megverte az újjonc Cádizt....![]()
Na jó ez viccnek is rossz,nehogy azt hidd kívánnék ilyet bárkinek is.
C.
jó!akko csak 3-1-re nyerünk
Charlie írta:..és raúlnak kettös törés van a sípcsontjában..anagonzalez7 írta:majd figyeld csak meg!!!!miko azt hallod:a Madrid 4-1re megverte az újjonc Cádizt....![]()
Na jó ez viccnek is rossz,nehogy azt hidd kívánnék ilyet bárkinek is.
C.
..és raúlnak kettös törés van a sípcsontjában..anagonzalez7 írta:majd figyeld csak meg!!!!miko azt hallod:a Madrid 4-1re megverte az újjonc Cádizt....![]()
ÁHHH, X-re jók vagytokanagonzalez7 írta:igen!de 4-1re megnyerjük...Ordog írta:Mi az Alavest fogjuk a földbe döngölni (idegenben) a Carranza kupa és a Szuperkupa megnyerése után...
Idegenben játszotok majd?
igen!de 4-1re megnyerjük...Ordog írta:Mi az Alavest fogjuk a földbe döngölni (idegenben) a Carranza kupa és a Szuperkupa megnyerése után...
Idegenben játszotok majd?
Az Alavést zuzzuk szét.anagonzalez7 írta:Ordog írta:Héééé madridisták. Egy kérdés. Kitől fogtok kikapni az 1. fordulóban??? Nem láttam még az 1. forduló összeállítását. Csak azt tudom, hogy mi kivel játszunk
a Cádizzal játszunk...és nem fogunk kikapni...ebben biztos lehetsz..és ti kitől kaptok majd hatalmas zakót????
Ordog írta:Héééé madridisták. Egy kérdés. Kitől fogtok kikapni az 1. fordulóban??? Nem láttam még az 1. forduló összeállítását. Csak azt tudom, hogy mi kivel játszunk
hmmm..egy újabb Madridista!üdv ...owen...!ha kérhetném csak normális légy!itt mindneki "szeret" mindenkit...OWEN... írta:swineherd:itt nem olyan jó a képed mint a madridistán...
még ez a szerencseBodi írta:Tudom!anagonzalez7 írta:Ok!abbahagytam!igazad van Bodi...![]()
![]()